IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

Благодаря на тайфата за пожелания и най-вече на Вал за бадемовата торта.
    Купонят у дома продължава да тече. Как не се умориха тези герои ...!?
    Хубав ден на младежите и девойките!
    Има ли ПОРАЖЕНИЯ ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!

Благодаря на тайфата за пожелания и най-вече на Вал за бадемовата торта.
      Купонят у дома продължава да тече. Как не се умориха тези герои ...!?
      Хубав ден на младежите и девойките!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Добро утро tnm
        Добро утро чета

Уинър е прав !!! Щом като ни дават да избираме да сърбаме супата с нож или вилица, ние от своя страна ако уважаваме сами себе си, следва да им НАШОКАМЕ мазните канчета и сами да си вземем ЛЪЖИЦИ.
        tnm

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Добро утро и приятен ден на всички !

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Ма, ти с т'ва гласуване ще се побъркаш

П.П. Бях ви изследвал избирателната активност в цяла Юръп - 35% е в най-развитите страни и имат 10 пъти по-малки субсидии за партиите.

Тия тук се ебаВат яко с вас да ви правят на балъци.
              ---------------------------

Иначе Винеров не е лошо момче - предполгам нещо е изпушил, щот' още малко и щеше да пробва да ме убеди, че Българска империя преди Левски не е имало едва ли не. И преди това е нямало хиляди години на възход, където сте били в топ 3.

И историята започвала от него - от Левски.

Т'ва ви е проблема на БГ-станците, доколкото съм ви изследвал от любопитство - 'ноу силни индивидуалисти и слаби отборни играчи в последните 100 години. Преди не сте били такива.

Затова и не можете да направите нито една традиционна търговска световна марка, която да е на 100 години да кажем и позната до болка в цял свят.
              -------------------------------

Хиля се яко докат' ви налагам по графиките

Ха, наздраве!
              Ха наздраве .... аз се ориентирам към леглото

иначе си прав, винероф изобще не е лошо момче

А това за Левски .... не знам как да го разбирам. аз все си мисля че е кофти да чакаш някой друг да те оправя..... щото те рано или късно те оправят... но не по начина по който ти се иска
              Ситуацията е била такава, че Запада не е знаел дали има такова нещо като б-ски народ, и дали има кой да бъде освобождаван и на кого да се дава независимост. Априлското въстание показва имено това - че има б-ски народ
              И въпреки всичко това, ни освобождават на две държави,,,,, и ние трябва сами да се оправяме и обединяваме ......

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Никой не задава пряката демокрация като избор. Извоюваме си я. Ти май не разбираш какво става около тебе.
                Обясни му де. Явно си по-добре запознат.

Коментар

• За сравнение Дубай е направен от пясъците в пустинята само за 40 години.

Сингапур за още по-кратко време - на място, където даже нямат вода. Визирам държави, на които може да им погледнете жизнения стандарт на населението къде са в момента за свръх-кратък период от време.
                  --------------------------

Защо в БГ сте толкова прости като Господ ви е дал всичко наготово нямам представа.

Още по-свинско ми става кат' видя да се гордеете, че сте последна фитка на кавала и 20 години ви обясняват, че ще е така и да се готвите за още поне 20 години напред.
                  --------------------------

Т'ва никога не е било през вековете - явно ви е сбъркан яко чипа наистина и е хубаво това поколение да се избие наистина, понеже вече нямате нищо общо с българите, които са били навремето.

Аз няма да го направя, щот' обичам 'орицата, но това е правилното решение.
                  Last edited by marandi; 07.08.2013, 00:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
                    винероф, айде малко по сериозно

ако ти предложат нож или вилица, то това е и избора.
                    Единственият полезен ход е да избереш и да си събраш избора с това което си си избрал, с надеждата в бъдещете да имаш като избор и лъжица.

Щото ако не избереш, то някой друг ще ти вземе супата, и ти само ще гледаш как сърбат ТВОЯТА супа... капиш ?!

Всъщност, негласуването го отдавам на детиснки инат или пасивна агресия .... или и двете.
                    Ма, ти с т'ва гласуване ще се побъркаш

П.П. Бях ви изследвал избирателната активност в цяла Юръп - 35% е в най-развитите страни и имат 10 пъти по-малки субсидии за партиите.

Тия тук се ебаВат яко с вас да ви правят на балъци.
                    ---------------------------

Иначе Винеров не е лошо момче - предполгам нещо е изпушил, щот' още малко и щеше да пробва да ме убеди, че Българска империя преди Левски не е имало едва ли не. И преди това е нямало хиляди години на възход, където сте били в топ 3.

И историята започвала от него - от Левски.

Т'ва ви е проблема на БГ-станците, доколкото съм ви изследвал от любопитство - 'ноу силни индивидуалисти и слаби отборни играчи в последните 100 години. Преди не сте били такива.

Затова и не можете да направите нито една традиционна търговска световна марка, която да е на 100 години да кажем и позната до болка в цял свят.
                    -------------------------------

Хиля се яко докат' ви налагам по графиките

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                      Нещата се решават на избори, когато има избор. Ако в единственият ресторант в града ти предложат избор как да си ядеш супата - с нож или с вилица и не схващат защо толкова искаш лъжица, е няма ли накрая да нариташ сервитьора?
                      винероф, айде малко по сериозно

ако ти предложат нож или вилица, то това е и избора.
                      Единственият полезен ход е да избереш и да си събраш супата с това което си си избрал, с надеждата в бъдещете да имаш като избор и лъжица.

Щото ако не избереш, то някой друг ще ти вземе супата, и ти само ще гледаш как сърбат ТВОЯТА супа... капиш ?!

Всъщност, негласуването го отдавам на детиснки инат или пасивна агресия .... или и двете.
                      Last edited by Patilan; 07.08.2013, 00:24.

Коментар

• Права не се дават - права се вземат !!!
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          И си искрено убеден, че е за добро на болшинствто, а не на шепата- задаващи избора?
                          Никой не задава пряката демокрация като избор. Извоюваме си я. Ти май не разбираш какво става около тебе.
                          tnm

Коментар

• MELODY GARDOT Good Night

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she
                              Kъде си го виждал? Току- що написах първите наколко неща, които ми хрумнаха провокирана от теб.
                              Казвам ти, че още 2010 година ви писах анализ - точно в тая връзка.

П.П. Вземи го прочети - 2 станички е, щот' знам, че мразите да четете и затова ги правя толкова кратки

Гледам почти да не ползвам терминология, за да са разбираеми.

Там е обяснено защо политиката ви постоянно е насочена да ви обезлюдят и прокудят в чужбина. Демек да ви изгонят от къщите ви
                              Last edited by marandi; 06.08.2013, 22:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Маранди, "бягащото" населени в активна възраст засега работи в тяхна полза. Първо - остават по- малко тук от тези, които биха им създали проблеми. Второ- явяват се и инвеститори и то с най- голям принос- директно потребление. Трето- нямат ангажимент по създаване на бизнес климат генериращ работни места. Четвърто- изпълняват бепроблемно програмата- "от производители
                                да ги превърнем в потребители" и т.н.
                                Програмите на ЕС предполагам, че обират луфтовете ..засега
                                Мадам,

тоя анализ съм ви го писал ;ноу отдавна:

-------------------
                                04.01.2011 18:50 - БГ Емигрантът и Европейските средства - ключови за 2011 г.

http://marandi.blog.bg/biznes/2011/0...-2011-g.661837
                                ------------------------

После тоя Мариян Йорданов от сайта на инвестор на база тоя материал започна да пуска статистиките ви за емигрантските потоци + евро-средствата.

Няма лошо момчето да краде - въпросът е да беше казал поне едно "Мерси, Русо."
                                ----------------------------

Докато се крадете на дребно кой да обира лаврите - ще го духате яко.

В момента БГ-стан трябва да се спаси, а не кой тъпак си ударил пишльока в масата.

П.П. Предполагам ще ти хареса анализа ( ако не си го чела ).

Но вече е стар и нещата пак се промениха и ся Мариановците мълчат? Няма от кого да крадат. Ами сега? - щот' и аз не ща да пиша, че тия нещо ме трият - ко прайм?

Коментар

Working...
                                X