IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm
    Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

Домъчня ми за вас, младежи и девойки. Обаче си починах - три денЯ без достъп до интернет, почти никакво покритие на мобилни телефони... 2/3-ти пълноправни членове на фамилията изпаднаха в ужасТ
    И ние тихо страдахме,,,

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШНА СЕДМИЦА

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Aбе маранди, ип-та ли се опитваш да фащаш?

ПП
        Грешка...
        Питам за чесъна, щот не ги обичам цели
        Отговорил съм как се термо-обратва чесън като вид растение в комуникацията със сладко бебе Мен - просто прочети по-внимателно отново нещата. Разиграни са много варианти точно в тая част, за която питаш.

П.П. Вярно е, че съм бъгав от недостатъци и единият от тях е, че мразя да се повтарям, след като е даден вариант за казус Х.

Съжалявам, за което.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Маранди, с/у анемия подходящи са сусам и червено цвекло.
          Можеш да ползваш сусамов тахан от черен сусам смесен с мед.
          Благодаря, Мадам!

Но Русото може само да посочи пътя и да дефинира проблема. Не мога да помогна повече, особено па на роднина, дет' за него съм неприятният изтърсак. Ще излезе натрапване.

Той трябва да си помогне сам, оттук насетне - подал съм нужната информация, видове решения - нямам време да дундуркам повече.

П.П. Русото винаги дава шанс на всеки да се сбори със себе си и предразсъдиците си.

Брилянтен съм - повярвай ми

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Хапчета и черен дроб добре, но с бирата трудно се лекува анемия.........
            Ударни дози, за да не се скапе организма.....
            Прави му баници с коприва, соте коприва, супа коприва, черен дроб с коприва и руска баня с коприва...
            Верно си офсъ - все всичко знаете
            -----------------------------------

От бирата се отслабва

Цитат: "Учени обясняват този ефект със съдържащите се в напитката фолиева киселина, витамини, желязо и калций, които защитават сърцето и кръвоносните съдове. Всички тези полезни елементи изцяло елиминират негативния ефект от алкохола в бирата."

http://health.bg/13813/ot-birata-se-otslabva
            ------------------------------------

П.П. И Русото е офсъ, но никой не ми дава зодията - просто неам нищо общо явно - хаха

Обяснявах му, че ми е по-лесно да го тъпча с бира, отколкото с милгама и т.н. химия дет' взема в момента.

Не ме пробвай на алкохолите, че съм профи пиянка и ще загубиш - демек точно за анемията му е бирката - само дет' в епикризита му пише невралгия - демек цапна го в периферна нервна система - крайниците

Под витамини го разбирай комплекс витамин Б в бирата и в частност Б12. Течният прием винаги бие по бързина твърдия от храните, даже и тоя от медикаментите ( хапчетата ) като ефект и поне не скапва стомаха.

П.П.П. Има над 200 вида анемии, а Б12 анемия е поне 10 вида тоже - не съм доктор и не се правя на такъв - просто цялата му документация е предвижена за консулт страничен.
            Last edited by marandi; 05.08.2013, 03:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
              Ама ти не се ли усещаш, че ти си вакуумния пичага? Кой освен мъжо на Леля, може да прави таквиз зулуми? А мажо на леля, се вика Чичо!
              Вакумният е просто познат . Ама е интересен с убеждението си , че той никога за нищо няма вина , за разлика от всички останали . Веднъж го питах - ако крадец види светец , дали ще види ореолът или ще гледа джобовете му ... Вече не ми е познат. Незнам какво видя в мен или въпросът . Мечо днес нещо каза и се сетих за този , не се сдържах и споделих

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Lelq, може ли ползвам сравнението за вакума, когато споря с щерката....?.

пп И внимавай с даровете...
                Ми може , не е патентовано . Ама не те съветвам , че малките са много умни и да не го обърне срещу теб .

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                  Ти пък от къде ме познаваш ......само да знаеш колко народ(мъжки) съм накарал да предпочитат и обичат тъщите си,само и само да не са подложени на моето мрънкане
                  Мислех , че моят познат е уникат . Ама явно не е сам . Обаче той не просто мрънка . Още хляб има да ядеш , за да го стигнеш

Коментар

• Коментар

• Аз за овните не мога да кажа лоша дума.

Коментар

И ти ли си овен? Вярно е, че сте упорити, но не винаги в добрия смисъл на думата.
                        Защо му спести и тъпи, редко тъпи?! Та овенът си е просто мъжка овца...., а овцата емблема в инвестирането

Коментар

И ти ли си овен? Вярно е, че сте упорити, но не винаги в добрия смисъл на думата.
                          Добротата ни е кратка, лошотията ни държи за дълго...
                          (Колим, бесим, гаврата с девици са ни слабост и го превим за развлечение.....)

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                            Манков,
                            абе аз ли не мо'а отворя сайта от подписа ти или веке го няма това видео
                            Не че друго,но обичам да си проучвам и поназнайвам с що за хора комуникирам
                            Нема го, еврейчетата го похериха.

Но това е едно парче на Пърпаляците само, ей това (сложи слушалките и дай 95% валюм):

https://www.youtube.com/watch?v=4C2K889u_90

Немат шанс еврейчетата срещу хората, рииш ли
                            Last edited by vmаnkov; 04.08.2013, 22:49.
                            Свободен във виелицата.
                            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• И ти ли си овен? Вярно е, че сте упорити, но не винаги в добрия смисъл на думата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Бе най хубаво козирувай и изпълнявай, мене ако питаш. Ти на времето, като са ти се биели лимките в главата, може и по голям вакум да си бил.
                                Това и правя, но го правя с достойнство.....Мрънкам, сърдя се, надувам вратни жили.....
                                Папа беше честен и тих човек. Един път ме удари и после дълго страда ....Лека му пръст !!!
                                Аз си бях и останах дебил ......тъп, но упорит ... овен....

Коментар

Working...
                                X