IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Манков,
    абе аз ли не мо'а отворя сайта от подписа ти или веке го няма това видео
    Не че друго,но обичам да си проучвам и поназнайвам с що за хора комуникирам
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Ма верно ще ви свалиме, инвестори, и то - за дълго.

Ей така, just for lulz.
      Last edited by vmаnkov; 04.08.2013, 22:37.
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Престараваш се, момиченце.

Тоя мъж и аз, сащо мъж, немаме нужда от твоята "защита", малката.

Що се вреш, момиченце, където въобще не разбираш нищо?
        Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Маранди, с/у анемия подходящи са сусам и червено цвекло.
          Можеш да ползваш сусамов тахан от черен сусам смесен с мед.
          Last edited by val/she; 04.08.2013, 22:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Ама ти не се ли усещаш, че ти си вакуумния пичага? Кой освен мъжо на Леля, може да прави таквиз зулуми? А мажо на леля, се вика Чичо!
            А аз се чудя, защо жената трака на лаптопа в другата стая и нещо се смее....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Lelq, може ли ползвам сравнението за вакума, когато споря с щерката....?.

пп И внимавай с даровете...
              Бе най хубаво козирувай и изпълнявай, мене ако питаш. Ти на времето, като са ти се биели лимките в главата, може и по голям вакум да си бил.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Lelq, може ли ползвам сравнението за вакума, когато споря с щерката....?.

Ама ти не се ли усещаш, че ти си вакуумния пичага? Кой освен мъжо на Леля, може да прави таквиз зулуми? А мажо на леля, се вика Чичо!

Коментар

• Lelq, може ли ползвам сравнението за вакума, когато споря с щерката....?.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                    Здравейте банда
                    val/she благодаря за почерпката .
                    Мечо , познавам човек , който дори поставен във вакум , където няма нищо и никой освен него , пак ще намери кой или какво да вини - извън себе си .
                    marandi , Ламята как е ?
                    Ти пък от къде ме познаваш ......само да знаеш колко народ(мъжки) съм накарал да предпочитат и обичат тъщите си,само и само да не са подложени на моето мрънкане
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      .........................)
                      Хапчета и черен дроб добре, но с бирата трудно се лекува анемия.........
                      Ударни дози, за да не се скапе организма.....
                      Прави му баници с коприва, соте коприва, супа коприва, черен дроб с коприва и руска баня с коприва...

Коментар

• Aбе маранди, ип-та ли се опитваш да фащаш?

ПП
                        Грешка...
                        Питам за чесъна, щот не ги обичам цели

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          ся се прибирам и ...картофи соте
                          Френска кухня - класика точно за тоя тип ястие.

П.П. На Ламята му е оставен разпечатан лист А4 с рецепта за соте - дали я пази нямам идея - хихи

Ха, наздраве!

Ще се напия докат' почне тая търговия, бря - баф' ма'а

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Мани, ся съм нарязъл 2 глави лук, сол, чер пипер, магданоз, чубрица, 3 филии хляб, 2 яйца, брашно и 2 пакета кайма да си прави кюфтаци.

Всичко му е подредено на масата педантично - дет' и слепец няма как да се обърка.

Ся ще му обеля и 4-5 картофа да си пържи там - щот' той отиде на шопинг агейн, па на мИня хич не ми е готвещо тудей.

20 мин. ще повиси на печката - няма къде да ходи
                            ся се прибирам и ...картофи соте
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                              огладнях,ПАК
                              Мани, ся съм нарязъл 2 глави лук, сол, чер пипер, магданоз, чубрица, 3 филии хляб, 2 яйца, брашно и 2 пакета кайма да си прави кюфтаци.

Всичко му е подредено на масата педантично - дет' и слепец няма как да се обърка.

Ся ще му обеля и 4-5 картофа да си пържи там - щот' той отиде на шопинг агейн, па на мИня хич не ми е готвещо тудей.

20 мин. ще повиси на печката - няма къде да ходи
                              Last edited by marandi; 04.08.2013, 19:50.

Коментар

Анемията на баща ти на какво се дължи ?
                                Жега + анемия е гадно...
                                На годините му. След 60-65 години всеки я развива и започва недостиг на микроелементи, които се извличат от храната.

Т.е. ако е усвоявал 30% навремето от една пържола, сега усвоява 5% и трябва да се тъпче кат' гъска с 6 пържоли за същия ефект или да къпи на добавки.

П.П. Според мИня има по-скоро недостиг на В12 като анемия и после чак анемия на желязо, но не съм доктор, за да мога да го твърдя със сигурност.

Демек, малко прахчета с желязо, фолиева киселина, В комплекса и готово - ама Ламята е упорито магаре и само ми къса нервите.

Вчера му изнасях лекция почти с бой защо трябва вече да дефекира клекнал, а той ся точно не може да кляка и не беше ходил в кенефа по голяма от 5 дни.

Демек трупа отрова в оргазнизма, но тук си говорим светски за 10-те мин. в които се виждаме на ден. Принтирам му материал Х и после му го оставям да си го прочете.

Той па ми оставя бележки на земята къде бил ( на къщата, в градината и сие ). Голямо английско възпитание цари, чак ми иде да го заритам по някое време, дет' се прави на луд.

Ся се ослушва, че ще трябва да заминава за Варна и така.

П.П. Прегледах му изследванията набързо има хемоглобин 100 - малко е, особено за мъжки пол.

И брат ми ще направи консулт с варненските доктори и ще се решава какво да правим.

Сега го тъпча храни с желязо и по 2 чаши бира на ден да пие за витамин Б комплекса, направо насила, щот' той не пие - ама ся от 3-5 дена пие бира, че се къса.

Явно лошо гледам
                                Last edited by marandi; 04.08.2013, 19:39.

Коментар

Working...
                                X