Надявам се да си много пиян а не много проЗт....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
„Манджушри, влез. Вратата е отворена”, казал Буда.
„Че защо да влизам. И от тази страна на вратата е същото”, отговорил Манджушри.
Обяснявам:
Манджушри е просветлен. Той е абсолютно свободен. Манджушри не се прекланя пред авторитети. Вратата е рамка, ограничение. За Манджушри не съществуват ограничения. Те са излишни. Каквото е от едната страна на вратата, такова е и от другата. Авторитетът на Буда не е по голям от неговите собствени мисли.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКогато и това не помогна почнаха да нападат приятелите ми, ти пак не забелязваш. Вчера се опита да излъжеш, че уж не си забелязала, че Лорда пише в темата на Зарко. м хейтър.(аз преглеждам през ред- два-три и ако нещо ми хване око- тогава чета)
Кого е нападнал Лорда? Ако говориш за Манков, то, точно той, не е беззащитен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМечо биков, недей така че ми се къса сърцето като пишеш такива работи
П.П. Аз па знам само приказката за русалката Ариел, татко й Тритон и как тя се отрекла от безсмъртие да преследва любовта си. Ко ся да напрайкам, че съм толкоз фроЗд ...?
Утре, ще четем за поредната междугалактическа конспирация като форма да се изпроси поредното "у-дю-дю дю-дю" от типа: Вал е лоша, всичките у форумо са лоши и денонощно кроят пъклени планове срещу едно русо ангелче и що никой не го е дондуркал днес 12 часа, щот' му е длъжен и да му пее песнички на 5 октави
Енергиен вампир се нарича т'ва чудо и става смешно за всеки, който му се върже как фруфесор Мечкуф шъ го цоцаLast edited by marandi; 06.05.2013, 21:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧерня те. Защото ме защитаваш. Да си знаеш, че не ти вярвам. Форумните ловци на глави се струпаха накуп в темата, а ти не забелязваш. Подбъзикват Маранди, като видяха, че са му слаби ангелите, ти пак не забелязваш. Когато и това не помогна почнаха да нападат приятелите ми, ти пак не забелязваш. Вчера се опита да излъжеш, че уж не си забелязала, че Лорда пише в темата на Зарко. Казваш, че Лорда, Факи и Иванов не са в темата специално за да се опитат да ме извадят от равновесие. Ми за това са тук и то е видно. Ама ти и това не забелязваш. Защитавала ме била. Омаскаряваш ме като ме поставяш на едно ниво с тях. Аз не съм хейтър.)
Лорда от време на време си гастролира и в тази тема, но когато няма събеседници в другите.
Аз оплаквам ли се като организирано със Съни ми скочите. Чувствам се като в сцена от "Джурасик парк"- тази- с рапторите . Вие сте рапторите, а аз- момиченцето криещо се в метален шкаф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧерня те. Защото ме защитаваш. Да си знаеш, че не ти вярвам. Форумните ловци на глави се струпаха накуп в темата, а ти не забелязваш. Подбъзикват Маранди, като видяха, че са му слаби ангелите, ти пак не забелязваш. Когато и това не помогна почнаха да нападат приятелите ми, ти пак не забелязваш. Вчера се опита да излъжеш, че уж не си забелязала, че Лорда пише в темата на Зарко. Казваш, че Лорда, Факи и Иванов не са в темата специално за да се опитат да ме извадят от равновесие. Ми за това са тук и то е видно. Ама ти и това не забелязваш. Защитавала ме била. Омаскаряваш ме като ме поставяш на едно ниво с тях. Аз не съм хейтър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеХрани куче да те лае!
Аз го защитавам, а то ме черни.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩе ти трябва и някоя друга подправка като джоджен, девисил и магданоз. И както Вал ти спомена - около 2, 3 часа свободно време
Чиърс!
П.П. Тия дет' си ги споменала ги има кат' подправки - времето го няма - 1 час и толкоз. Зат'ва да си подготви сам месото - тенджера, печка, вода подсолена - цък едно копче - сваряване и обезкостяване. Само да не забравя да му кажа да не изхвърли бульона.
Няма й падне опашката на Ламята от тия сложни мероприятия.Last edited by marandi; 06.05.2013, 21:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНищо подобно не казавам.Съгласна съм с констатацията, а и имам възможност да го наблюдавам като процес.
Просто не приемай като обида нечие участие.
П.П. Загледай се в изказа му - ще "обяснявал" като се вижда от Космоса, че има проблеми при осмисляне на елементарен текст.
И после избива в мания за даскалък.
Та, Русото внимателно охлажда нещата с нужната доза хумор, белким се усети
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеХрани куче да те лае!
Аз го защитавам, а то ме черни.
Пак си остана неразбрана....
Коментар
Коментар