IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    ...................................

Сигурен съм, че докато се изкихаме и 5-6 души поне от тая тема ще съберем нужните средства за подобен проект.

Правиш огромна грешка!

Така, както поставям нещата - парите губят значението, което им приписваш.

Коментар

Никой не оспорва твоите профи-качества.

Сигурен съм, че докато се изкихаме и 5-6 души поне от тая тема ще съберем нужните средства за подобен проект.

По принцип трябва да е ООД ( АД ) - малко по-специфичен договор е и на тИбя се пада честта да го осребриш

П.П. Шегувам се - мисля си, че всеки БГ-стански проект си струва във времето, без значение спорт, изкуство, култура и сие ...

Корпоративната мацаница ( лейбъл ) ще я направя фрии, а тя сякаш чат-пат важна. Ъъ .. и докат' си пием ракията ще те питам 5-6 въпроса от типа: Спал ли си балерина?

До тук добре.
      Но подхождаш прекалено плахо.

............................
      За дипломите се разбрахме. За профи-качествата - трябва да направим същото.

Резултатите обаче липсват.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
        Мечо,

Мечо-о-о-о!

Удръж се петнайсетина минути!
        Не ги ли знаеш блондинките?

....................
        Защо вече не чувам - "Убу"?
        Убу
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Добро утро tnm
          Добро утро чета

Аз победих. Щом не отговаря за резачката, значи никога не е рязал с резачка и няма резачка. Ся ме гризе дори съмнението, че никога даже не е и влизал в магазин за резачки. Най вероятно дори не знае що е то РЕЗАЧКА

Мечо,

Мечо-о-о-о!

Удръж се петнайсетина минути!
          Не ги ли знаеш блондинките?

....................
          Защо вече не чувам - "Убу"?

Коментар

Голям си лигльо
            ..............................................
            Шегувам се - много съм объркан и все още преценявам позицията си дали си струва

Хайде да поспим, че светна. Пафкам една цигарка и се мятам.

Не мое!
            Ще удържиш още петнайсетина минути!

Докато тръгна.

Коментар

• Добро утро tnm
              Добро утро чета

Аз победих. Щом не отговаря за резачката, значи никога не е рязал с резачка и няма резачка. Ся ме гризе дори съмнението, че никога даже не е и влизал в магазин за резачки. Най вероятно дори не знае що е то РЕЗАЧКА
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• А тук говорим да откраднем парче от пицата на Севил Роуд!!!

Ало-о-у-у-у!

Коментар

Пък следващите пет години, ще виждаш как се капичват цели империи от световен мащаб.
                  ........................................
                  Твоя комп няма ли нужда от рестартиране щом дойде до сбръчк?
                  Сущото е.
                  Голям си лигльо

Нямаш си на идея колко внимателно си пиша нещата

П.П. Оказва се, че в БГ-стан винаги ще обидиш ( без да знаеш ) Мечките, птичките и пчеличките.

Ще имаш 200 глупака опозиция от раз и 300 глупака, които даже и не прочитат какво си написал, но се чувстват длъжни да се изходят отгоре ти ( по навик или как се е зародила критиката още от неолита ) - справка филма Сътворението на света.

Ако, бегло прегледаш статиите, които са писани още от 2008-9 год. досега, ще забележиш, че без да искам съм уцелвал нон-стоп.

Смешното е как пак да оформя статиите, та Мечката да не ми се фръцне.

Мечките решения не дават нивгиж, но са много "чувствителни" и държат да се изхрацат, щот' някой ги е излъгъл, че били коректив

Шегувам се - много съм объркан и все още преценявам позицията си дали си струва

Хайде да поспим, че светна. Пафкам една цигарка и се мятам.
                  Last edited by marandi; 04.05.2013, 06:37.

Коментар

................................

П.П. Шегувам се - мисля си, че всеки БГ-стански проект си струва във времето, без значение спорт, изкуство, култура и сие..........................

Но-о-ого смешно!

Тогаз що талянците не ни оставиха да си правим мотопедки поне за вътрешна употреба?
                    /"Балканче" - помниш ли го?/

...........................
                    Колко хубаво звучи!

Коментар

...................

Смешен ми е - мисля, че съм споменавал, че половината ми роднини са мулти-милионери и трябваше да се впечатля, че Мечокът си е купил фреза?!

Пфу ... добрем - впечатлен съм

Пък следващите пет години, ще виждаш как се капичват цели империи от световен мащаб.
                      ........................................
                      Твоя комп няма ли нужда от рестартиране щом дойде до сбръчк?
                      Сущото е.

Коментар

Основната причина да влизам рядко тук от началото на годината, е смяната на собствениците.
                        Като направих необходимите проучвания, реших че няма да има бъдещи колизии от каквото и да е естество, ако развием проекта тук, в тази тема, в този форум.
                        Нищо друго не ме задържа.

Но ако някой даде по-добро предложение - нека да го обсъдим?
                        Никой не оспорва твоите профи-качества.

По принцип трябва да е ООД ( АД ) - малко по-специфичен договор е и на тИбя се пада честта да го осребриш

П.П. Шегувам се - мисля си, че всеки БГ-стански проект си струва във времето, без значение спорт, изкуство, култура и сие ...

Корпоративната мацаница ( лейбъл ) ще я направя фрии, а тя сякаш чат-пат важна. Ъъ .. и докат' си пием ракията ще те питам 5-6 въпроса от типа: Спал ли си балерина?
                        Last edited by marandi; 04.05.2013, 06:13.

Коментар

Виж,

Русото няма как да иска нещо, което не е изкарано преди това и основно ще ме интересува "сглобката" да е профи и с авторски права и име БГ-стан.

- Русото може да иска на тоя етап инфо и аз ще му го дам. За да се потопи в материята.

- Ако "сглобката" вече е профи - за чий ми е русото?
                          /Че и той далеч не е достатъчен/

- Бре човек! По тази цел работя вече четвърт век. Спри се! Българско ще е!
                          Last edited by sergo; 04.05.2013, 06:01.

Коментар

Пукни се!
                            Ти се бъркаш!

Аз ще отговарям за мокрите поръчки.
                            Ако някой ще гърми, няма да бъдат такива като теб.
                            Правото на по-младото поколение.
                            Не новия джип на Мечо, а старата лада трябваше баща ми да превърне в тачанка.

Ти трябва да продължиш!

Аз съм този, който няма какво повече да губи.
                            Виж,

Русото няма как да иска нещо, което не е изкарано преди това и основно ще ме интересува "сглобката" да е профи и с авторски права и име БГ-стан.

За тия неща мога да помогна, а че Мечката е тъп комплексар е ясно.

П.П. Обърни внимание колко са естествени всички колеги от форумо и как Мечока се фука и даже си е сложил таблет, че ще скъса синджира.

Смешен ми е - мисля, че съм споменавал, че половината ми роднини са мулти-милионери и трябваше да се впечатля, че Мечокът си е купил фреза?!

Пфу ... добрем - впечатлен съм

Коментар

Малко съм старомоден.

Т.е. няма проблем да прескоча и да изслушам проекта. После мога да коментирам.

Основната причина да влизам рядко тук от началото на годината, е смяната на собствениците.
                              Като направих необходимите проучвания, реших че няма да има бъдещи колизии от каквото и да е естество, ако развием проекта тук, в тази тема, в този форум.
                              Нищо друго не ме задържа.

Но ако някой даде по-добро предложение - нека да го обсъдим?

Коментар

Бъркаш се

Бачкам на принципа пристига някой с проблем и му се казва ясно: "Ти вече нямаш проблем, аз имам проблем."

П.П. По принцип за БГ-стански световен продукт, ако ти не успееш да го направиш - нямам идея кой би успял.

Та, имаш нула от мИня при кофти резултат. Аз се дъня, а не ти! ОК?

Пукни се!
                                Ти се бъркаш!

Аз ще отговарям за мокрите поръчки.
                                Ако някой ще гърми, няма да бъдат такива като теб.
                                Правото на по-младото поколение.
                                Не новия джип на Мечо, а старата лада трябваше баща ми да превърне в тачанка.

Ти трябва да продължиш!

Аз съм този, който няма какво повече да губи.

Коментар

Working...
                                X