IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Всичкото като "кинти" се договаря предварително. Това е пък едно от моите условия.

При такива проекти - това е задължително.
    Пък и най-лесната част.
    Бъркаш се

Бачкам на принципа пристига някой с проблем и му се казва ясно: "Ти вече нямаш проблем, аз имам проблем."

П.П. По принцип за БГ-стански световен продукт, ако ти не успееш да го направиш - нямам идея кой би успял.

Та, имаш нула от мИня при кофти резултат. Аз се дъня, а не ти! ОК?

Няма как да взема кинти, ако не съм ги изкарал преди това и ти да си доволен. Капиш?
    Last edited by marandi; 04.05.2013, 05:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      ..................

Кинти ще ти искам при постигнат резултат - иначе - не - така бачка Русото винаги. Ако има постигнат резултат - ОК, Ако няма постигнат резултат = провал и не съм си свършил нещата = зероу.

Всичкото като "кинти" се договаря предварително. Това е пък едно от моите условия.

При такива проекти - това е задължително.
      Пък и най-лесната част.

Коментар

За влака се приема.

Доверието винаги си е било най-притеснително.

Но бих предложил това да стане тук. А в последствие, да го обособим в отделна тема като проект.

......................................
        Без критици няма да цъфнем, камо ли да вържем.
        Малко съм старомоден.

Т.е. няма проблем да прескоча и да изслушам проекта. После мога да коментирам и съм доста добър слушател.

П.П. Принципът е елементарен и е клише - нещо от типа е: " Рискът да фалираш в Софето или в Париж е един и същи.

Но за предпочитане е да фалираш в Милано, Париж и Ню Йорк.

И БГ-проект само ще подкрепя
        Last edited by marandi; 04.05.2013, 05:04.

Коментар

Би било хубаво да дръннете един БГ-стански световен лейбъл.

После да се надяваме, че ще увлече и останалите по веригата. Да го правят профи с авторски права и т.н.
          .......................
          За корпоративна идентичност нямаш по-подготвен от Русото в БГ-стан - та решавай си
          .............

Това е крайната ми цел.

Коментар

Виж,

паля влака и след 4 часа съм при тИбя.

Има смисъл, ако е БГ-стански проект и таргет световен лейбъл.

Демек Юник - притесняваш ме с доверие - мога само да проектирам всичко профи, а какво ще се случи де факто ... не мога да гадая.

П.П. Евала на българи кат' тИбя - ще ти бия рамо фрии и то най-доброто от мИня, ще имам и малко въпроси само, понеже не познавам спецификата на бранша, но чаткам от лейбъли и менаджиране кат' правила.

За влака се приема.

Доверието винаги си е било най-притеснително.

Но бих предложил това да стане тук. А в последствие, да го обособим в отделна тема като проект.

......................................
            Без критици няма да цъфнем, камо ли да вържем.

Коментар

• Би било хубаво да дръннете един БГ-стански световен лейбъл.

После да се надяваме, че ще увлече и останалите по веригата. Да го правят профи с авторски права и т.н.

П.П. И да ти кажа колко се смея на себе си по статията си за БГ Фолклора - едва ли ще ми повярваш.

Пиша я от над 10 години и я трия - вероятно минаха стотици изтрити страници

За корпоративна идентичност нямаш по-подготвен от Русото в БГ-стан - та решавай си

Кинти ще ти искам при постигнат резултат - иначе - не - така бачка Русото винаги. Ако има постигнат резултат - ОК, Ако няма постигнат резултат = провал и не съм си свършил нещата = зероу.
              Last edited by marandi; 04.05.2013, 04:54.

Коментар

Традиции липсват на тоя регион, та да се заформи като държава.

Традиции и приемственост.
                Виж,

паля влака и след 4 часа съм при тИбя.

Има смисъл, ако е БГ-стански проект и таргет световен лейбъл.

Демек Юник - притесняваш ме с доверие - мога само да проектирам всичко профи, а какво ще се случи де факто ... не мога да гадая.

П.П. Евала на българи кат' тИбя - ще ти бия рамо фрии и то най-доброто от мИня, ще имам и малко въпроси само, понеже не познавам спецификата на бранша, но чаткам от лейбъли и менаджиране кат' правила.

Коментар

• И да кажа:
                  - В седем ще трябва да се завлека на един търг на много скъпи дрехи - на много ниски цени.
                  Така че имаш ме още три часа да теглиш инфо.

Коментар

• Та, пак към Мечока и Монтанизма.

---------------------

Древните са изкарвали Митра, Буда, Христос и сие кат' хермафродити.

Демек, толкова ги боготворяли, че чак смесвали мъжкото и женското като зачатие.

"цялото" според Мечката е хермафродит/божество Х - щот' се самовъзпроизвежда и давало т.нар. абсолютна свобода на всеки.

Практиката обаче сочи друго, че т.нар. цяло се състои от мъжко и женско.
                    ---------------------
                    Въпрос към Мечката - той е политеист, защо тогава тия Божества/пророци от Историята е имало моменти, в които са ги изкарвали хермафродити/траверси по новому?

П.П. Затова се хилих и доста с теорията му за "цялото и частите", дет' ни я пробута. Частите кат' заболеели, Цялото и то заболявало.

Демек, ако божествата са хермафродити - защо има мъжко и женско начало?

Ако не са такива, защо Църквите по света ( християнска, ислямска, юдеизъм ) не изравняват жената с мъжа, а тя стои по-доле в йерархията.

Още по-смешно - чиновниците в ЕС принудиха застрахователите да изравнят мъже/жени при животозастраховането в момента, а разлика имаше и то доста голяма в полза на мацките.

Та, слушам го с поредните притчи и само да ми казва хермафродит ли ги е шпрехал или хетеросексуален?

Бисексексуален, или хомо?

П.П. Само това да ми уточнява при копи/паста с тибетските монаси

И т.нар. "цяло" за Земята ли шпреха или за Вселената, която била безкрайна според Айнщайн?

'ногу ми е тегав нещо мащаба му - хем така - хем онака ....?
                    Last edited by marandi; 04.05.2013, 04:26.

Коментар

• Традиции липсват на тоя регион, та да се заформи като държава.

Традиции и приемственост.

Коментар

Подценяваш таланта на Русото, но т'ва не е обидно

П.П. Виртуален проект се прави до 1-2 години да се избие в пъти, а не тепърва да почва да печели.

Рискът не е малък, но Русото никога не се проваля и се моли да ти го менаджира, щот' си ръгам името и думата провал липсва в речника ми.

Не ми трябваш "виртуален"!

Предавам ти всичко, което съм трупал трийсет години, а ти отговаряш пред оня горе - то да продължи.

Коментар

Няма да стане за няколко месеца.
                          Аз го виждам към-то две години до старта.

И то при положение, че имаш най-добрия водач-шерп.
                          В Българско.
                          Подценяваш таланта на Русото, но т'ва не е обидно

П.П. Виртуален проект се прави до 1-2 години да се избие в пъти, а не тепърва да почва да печели.

Рискът не е малък, но Русото никога не се проваля и се моли да не ти го менаджира, щот' си ръгам името и думата провал липсва в речника ми
                          Last edited by marandi; 04.05.2013, 04:05.

Коментар

...........................
                            П.П. За тия неща мога да ти го разработя кат' световен лейбъл само за няколко месеца, но .. само при наличие на БГ с авторските права и сие.

Иначе: Нъц

Няма да стане за няколко месеца.
                            Аз го виждам към-то две години до старта.

И то при положение, че имаш най-добрия водач-шерп.
                            В Българско.

Коментар

Да ти имам условието!

Дай го по на сериозно!

Ти питаш - аз ти отговарям.
                              Само това е условието!

П.П. Научете се на самочувствие и гледайте на Света кат' баница с късмети.

Ще ми трябват 2-3 седмици да вляза в час по някои детайли, но т'ва едва ли е толкоз фатално.

Коментар

Зависи от проекта, ще имам само едно условие да е - БЪЛГАРСКИ кат' визия, корпоративна идентичност и сие ... лафчета от старите филми!

Да ти имам условието!

Дай го по на сериозно!

Ти питаш - аз ти отговарям.

Коментар

Working...
                                X