IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• бе кво става тука.уж съм на вътрешните работи.хабер нямам
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Абе маранди бе, абе ти верно ли нямаш резачка бе!
      Мисля, че е отчайващо положението на Маранди. Какво ще правиш без резачка/фреза/ или каквото е там бе човек?! Ти не можеш да режеш само с един трион, който даже може да не се окаже трион.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        И аз нямам, но не съм забелязала да ми е залипсвала.
        Е, па тия как ме ошашкаха - търчах при Ламята да го питам за агнешко - той вика на Гергьовден се ядяло - не сега.

П.П. Пфуу ... хич не мо'а им хвана спатиите на тия празниците и трапези да се плющя - хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Абе маранди бе, абе ти верно ли нямаш резачка бе!
          И аз нямам, но не съм забелязала да ми е залипсвала.

Коментар

• Абе маранди бе, абе ти верно ли нямаш резачка бе!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Всички колонизатори сме ги посрещали с "по стара българска традиция" (тя разбира се,изобщо не е българска,но кво ни пречи да си прешием още една кръпка към абичката,щом ще изглеждаме по секси в очите на слепите ) с хляб и сол...Поне от 1018 г. насам е така,за по преди не съм чувал ....Вероятно "архивите" още не са дописани! .....

Интересен екземпляр си,въпреки че никога не чета чужди постове след 3-тото изречение,тоя път направих изключение.....

И друго - не коригирай писанията си по 10 пъти,както и не пиши 'послеписи' 10 пъти по-дълги от основната си 'теза' . Общо взето като изключа добрият ти словоред,останалата ти мисъл тече гладко като на сополов от Варна
              Ау .. ти четеш "истотията", дет' ви спретнаха за Балканите в последните 200 години матрюшките и дойчовците(австро-унгария)?

Ма, бравас ... ( чети "история" и родни "историци" ) писана от чужденци.

П.П. Някой ден прегледай Иречек ( с т'ва пале как се съм смял не е истина ), но Златарски ми е по-смешен

Може ли да ми посочиш "независима" държава, на която "историята" и я пишат други? Че даже и тормозите децата си да четат простотиите в даскалото?
              Last edited by marandi; 04.05.2013, 16:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Ами във всички магазини съм пазарувал. Много ме кефят, дори и най обикновените
                Мен пък ме кефи домашния течен шоколад. Понеже ме мързи да си го приготвям в къщи, го купувам от двама производители единия в Надежда, другия от Перник.

Коментар

• Ами във всички магазини съм пазарувал. Много ме кефят, дори и най обикновените

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    за пореден път искам да се оплача от високите цени на Линд
                    Поне като цените им са като в Европата, да има и 100 вида бонбони като там
                    Откъде ги купуваш? Щото мисля, че в магазина им на Мария Луиза има доста разнообразие, въпреки, че там си влизал само веднъж, купих си една бонбонка и веднага я изядох. Па не си спомням дали я плащах въобще.

Коментар

• за пореден път искам да се оплача от високите цени на Линд
                      Поне като цените им са като в Европата, да има и 100 вида бонбони като там

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                        И курабиите ги направихте в мола, за по-лесно, нали?
                        Принципно няма лесно, а и курабии не ям, поради същата причина и жената не ги обича. Та така

Коментар

• И курабиите ги направихте в мола, за по-лесно, нали?
                          Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• И аз като НАИВНИК се отказах от агнешкото, ама ще си направим дроб-сърма с агнешки комплект, тънки чревца, гъби, много лук и джоджен. Щерката боядисва яйцата, а аз преди малко се върнах от два огледа, като преди това минах през една от къщите ми където на покрива на гаража съм насадил една "дебела мара", щото нещо се оплакваше, че я боли ухо. Интересно, че не ми се пие концентрат и вино , та май ще мина на биричка.

Коментар

Хай, мъжки юнаци,
                              женските слънца боядисаха ли ви яйцата?
                              Преди няколко години си купих сувенирно дървено яйце(борец) от Бачково, което си е боядисано фабрично. Затова на велики четвъртък жената е без ангажименти и се шматка цял ден по молове, козметички и кафета.
                              Last edited by новобранецът; 04.05.2013, 14:25.

Коментар

Хай, мъжки юнаци,
                                женските слънца боядисаха ли ви яйцата?
                                На ВЕЛИКИ четвъртък
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X