Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Благодаря на тайфата за пожелания и най-вече на Вал за бадемовата торта.
Купонят у дома продължава да тече. Как не се умориха тези герои ...!?
Хубав ден на младежите и девойките!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМа, ти с т'ва гласуване ще се побъркаш
П.П. Бях ви изследвал избирателната активност в цяла Юръп - 35% е в най-развитите страни и имат 10 пъти по-малки субсидии за партиите.
Тия тук се ебаВат яко с вас да ви правят на балъци.
---------------------------
Иначе Винеров не е лошо момче - предполгам нещо е изпушил, щот' още малко и щеше да пробва да ме убеди, че Българска империя преди Левски не е имало едва ли не. И преди това е нямало хиляди години на възход, където сте били в топ 3.
И историята започвала от него - от Левски.
Т'ва ви е проблема на БГ-станците, доколкото съм ви изследвал от любопитство - 'ноу силни индивидуалисти и слаби отборни играчи в последните 100 години. Преди не сте били такива.
Затова и не можете да направите нито една традиционна търговска световна марка, която да е на 100 години да кажем и позната до болка в цял свят.
-------------------------------
Хиля се яко докат' ви налагам по графиките
Ха, наздраве!
иначе си прав, винероф изобще не е лошо момче
А това за Левски .... не знам как да го разбирам. аз все си мисля че е кофти да чакаш някой друг да те оправя..... щото те рано или късно те оправят... но не по начина по който ти се иска
Ситуацията е била такава, че Запада не е знаел дали има такова нещо като б-ски народ, и дали има кой да бъде освобождаван и на кого да се дава независимост. Априлското въстание показва имено това - че има б-ски народ
И въпреки всичко това, ни освобождават на две държави,,,,, и ние трябва сами да се оправяме и обединяваме ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНикой не задава пряката демокрация като избор. Извоюваме си я. Ти май не разбираш какво става около тебе.
Коментар
-
За сравнение Дубай е направен от пясъците в пустинята само за 40 години.
Сингапур за още по-кратко време - на място, където даже нямат вода. Визирам държави, на които може да им погледнете жизнения стандарт на населението къде са в момента за свръх-кратък период от време.
--------------------------
Защо в БГ сте толкова прости като Господ ви е дал всичко наготово нямам представа.
Още по-свинско ми става кат' видя да се гордеете, че сте последна фитка на кавала и 20 години ви обясняват, че ще е така и да се готвите за още поне 20 години напред.
--------------------------
Т'ва никога не е било през вековете - явно ви е сбъркан яко чипа наистина и е хубаво това поколение да се избие наистина, понеже вече нямате нищо общо с българите, които са били навремето.
Аз няма да го направя, щот' обичам 'орицата, но това е правилното решение.Last edited by marandi; 07.08.2013, 00:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениевинероф, айде малко по сериозно
ако ти предложат нож или вилица, то това е и избора.
Единственият полезен ход е да избереш и да си събраш избора с това което си си избрал, с надеждата в бъдещете да имаш като избор и лъжица.
Щото ако не избереш, то някой друг ще ти вземе супата, и ти само ще гледаш как сърбат ТВОЯТА супа... капиш ?!
Всъщност, негласуването го отдавам на детиснки инат или пасивна агресия .... или и двете.
П.П. Бях ви изследвал избирателната активност в цяла Юръп - 35% е в най-развитите страни и имат 10 пъти по-малки субсидии за партиите.
Тия тук се ебаВат яко с вас да ви правят на балъци.
---------------------------
Иначе Винеров не е лошо момче - предполгам нещо е изпушил, щот' още малко и щеше да пробва да ме убеди, че Българска империя преди Левски не е имало едва ли не. И преди това е нямало хиляди години на възход, където сте били в топ 3.
И историята започвала от него - от Левски.
Т'ва ви е проблема на БГ-станците, доколкото съм ви изследвал от любопитство - 'ноу силни индивидуалисти и слаби отборни играчи в последните 100 години. Преди не сте били такива.
Затова и не можете да направите нито една традиционна търговска световна марка, която да е на 100 години да кажем и позната до болка в цял свят.
-------------------------------
Хиля се яко докат' ви налагам по графиките
Ха, наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеНещата се решават на избори, когато има избор. Ако в единственият ресторант в града ти предложат избор как да си ядеш супата - с нож или с вилица и не схващат защо толкова искаш лъжица, е няма ли накрая да нариташ сервитьора?
ако ти предложат нож или вилица, то това е и избора.
Единственият полезен ход е да избереш и да си събраш супата с това което си си избрал, с надеждата в бъдещете да имаш като избор и лъжица.
Щото ако не избереш, то някой друг ще ти вземе супата, и ти само ще гледаш как сърбат ТВОЯТА супа... капиш ?!
Всъщност, негласуването го отдавам на детиснки инат или пасивна агресия .... или и двете.Last edited by Patilan; 07.08.2013, 00:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИ си искрено убеден, че е за добро на болшинствто, а не на шепата- задаващи избора?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/sheKъде си го виждал? Току- що написах първите наколко неща, които ми хрумнаха провокирана от теб.
П.П. Вземи го прочети - 2 станички е, щот' знам, че мразите да четете и затова ги правя толкова кратки
Гледам почти да не ползвам терминология, за да са разбираеми.
Там е обяснено защо политиката ви постоянно е насочена да ви обезлюдят и прокудят в чужбина. Демек да ви изгонят от къщите виLast edited by marandi; 06.08.2013, 22:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМаранди, "бягащото" населени в активна възраст засега работи в тяхна полза. Първо - остават по- малко тук от тези, които биха им създали проблеми. Второ- явяват се и инвеститори и то с най- голям принос- директно потребление. Трето- нямат ангажимент по създаване на бизнес климат генериращ работни места. Четвърто- изпълняват бепроблемно програмата- "от производители
да ги превърнем в потребители" и т.н.
Програмите на ЕС предполагам, че обират луфтовете ..засега
тоя анализ съм ви го писал ;ноу отдавна:
-------------------
04.01.2011 18:50 - БГ Емигрантът и Европейските средства - ключови за 2011 г.
http://marandi.blog.bg/biznes/2011/0...-2011-g.661837
------------------------
После тоя Мариян Йорданов от сайта на инвестор на база тоя материал започна да пуска статистиките ви за емигрантските потоци + евро-средствата.
Няма лошо момчето да краде - въпросът е да беше казал поне едно "Мерси, Русо."
----------------------------
Докато се крадете на дребно кой да обира лаврите - ще го духате яко.
В момента БГ-стан трябва да се спаси, а не кой тъпак си ударил пишльока в масата.
П.П. Предполагам ще ти хареса анализа ( ако не си го чела ).
Но вече е стар и нещата пак се промениха и ся Мариановците мълчат? Няма от кого да крадат. Ами сега? - щот' и аз не ща да пиша, че тия нещо ме трият - ко прайм?
Коментар
Коментар