Първоначално изпратено от tnm
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеAбе маранди, ип-та ли се опитваш да фащаш?
ПП
Грешка...
Питам за чесъна, щот не ги обичам цели
П.П. Вярно е, че съм бъгав от недостатъци и единият от тях е, че мразя да се повтарям, след като е даден вариант за казус Х.
Съжалявам, за което.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМаранди, с/у анемия подходящи са сусам и червено цвекло.
Можеш да ползваш сусамов тахан от черен сусам смесен с мед.
Но Русото може само да посочи пътя и да дефинира проблема. Не мога да помогна повече, особено па на роднина, дет' за него съм неприятният изтърсак. Ще излезе натрапване.
Той трябва да си помогне сам, оттук насетне - подал съм нужната информация, видове решения - нямам време да дундуркам повече.
П.П. Русото винаги дава шанс на всеки да се сбори със себе си и предразсъдиците си.
Брилянтен съм - повярвай ми
Чиърс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеХапчета и черен дроб добре, но с бирата трудно се лекува анемия.........
Ударни дози, за да не се скапе организма.....
Прави му баници с коприва, соте коприва, супа коприва, черен дроб с коприва и руска баня с коприва...
-----------------------------------
От бирата се отслабва
Цитат: "Учени обясняват този ефект със съдържащите се в напитката фолиева киселина, витамини, желязо и калций, които защитават сърцето и кръвоносните съдове. Всички тези полезни елементи изцяло елиминират негативния ефект от алкохола в бирата."
http://health.bg/13813/ot-birata-se-otslabva
------------------------------------
П.П. И Русото е офсъ, но никой не ми дава зодията - просто неам нищо общо явно - хаха
Обяснявах му, че ми е по-лесно да го тъпча с бира, отколкото с милгама и т.н. химия дет' взема в момента.
Не ме пробвай на алкохолите, че съм профи пиянка и ще загубиш - демек точно за анемията му е бирката - само дет' в епикризита му пише невралгия - демек цапна го в периферна нервна система - крайниците
Под витамини го разбирай комплекс витамин Б в бирата и в частност Б12. Течният прием винаги бие по бързина твърдия от храните, даже и тоя от медикаментите ( хапчетата ) като ефект и поне не скапва стомаха.
П.П.П. Има над 200 вида анемии, а Б12 анемия е поне 10 вида тоже - не съм доктор и не се правя на такъв - просто цялата му документация е предвижена за консулт страничен.Last edited by marandi; 05.08.2013, 03:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАма ти не се ли усещаш, че ти си вакуумния пичага? Кой освен мъжо на Леля, може да прави таквиз зулуми? А мажо на леля, се вика Чичо!Ама е интересен с убеждението си , че той никога за нищо няма вина , за разлика от всички останали . Веднъж го питах - ако крадец види светец , дали ще види ореолът или ще гледа джобовете му ... Вече не ми е познат.
Незнам какво видя в мен или въпросът .
Мечо днес нещо каза и се сетих за този , не се сдържах и споделих
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеLelq, може ли ползвам сравнението за вакума, когато споря с щерката....?.
пп И внимавай с даровете...Ми може , не е патентовано . Ама не те съветвам , че малките са много умни и да не го обърне срещу теб .
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеТи пък от къде ме познаваш......само да знаеш колко народ(мъжки) съм накарал да предпочитат и обичат тъщите си,само и само да не са подложени на моето мрънкане
Мислех , че моят познат е уникат . Ама явно не е сам .
Обаче той не просто мрънка . Още хляб има да ядеш , за да го стигнеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИ ти ли си овен? Вярно е, че сте упорити, но не винаги в добрия смисъл на думата.Та овенът си е просто мъжка овца...., а овцата емблема в инвестирането
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИ ти ли си овен? Вярно е, че сте упорити, но не винаги в добрия смисъл на думата.
(Колим, бесим, гаврата с девици са ни слабост и го превим за развлечение.....)
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеМанков,
абе аз ли не мо'а отворя сайта от подписа ти или веке го няма това видео
Не че друго,но обичам да си проучвам и поназнайвам с що за хора комуникирам
Но това е едно парче на Пърпаляците само, ей това (сложи слушалките и дай 95% валюм):
https://www.youtube.com/watch?v=4C2K889u_90
Немат шанс еврейчетата срещу хората, рииш лиLast edited by vmаnkov; 04.08.2013, 22:49.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБе най хубаво козирувай и изпълнявай, мене ако питаш. Ти на времето, като са ти се биели лимките в главата, може и по голям вакум да си бил.
Папа беше честен и тих човек. Един път ме удари и после дълго страда ....Лека му пръст !!!
Аз си бях и останах дебил ......тъп, но упорит ... овен....
Коментар
Коментар