IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Маранди, "бягащото" населени в активна възраст засега работи в тяхна полза. Първо - остават по- малко тук от тези, които биха им създали проблеми. Второ- явяват се и инвеститори и то с най- голям принос- директно потребление. Трето- нямат ангажимент по създаване на бизнес климат генериращ работни места. Четвърто- изпълняват бепроблемно програмата- "от производители да ги превърнем в потребители" и т.н.
    Програмите на ЕС предполагам, че обират луфтовете ..засега

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Напротив. Предлагам нещо конкретно и доказано работещо. Между другото и както отиват нещата твърде вероятно.
      И си искрено убеден, че е за добро на болшинствто, а не на шепата- задаващи избора?

Коментар

Напротив. Предлагам нещо конкретно и доказано работещо. Между другото и както отиват нещата твърде вероятно.
        Предлагаш едно голямо нищо като днешните ви смешници

Може ли да ми гарантираш икон. ръст над 5-6% в следващите 10 години?

А, ще запишеш ли от 7.3 милки население ти колко ще избиеш и за колко време?

П.П. Досега сте за 20 години постоянно спихващо население и или е избито или прогонено да се скита в чужбина.

Т'ва ли е конкретното?

П.П.П. Писал съм ви статии - всеки управляващ да записва само 2 неща:

Поех лето Господне българите и те бяха толкоз население - после оставих толкоз население <-- тук трябва да е плюс винаги.
        Средната им възраст като население беше толкоз - като ги оставих беше толкоз <-- тук трябва да е минус.

В момента ви избиват/прокуждат и средната ви възраст е над 42 години - след 2-3 години ще стане невъзможно да се спре процеса на изчезване на нацията.

Затова е хубаво да си мерите още малко време пишките на кого е по-голяма - докато ви избият или прокудят в странство.

Хиля се яко кат' ви чета, щот' нямате идея какво се задава
        Last edited by marandi; 06.08.2013, 22:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Имам чувството, че мислим и говорим едни и същи неща, просто изказът ни ни създава известни проблеми.
          Препрочетах някои неща назад ..

По тв 7 дават документален филм за мафията. Та, няка си в синхрон с темата ми се вижда.

...други са в синхрон с футболната тема... /тихи занимания, т.е. - всеки си бае нещо.../
          If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Соспри се с тази пряка демокрация. Улесняваш тези, срещу които ритаме.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Имам чувството, че мислим и говорим едни и същи неща, просто изказът ни ни създава известни проблеми.
              Препрочетах някои неща назад ..

По тв 7 дават документален филм за мафията. Та, няка си в синхрон с темата ми се вижда.

Коментар

• В интерес на истината - нахъсването в политиката в тая страна не работи...

Пример: Делян Пеевски БЕШЕ силно нахъсан срещу Цветанов...

Коментар

Пряка демокрация !!!
                  Много ме устройва за "Софийска вода". Има един абонатен № на който не съм плащал от 2009-та откакто съм станал собственик като ФЛ. Партидата се води на ЮЛ-предишен собственик.

Коментар

• Ще изгледам филма.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                      Аноне, Мечо,

Маранди си има своя позиция.
                      Чел е.
                      Много е чел.
                      Прекалено много е чел.
                      Чел и мислил до полуда.

А вие имате ли своя собствена позиция или само ще се дрънкате с него?

Отдавам ексцентричният му подход с намерението непременно да открие спорещи противници, защото са му крайно необходими.
                      Както за да довърши своите дела, така и да му помогнат да се върне отново в нормалната действителност, както ние наричаме ежедневието.
                      Тц .. в грешка си.

Русото е фрост техничар - даваш ми казус - решавам и толкоз.

Скорост - качество и да е трайно във времето.

Толкоз - разни лаври и глупости хич не ме вълнуват, даже най-добре да не се чува нищо, че малко ли са ми тия ехидни досадници досега, ами и още после?

П.П. Не съм мазохист да слушам глупости по 24 часа да ме плюе някой, дет' не ме виждал никога - ма иначе за хоби не спира да храца все едно сме първи дружки.

Колко време ги бавя такива според тИбя да им литнат зъбите на живо?
                      Last edited by marandi; 06.08.2013, 22:05.

Коментар

Пряка демокрация !!!
                        Соспри се с тази пряка демокрация. Улесняваш тези, срещу които ритаме.

Коментар

Пряка демокрация !!!

повод за нова тема: дебат между Маранди и Императора - и двамата имат мераци..., излъчваме победителя, който ще дебатира с претендента в страната...

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                            Бат'Серго, от днес те кръщавам Шерлок...

Вал, в най-общи линии беше че свободата е моментно индивидуално усещане зависещо само и единствено от вътрешното състояние на всеки отделен човек.

Коментар

Пряка демокрация !!!
                              В момента не е време за пряка демокрация.

Пазиш статуквото така да сте последни в Европа и ще се бетонирате така.
                              --------------------

Демек, премиер без нито един ден трудов стаж и писал дипломна работа за ролята на униформата в съветската армия.

После пожарникар, физкултурник .... ще става все по-зле и още по-големи идиоти ще се появят.
                              --------------------

3 месеца и после ви пускам да се правите на демократи, колкото си искате

Даже и не искам 100 дни, щот' са ми много.
                              Last edited by marandi; 06.08.2013, 21:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Мен за 3 месеца само и без пари - не разбра ли?

После целия модел ще е сменен и ще догоните останалите от ЕС.

П.П. Ако намериш по-добра оферта ми се обади.
                                Пряка демокрация !!!
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X