IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хай, мъжки юнаци,
    женските слънца боядисаха ли ви яйцата?
    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      никога не чета чужди постове след 3-тото изречение
      Едно изречение си по умен от чичо
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        няма бре. То за агнешкото си требе табихет и добра компания. А и като го направя, ся, след това трябва сам да си го ям. Не съм му и особено голям любител Тюх да ева 100 метра червалак измих
        Що не извикаш КОСМАРЛАКА да ти помага да измие ЧЕРВАЛАЦИТЕ
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          .... И понеже Спартов яко ми обтегна нервите с чуждолизането .....
          Всички колонизатори сме ги посрещали с "по стара българска традиция" (тя разбира се,изобщо не е българска,но кво ни пречи да си прешием още една кръпка към абичката,щом ще изглеждаме по секси в очите на слепите ) с хляб и сол...Поне от 1018 г. насам е така,за по преди не съм чувал ....Вероятно "архивите" още не са дописани! .....

Интересен екземпляр си,въпреки че никога не чета чужди постове след 3-тото изречение,тоя път направих изключение.....

И друго - не коригирай писанията си по 10 пъти,както и не пиши 'послеписи' 10 пъти по-дълги от основната си 'теза' . Общо взето като изключа добрият ти словоред,останалата ти мисъл тече гладко като на сополов от Варна
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            червалак ще яде.агнешко не мамунска му работа
            трябва агнешко ей.направи на детето не ми драскай тука.отивай да купуваш
            http://www.kulinarno.bg/images/recip...1348854486.jpg
            няма бре. То за агнешкото си требе табихет и добра компания. А и като го направя, ся, след това трябва сам да си го ям. Не съм му и особено голям любител Тюх да ева 100 метра червалак измих

Коментар

а зелени репички? Аз ще пропусна агнешкото, щот оставам ерген със синковеца от утре, и няма кой да го яде. Дроб сърма ще спретна
              червалак ще яде.агнешко не мамунска му работа
              трябва агнешко ей.направи на детето не ми драскай тука.отивай да купуваш
              http://www.kulinarno.bg/images/recip...1348854486.jpg
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Ние ще ядеме ярешко. Със зелена салата със зелен лук, зелен чесън, репички и яйца.
                КАКТО СИ МУ Е РЕДЪТ !!!
                а зелени репички? Аз ще пропусна агнешкото, щот оставам ерген със синковеца от утре, и няма кой да го яде. Дроб сърма ще спретна

Коментар

Абе купихте ли си агнешко?
                  http://www.dnes.bg/world/2013/05/03/...ko-meso.187146
                  Ние ще ядеме ярешко. Със зелена салата със зелен лук, зелен чесън, репички и яйца.
                  КАКТО СИ МУ Е РЕДЪТ !!!
                  tnm

Коментар

• Абе купихте ли си агнешко?
                    http://www.dnes.bg/world/2013/05/03/...ko-meso.187146

Коментар

ще ме уморите
                      честен съм
                      Знам, че си ценител. По метода на математическата индукция допускам, че има много такива като тебе. Следователно шоуто си струва. Освен ако не си струва
                      tnm

Коментар

Тоя па честен бил
                        аве ей
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

ще ме уморите
                          честен съм
                          Тоя па честен бил

Коментар

• ще ме уморите
                            честен съм

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              Искрено ти благодаря за оценката!
                              Доста години имах опасения, че съм добър човек, но явно съм постигнал целта си да бъда лош човек. И аз си мисля, че вече съм успял да бъда лош човек. Освен това вярвам, че човек за да бъде свободен трябва да е лош, не добър. С различни алегории може да се опише свободата, но виждам, че теб това не те смущава. Може би имаш изградена представа за свобода, която е рамкирана.

П.П. Потресен съм, че Маранди няма РЕЗАЧКА!
                              Не е рамкирана. Като казвам, че си лош човек, имам предвид, че от моя гледна точка, си лош човек, като ясно съзнавам, че от твоя си гледна точка и от гледна точка на Факи, ти си добър човек. Докато Серго е ДИВАК. Той си мисли, че ти си АБСОЛЮТНО ЛОШ ЧОВЕК.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Не е от чист алтруизъм. Той не вярва в свободата и не може да се примири с факта, че след него няма да остане нищо. Иска да направи нещо добро с което да го запомнят хората.

На нас двамата няма да ни помогне

1. Аз вярвам в свободата и няма да поискам помощ, на принципа на приказката за вълка и дебелия му врат
                                2. На тебе няма да ти помогне защото си мисли, че си лош човек
                                3. И аз си мисля, че ти си лош човек
                                Искрено ти благодаря за оценката!
                                Доста години имах опасения, че съм добър човек, но явно съм постигнал целта си да бъда лош човек. И аз си мисля, че вече съм успял да бъда лош човек. Освен това вярвам, че човек за да бъде свободен трябва да е лош, не добър. С различни алегории може да се опише свободата, но виждам, че теб това не те смущава. Може би имаш изградена представа за свобода, която е рамкирана.

П.П. Потресен съм, че Маранди няма РЕЗАЧКА!
                                Last edited by Лорда; 04.05.2013, 10:21.

Коментар

Working...
                                X