IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
    Пак обиждаш, без да съм те провокирала. Попитах те точно определен въпрос, ако не можеш да ми отговориш- ок, но да почваш с обиди е грозно и излишно.
    Обясних още на Винеров, че аз зор нямам.

П.П. Като искате да ви избият с още 1 милион за следващите 5 години и да ви пращат в чужбина си е ваш проблем като още половин милион изселени насила си е ваш проблем.

Мога да ви спра процеса и на направите експанзия.

Най-вече да си оправите имиджа, а не да сте най-бедната и корумпирана нация в Европа по всички доклади.

Т'ва са фактите от статистиките - мен ме пиши бегал, щот' в момента си късам нервите с Ламята, че вчера ми изцепи, че ще мре.

Сещаш ли се колко ми е в момента да се правя на някакъв интересен в стил Мечки?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Труден ти е избора....
      Моряците са свободно племе.Трудно се връзват със земята....
      Имам познат, който 10 пъти се отказва.. Сега му намери лекото.... Води кораби по крайбрежието ( на Европа) - месец работи , два почива....
      То и аз не се отказвам за първи път. Цял живот вече, не е било да запланувам нещо и после да го направя. Не става. Или нещо ще се прецака или ще излезе нещо по добро, или ще ме домързи.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

(а това не е целта ми).
        ИренЕ, рапорта по конкретен проблем ли се пише или регулярно?

В смисъл, че няма смисъл да е регулярно, ама и ако няма конкретен проблем... а ако се окаже че се е гледал театър през цялото време?... а ако и другите разберат...
        Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Мила,

водя кореспонденции нон-стоп в различни държави от 15 години, когато ти не си знаела какво значи и-нет.

П.П. Имаш право да пишеш, каквото ти е кеф по мой адрес.

Може да ползваш и хамериканския модел, където всяка 2-ра дума е фък ю, щот' там 'орицата нямат време да се обясняват, както ме караш в момента аз да ти се обяснявам.

Грабвай Мечока и спасявайте БГ!
          Пак обиждаш, без да съм те провокирала. Попитах те точно определен въпрос, ако не можеш да ми отговориш- ок, но да почваш с обиди е грозно и излишно.

Коментар

Ирена, а не Ирина! Чак пък свине В повечето пъти ме забавляваш с тези твоите бълнувания, но си доста груб, кокато някой не е съгласен с теб. От доста време като те чета ме напъва едно желания да споделя как изглеждаш в моите очи, но си казвам, че това е лично мнение и никой не го интересува, но пенеже ти доста често натрапваш своето мнение (често с обиди и заплахи) може пък и да не се стърпя някой път, дори с риск да те обидя (а отва не е целта ми).
            Мила,

водя кореспонденции нон-стоп в различни държави от 15 години, когато ти не си знаела какво значи и-нет.

П.П. Имаш право да пишеш, каквото ти е кеф по мой адрес.

Може да ползваш и хамериканския модел, където всяка 2-ра дума е фък ю, щот' там 'орицата нямат време да се обясняват, както ме караш в момента аз да ти се обяснявам.

Грабвай Мечока и спасявайте БГ!

Коментар

Драга,

Освобождението ви е 1878-9 година.

П.П. Би ли ми казала имате ли някаква промяна от тогава, освен че Гърция ви изпревари по стандарт яко.

Сърбия е 450 лв. мин. пенсия при 10 години гражданска война и загуба на територия 75% - демек попиляна индустрия, Румъния знаеш че идат на шопинг у нас щот' им е евтино, а дори Албания вече е по-добре като стандарт.

П.П.П. Ако мислиш, че ти или Мечока ще оправите БГ - аз съм последният, който да ви спре.

Действайте!

Само да не се окажем по-зле и от Зимбабве след 5 години, щот' 140 години ви "оправят" знайни и незнайни.
              Аз да съм казвала, че нещо ще оправям? Просто попитах, защо мислиш, че някой ще се обърне към ТЕБ.

Коментар

На Барак Обама текстописците са му го написали по-простичко.

-------------------

“Фокусирането на живота ви единствено върху правенето на пари, показва липса на амбиции. Изисква твърде малко от вас.

Защото само, когато се насочите към нещо по-велико, осъзнавате истинския си потенциал.”
                ----------------------

П.П. Мечето в момента си е отворил задника на 18 от лакомия, щот' разходите го натискат - щерката абитуриентка, ся ще е студентка и т.н.

И понеже издиша - се опитва да се сдъвче дори с тия, които предлагат помощ на експерт ниво, а не вижда, че целият модел е губещ и нито пряка демокрация, нито мажаритарни, нито пропорционални, нито монархия, нито анархия ще ви оправят в момента.

Но той плюе сръчно, щот' повече от от половин пръст над темете си не вижда нищо - само цъка защо другите са добре, а тук зле - като Господ ви е дал всичко като Природа.

П.П.П. Хубавото е, че като прочета 2 пъти глупостите на Мечката и на Ирина по мой адрес и ми минава всякакакъв мерак да помагам. Явно на свинете им е готино в калта.
                Ирена, а не Ирина! Чак пък свине В повечето пъти ме забавляваш с тези твоите бълнувания, но си доста груб, кокато някой не е съгласен с теб. От доста време като те чета ме напъва едно желания да споделя как изглеждаш в моите очи, но си казвам, че това е лично мнение и никой не го интересува, но понеже ти доста често натрапваш своето мнение (често с обиди и заплахи), може пък и да не се стърпя някой път, дори с риск да те обидя (а това не е целта ми).
                Last edited by irena; 07.08.2013, 16:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Чичо, живота е сложно нещо. На пролет си мислех край. Есенес ставам селянин. Струваше ми се, че съм решил твърдо. Обаче колкото повече наближава заветния миг, и започвам да се триумя.
                  Труден ти е избора....
                  Моряците са свободно племе.Трудно се връзват със земята....
                  Имам познат, който 10 пъти се отказва.. Сега му намери лекото.... Води кораби по крайбрежието ( на Европа) - месец работи , два почива....

Коментар

Не, чудя се защо точно ти.
                    Драга,

Освобождението ви е 1878-9 година.

П.П. Би ли ми казала имате ли някаква промяна от тогава, освен че Гърция ви изпревари по стандарт яко.

Сърбия е 450 лв. мин. пенсия при 10 години гражданска война и загуба на територия 75% - демек попиляна индустрия, Румъния знаеш че идат на шопинг у нас щот' им е евтино, а дори Албания вече е по-добре като стандарт.

П.П.П. Ако мислиш, че ти или Мечока ще оправите БГ - аз съм последният, който да ви спре.

Действайте!

Само да не се окажем по-зле и от Зимбабве след 5 години, щот' 140 години ви "оправят" знайни и незнайни.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                      Ексхибиционистични опитвачи да огъват "лъжици", борещи се със себе си в "люспата", намиращи смисъл в празнотата на живота си, единствено в любовта към собствения си изказ, възползввайки се от слабостите и грешните търсения на слушателите си, както и от нуждата на "определящите" да поощряват празнодумието!
                      На Барак Обама текстописците са му го написали по-простичко.

-------------------

“Фокусирането на живота ви единствено върху правенето на пари, показва липса на амбиции. Изисква твърде малко от вас.

Защото само, когато се насочите към нещо по-велико, осъзнавате истинския си потенциал.”
                      ----------------------

П.П. Мечето в момента си е отворил задника на 18 от лакомия, щот' разходите го натискат - щерката абитуриентка, ся ще е студентка и т.н.

И понеже издиша - се опитва да се сдъвче дори с тия, които предлагат помощ на експерт ниво, а не вижда, че целият модел е губещ и нито пряка демокрация, нито мажаритарни, нито пропорционални, нито монархия, нито анархия ще ви оправят в момента.

Но той плюе сръчно, щот' повече от от половин пръст над темете си не вижда нищо - само цъка защо другите са добре, а тук зле - като Господ ви е дал всичко като Природа.

П.П.П. Хубавото е, че като прочета 2 пъти глупостите на Мечката и на Ирина по мой адрес и ми минава всякакакъв мерак да помагам. Явно на свинете им е готино в калта.

Коментар

Нали съм казал същото, драга моя.

Че явно ви кефи, където сте в момента и ви е добре. Затова и никого не "оправям".

П.П. Възпитан съм и непоискана помощ не се дава никога.

Ако решите някой ден, ще помисля дали да приема. Нервите да ви чета колко сте горди като вечните последни и да слушам простотиите ви по мой адрес - кой ще ми ги върне?

Хем бедни скъсаняци - хем нагли. Ти с това се фукаш в момента, налЕ? - че няма по-смотан от вас в Европа.

Браус - карайте по тоя начин само и ръката, която ви предлага помощ я отхапете.

След 100 години може и да станете предпоследни - ама, едва ли ( риторично )
                        Не, чудя се защо точно ти.

Коментар

• Чичо, живота е сложно нещо. На пролет си мислех край. Есенес ставам селянин. Струваше ми се, че съм решил твърдо. Обаче колкото повече наближава заветния миг, и започвам да се триумя.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Маранди, извинявай, че се намесвам във вашия така да се каже "спор", но имам едно питане: Защо мислиш, че някой изобщо ще иска от теб да оправяш каквото и да било в тая държава?
                            Нали съм казал същото, драга моя.

Че явно ви кефи, където сте в момента и ви е добре. Затова и никого не "оправям".

П.П. Възпитан съм и непоискана помощ не се дава никога.

Ако решите някой ден, ще помисля дали да приема. Нервите да ви чета колко сте горди като вечните последни и да слушам простотиите ви по мой адрес - кой ще ми ги върне?

Хем бедни скъсаняци - хем нагли. Ти с това се фукаш в момента, налЕ? - че няма по-смотан от вас в Европа.

Браус - карайте по тоя начин само и ръката, която ви предлага помощ я отхапете.

След 100 години може и да станете предпоследни - ама, едва ли ( риторично )
                            Last edited by marandi; 07.08.2013, 15:45.

Коментар

Ти тоя за над 10 хил. поста видя ли го напише нещо креативно и да предложи нещо освен да плюе всеки, който реши да ви вкара в пътя?

П.П. Смешното е, че е го прави безплатно да крепи статуквото и да сте последна фитка на кавала кат' най-бедни, най-нещастни, най-болни и сие .... по всички класации ( не за Юръп, а за света ).

И първи по самоубийства от "хубав" живот.

И тоя е горд, че сте там и се има за "патриот". Той и Костов, Станишока и Тиквата тоже се имат за патриоти - само дет' не могат да обяснят защо тогава сте последна фитка от всички.

И щом не могат поне предпоследни да ви направят, е добре да си ходят с мир - щот' ще има павета, ако продължат да наглеят над народеца си и го тормозят.

П.П.П. Дали не ми е смешно. Ако доживее 60 години и ако и аз съм жив ще ми е интересно да го видя къде ще е, дет' ми се дръвчи в момента.

Само и само да сте вечно в лай*ната. Левски номер 2 и потиците ви от последните 140 години, на които даже не знае имената.

Но той бил "спешъл" кат' му гледаш простотията и различен
                              Маранди, извинявай, че се намесвам във вашия така да се каже "спор", но имам едно питане: Защо мислиш, че някой изобщо ще иска от теб да оправяш каквото и да било в тая държава?

Коментар

Ти тоя за над 10 хил. поста видя ли го напише нещо креативно и да предложи нещо освен да плюе всеки...
                                Ексхибиционистични опитвачи да огъват "лъжици", борещи се със себе си в "люспата", намиращи смисъл в празнотата на живота си, единствено в любовта към собствения си изказ, възползввайки се от слабостите и грешните търсения на слушателите си, както и от нуждата на "определящите" да поощряват празнодумието!
                                Last edited by iivanoff; 07.08.2013, 15:42.
                                Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Working...
                                X