IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
    "Ние ще поставим на всички партии и политически течения маската на либерализма, ще ги снабдим с оратори, които ще говорят толкова много, че да доведат хората от преумора от речи, до отвращение от ораторите.
    ...
    Импулсът от свободата на действие на една личност, когато се срещне със свободата на друга личност, намалява своя ефект. С всичко това, ние така ще изтощим гоите, че ще ги принудим сами да ни предложат международната власт, която поради това, че сме навсякъде по света, ще може без всякаква спънка да обхване всички държавни сили на света и да образува свръхправителства."

"Не се опитвай да огънеш лъжицата. Това е невъзможно. Само се опитай да осъзнаеш истината. ” “- Каква истина?” “- Няма никаква лъжица."
    Ти тоя за над 10 хил. поста видя ли го напише нещо креативно и да предложи нещо освен да плюе всеки, който реши да ви вкара в пътя?

П.П. Смешното е, че е го прави безплатно да крепи статуквото и да сте последна фитка на кавала кат' най-бедни, най-нещастни, най-болни и сие .... по всички класации ( не за Юръп, а за света ).

И първи по самоубийства от "хубав" живот.

И тоя е горд, че сте там и се има за "патриот". Той и Костов, Станишока и Тиквата тоже се имат за патриоти - само дет' не могат да обяснят защо тогава сте последна фитка от всички.

И щом не могат поне предпоследни да ви направят, е добре да си ходят с мир - щот' ще има павета, ако продължат да наглеят над народеца си и го тормозят.

П.П.П. Дали не ми е смешно. Ако доживее 60 години и ако и аз съм жив ще ми е интересно да го видя къде ще е, дет' ми се дръвчи в момента.

Само и само да сте вечно в лай*ната. Левски номер 2 и политиците ви от последните 140 години, на които даже не знае имената, които се изредиха досега да се "учат" на народа си.

Но тоя бил "спешъл" кат' му гледаш простотията и различен - не бил поредното мекере от тия в последните 140 години
    Last edited by marandi; 07.08.2013, 15:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      рано е за вино,пък и има още от старото
      а вижте какво съм донесъл
      EEEEEEEEEE..........КРАСОТА
      Milome, с тези камъчета подля вода на Мечо....
      Тнм си мисли, че той ги купува от пиратите, а те се търкалят по плажовете.....

Коментар

• Ллокомотифф, ми те еврейчетата са обективисти бре !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Празнословене->отвращение->слабост->манипулиран избор

"Ние ще поставим на всички партии и политически течения маската на либерализма, ще ги снабдим с оратори, които ще говорят толкова много, че да доведат хората от преумора от речи, до отвращение от ораторите.
          ...
          Импулсът от свободата на действие на една личност, когато се срещне със свободата на друга личност, намалява своя ефект. С всичко това, ние така ще изтощим гоите, че ще ги принудим сами да ни предложат международната власт, която поради това, че сме навсякъде по света, ще може без всякаква спънка да обхване всички държавни сили на света и да образува свръхправителства."

"Не се опитвай да огънеш лъжицата. Това е невъзможно. Само се опитай да осъзнаеш истината. ” “- Каква истина?” “- Няма никаква лъжица."
          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Маранди, разбрах. Няма вече да ти викам Маранди. А как да ти викам тогава, след като не мога да ти викам Маранди ???
            Никак!

Ще си правиш евтини рекламки с някой друг.

П.П. В момента 95% от населението ви всеки след 60 години ще е болен, забравен, самотен и беден мизерстващ.

Явно искате и се кефите на това.

Не мога да помогна на такива, които сами го искат да са такива.

П.П.П. На теб ти остават още 15 години до тогава, налЕ?

Ще те видя дали ще се правиш тогава на 'ноу отворен, както се опитваш сега.

15 годинки са едно щрак с пръстите, когато говорим за БГ история.
            Last edited by marandi; 07.08.2013, 13:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              ...За политици от световен ранг па съвсем - всичките са на ниво до Калотина, ама на приказки се изкарват незаменими и че Слънцето няма да изграе утре, ако не са те....
              "Във всички времена както народите, така и отделните лица, са приемали словото за дело, защото се задоволяват с това, което външно им се показва и рядко забелязват дали в обществения живот след обещанията следват изпълнението и резултатите. За това ние ще създадем у гоевските държави такива учереждения, които красноречиво ще доказват своите мними заслуги в прогреса."
              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Опс,

забравих - чувал си за Левски, дет' за мангалите ви е светец и го почитат, щот' така им изнася.

П.П. И той бил върха на сладоледа за всеки мангал.

Затова сега и БГ сте вече мангали - яка циганизация, дет' ви оритват отвсякъде с еднопосочен билет.

Т'ва си отгледахте от много акъл. Хубаво е, да не ме споменаваш по ник ( приятелски те съветвам ).

Анон и Винер и другите могат - ти точно - не!
                Маранди, разбрах. Няма вече да ти викам Маранди. А как да ти викам тогава, след като не мога да ти викам Маранди ???
                tnm

Коментар

island the treasures
                  "Чудо остров, чудо остров, жить на нем легко и просто"
                  tnm

Коментар

• Опс,

забравих - чувал си за Левски, дет' за мангалите ви е светец и го почитат, щот' така им изнася.

П.П. И той бил върха на сладоледа за всеки мангал.

Затова сега и БГ сте вече мангали - яка циганизация, дет' ви оритват отвсякъде с еднопосочен билет - Скандинавието, Франция, Германия, Англия.

Т'ва си отгледахте от много акъл. Хубаво е, да не ме споменаваш по ник ( приятелски те съветвам ).

Анон и Винер и другите могат - ти точно - не!
                    Last edited by marandi; 07.08.2013, 13:37.

Коментар

То и аз не мога да те трая, щот' си мега-тъп па ламтящ за власт, ма не ти го казвам, налЕ?

За к'во се натискаш толкоз? Да избиеш още 1 милион и да ги изгониш от къщите им ли?

П.П. Прегледай си историята от последните 140 години. Няма да можеш да ми споменеш 5 имена на политици в БГ.

За политици от световен ранг па съвсем - всичките са на ниво до Калотина, ама на приказки се изкарват незаменими и че Слънцето няма да изграе утре, ако не са те.

П.П.П. Ти сещаш ли се от кои си?
                      Не не не не ми го казвай
                      tnm

Коментар

Маранди, не се дуй. Дразниш ме.
                        То и аз не мога да те трая, щот' си мега-тъп па ламтящ за власт, ма не ти го казвам, налЕ?

За к'во се натискаш толкоз? Да избиеш още 1 милион и да ги изгониш от къщите им ли?

П.П. Прегледай си историята от последните 140 години. Няма да можеш да ми споменеш 5 имена на политици в БГ.

За политици от световен ранг па съвсем - всичките са на ниво до Калотина, ама на приказки се изкарват незаменими и че Слънцето няма да изграе утре, ако не са те.

П.П.П. Ти сещаш ли се от кои си?
                        Last edited by marandi; 07.08.2013, 13:27.

Коментар

Де туй ???
                          island the treasures
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

Де туй ???
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Дойде време за брането на гроздето и Милом пикира с нисък, бръснеш полет у темата
                              Тайфата, ще се пие вино

П.П. Добре си дошъл!
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Маранди, не се дуй. Дразниш ме.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X