IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Бате Мечо си има 4 (четири) хейтърчета и Вал им носи храна вода
    Храни куче да те лае!
    Аз го защитавам, а то ме черни.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
      П.П. Искаш да кажеш, че си по-добра от Русото по маркетингови планове и как всяка среда се самозарява и изчезва?
      Нищо подобно не казавам. Съгласна съм с констатацията, а и имам възможност да го наблюдавам като процес.

Просто не приемай като обида нечие участие.

Коментар

• Бате Мечо си има 4 (четири) хейтърчета и Вал им носи храна вода
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Дали е омраза или е задължение, няма как да знам. Трябва да има причина. А ти продължаваш с опитите да ги изкараш нехейтъри. Ми Маранди от два дена почти няма пост дето да не ме е споменал. Другите пък са изобщо в темата заради мен. Казах ти. То като че ли се искат големи мъки за да се разбере.
          Ми, явно те харесва човека.....Може и по-задълбочено да се разсъждава....

Коментар

Дали е омраза или е задължение, няма как да знам. Трябва да има причина. А ти продължаваш с опитите да ги изкараш нехейтъри. Ми Маранди от два дена почти няма пост дето да не ме е споменал. Другите пък са изобщо в темата заради мен. Казах ти. То като че ли се искат големи мъки за да се разбере.
            Много навътре вземаш неща, които не би трябвало. Не омаловажавам.
            Съгласна съм, че Маранди проявява грубост.
            -------------------------------------------------------------------------------------------------
            Маранди, остави Мечо да си пише! Ти също можеш да пишеш по тези теми, както и Кев, Мия и другите- с подобни интереси. Поначало, този тип мисли у мъжете се смятат за слабост (лични наблюдения) и в този смисъл, Мечо ме изненада приятно- това си е душевен ексхибиционизъм в положителния смисъл на думата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Ще ти трябва и някоя друга подправка като джоджен, девисил и магданоз. И както Вал ти спомена - около 2, 3 часа свободно време
              Ще прецакам Ламята да свари и обезкости месото и после ще се появя на бял кон за 45-50 мин. за крайния ефект - за колкото ще стане ориза и спанака с небрежно накъсано агнешко връз тавата

Оризът е 'ноу специфичен на фурна кат' се прави и малко се притеснявам дали ще се справя - на другия ден да не мяза на суха подметка
              Last edited by marandi; 06.05.2013, 20:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Щоооо, да не би да ставаш като Попай моряка.....
                Може би на някое плаване вместо спанак са ви слагали водорасли.....
                Не бе човеко, постно със спанак ям, но сложат ли му някакво месо - не кусвам /опитвам на варненски/

Коментар

Темата беше най-четената в инвестор преди да се беше пръкнал в нея?

П.П. Но сполай ти - че най-четената тема се дължало на твоята пруфесурско дело.

Огледай си глупостите за цялото и частите - огледай си после линк-а, който сам даваш за методи на анализ.

Сляп ли си и не се виждаш как изглеждаш отстрани?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Лопатите не са лопати
                    А! Ето хванахме празнодумието!
                    Амчи ако лопатите не са лопати, с какво е фъргал въглищата там, доле?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Като свинско и пилешко такова
                      Само мани го този спанак, че не мога да го гледам

Щоооо, да не би да ставаш като Попай моряка.....
                      Може би на някое плаване вместо спанак са ви слагали водорасли.....

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Мечо, освен с Маранди, с никой друг нямаш проблем (според мен). Вие си имате отколешна закачка, чиято първопричина нещо ми се губи. Не следя темите стриктно и не знам кои твои приятели са били нападнати.
                        Такива силни чувства като омраза би трябвало да те ласкаят. По-добре е от безразличие, но и за тях- омразите де, грешиш.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Утре ще чета кат' гламав как да се съчетаят агнешко, ориз, спанак и пресен лук.
                          Като свинско и пилешко такова
                          Само мани го този спанак, че не мога да го гледам

Коментар

В момента има пълен хладилник и да се оправя, а па и аз съм чиляк и днес само ще си къркам
                            Ще ти трябва и някоя друга подправка като джоджен, девисил и магданоз. И както Вал ти спомена - около 2, 3 часа свободно време
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              20% сме ги ударили според мен.
                              При сегашния модел няма как да имате безработица под 25-30% с десетилетия и хронични рецесии през 2 години.

П.П. По принцип имате работа за 2-3 месеца - да вляза в бункер, щот' тъпаците ви ще тръгнат да ме гърмят и да се реформира всичко в нов вариант и икономика на саморестарт като се замозарази някое от звената в нея.

Където има човешки фактор ( без значение монераризъм, фиск, реален сектор ) винаги се самоинфектира цялата среда и след определени критични нива се заразява цялата среда. Наричат го фалити или национални катастрофи.

Саморестартите затова се правят преди достигане на критичната точка като проетиране.

В момента до 20 години изчезвате и въобще не мислете за пенЦии, че някой ден ще ви оставят дори и да сте вече на 120 години станали - ще грухате кат' роби и пак няма да има за парче хляб и разни примати ще избиват възрастните в леглата за кутия цигари и шише ракия.

Или накратко сте в процес на имплозия ( самовзривяне ), а на мИня ще ми трябват 2-3 месеца да минете в режим на експанзия - т.е. икономика на експлозия навън.

Някой ден ще разберете, че тръгнете ли да дремете и останалите веднага ще ви опоскат - затова винаги държиш икономика в позиция на атака, а не да се самоизбивате.

Но са ви калпави лидерите и още нямате мениджъри. Само глупаци, кретащи за държавна пенЦия и т'ва им било каузата на животя как да докретат дотам.
                              Last edited by marandi; 06.05.2013, 20:27.

Коментар

В момента има пълен хладилник и да се оправя, а па и аз съм чиляк и днес само ще си къркам
                                Добре се съчетават, но изискват няколко часа.

Коментар

Working...
                                X