IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
    Грешно!

Твоето съгласие с допускането: "Ако аз се опитвах да мисля - ти трябваше да се учиш да ходиш на 2 крака", при условие че ти вече ходиш на 2 крака, а 'опита на мислене' и 'ученето да ходиш на 2 крака' се развиват във времето, довежда до това:

=> аз съм много напред в това на което ти казваш мислене (->К)!

защото:

Щом за теб е вярно: "Аз дори бягам на два крака."

От тук =>
    щом твоето ходене->бягане
    то моето мислене->К

Горните разсъждения са при равни условия - за мен и за теб!

================================================== ====
    По-скоро интересния парадокс при теб е , че въпреки че можеш да ходиш, но не можеш да мислиш, ЕБ*Ш, то тук обясненоето е в глупостта на жените!

А доказателството че горния парадокс е реален е, че като човек който драпа и се заяжда винаги, дори и когато не е прав (мъж->мъжки хормони) но има самочувствието да пише дори след като разбере че не е прав -> ЕБ*Ш
    Грешно !!!

В твоето допускане, което и аз приех, ти не казваш мисля, а опитвам се да мисля

Та оттук, щом аз се уча да ходя, тъй като човек цял живот се учи и се научава все по добре да ходи то оттук съгласно твоето допускане, ти все повече се опитваш да мислиш. Така е съгласно твоето допускане аз просто го приех.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Но аз ходя на два крака, следователно ти се опитваш да мислиш

...
      Грешно!

Твоето съгласие с допускането: "Ако аз се опитвах да мисля - ти трябваше да се учиш да ходиш на 2 крака", при условие че ти вече ходиш на 2 крака, а 'опита на мислене' и 'ученето да ходиш на 2 крака' се развиват във времето, довежда до това:

=> аз съм много напред в това на което ти казваш мислене (->К)!

защото:

Щом за теб е вярно: "Аз дори бягам на два крака."

От тук =>
      щом твоето ходене->бягане
      то моето мислене->К

Горните разсъждения са при равни условия - за мен и за теб!

================================================== ====
      По-скоро интересния парадокс при теб е , че въпреки че можеш да ходиш, но не можеш да мислиш, ЕБ*Ш, то тук обясненоето е в глупостта на жените!

А доказателството че горния парадокс е реален е, че като човек който драпа и се заяжда винаги, дори и когато не е прав си мъж (->мъжки хормони) но има самочувствието да пише дори след като разбере че не е прав (-> ЕБ*Ш), защото като човек /мъж/ само така може да компенсираш всички липси и въпреки тях да имаш самочувствието с което разполагаш! А доволността ти гарантира, че обекта е жена /а не коза или дърво/ защото явно интереса към него от страна на пола ти е голям!

Интересно следствие за теб е , дали всички жени са глупави, или само ти привличаш такива!
      Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 12:18.
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!

Усещам как рязко ми се доработи. Поседнала съм и чакам да ми мине, обаче не се получава
        Успешна седмица след празниците на младежите и девойките!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• МАМУНЕ, акциите ми се дигат. На 12 (дванайсет) евро мисля да ги продам.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
            Ако аз се опитвах да мисля - ти трябваше да се учиш да ходиш на 2 крака...
            Но аз ходя на два крака, следователно ти се опитваш да мислиш

Аз дори бягам на два крака. И все по добре се научавам да бягам на два крака. Човек цял живот се учи. А бягането е интензивно ходене. Следователно аз се уча и все повече се научавам да ходя интензивно на два крака. Значи ти все по интензивно се опитваш да мислиш.
            Last edited by mechobikov; 07.05.2013, 11:07.
            tnm

Коментар

Гледам Иванов пак се опитва да мисли
              Ако аз се опитвах да мисля - ти трябваше да се учиш да ходиш на 2 крака...

Коментар

Абе гледам сходен стил, сходна реторика, много по високо интелектуално ниво от Факи, Маранди и Иванов, та си помислих ... Ама какво да те занимавам с мислите си. Приятно ми беше, че си поговорихме.
                Ааа, добре благодаря!
                И на мен ми беше приятно. Обаждай се друг път ако имаш нужда от нещо. Дописане
                Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                  Познавам ги прекрасно, единия е колега броки, другия собственик на сайт за имоти, строителство и правни въпроси.

http://ownerbg.com/

Що питаш ? Да не би да си почнал да се интересуваш от реални активи, вместо утопии? Разочароваш ме!
                  Абе гледам сходен стил, сходна реторика, много по високо интелектуално ниво от Факи, Маранди и Иванов, та си помислих ... Ама какво да те занимавам с мислите си. Приятно ми беше, че си поговорихме.
                  tnm

Коментар

Абе, мислех да те питам, дали не познаваш случайно OwnerBG и Лорда ???
                    Познавам ги прекрасно, единия е колега броки, другия собственик на сайт за имоти, строителство и правни въпроси.

http://ownerbg.com/

Що питаш ? Да не би да си почнал да се интересуваш от реални активи, вместо утопии? Разочароваш ме!

Коментар

• Иванов, аз обичам да споря за логика. Какъв ти е ника в НаукаБГ ??? Там има в раздел математика тема за изкуствения интелект и теоремите на Гьодел. Моя ник е mecho1. Можеш да ми прочетеш мненията и да ги оспориш ако не си съгласен. Има и специален раздел за психология и логика. Там можем да спорим и по други въпроси от логиката.

Тук обаче не му е мястото. Трябва да обясняваме на хората, че ВИНКЕЛА му е майката и бащата му е ВИНКЕЛА.
                      tnm

Коментар

• Гледам Иванов пак се опитва да мисли
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                          Тук сАм Мечо Биков. Чета те с голямо фнимание само теб. Затова няма какво да отговоря. *Сичко е монолог
                          Абе, мислех да те питам, дали не познаваш случайно OwnerBG и Лорда ???
                          tnm

Коментар

• Гьодел

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Да оставим настрана теоремите на Гьодел. Така или иначе всяка една система от правила, която е непротиворечива, тя затова е непротиворечива, защото не може да опровергае сама себе си отвътре. Тя винаги се самодоказва. Защото такава им е природата на непротиворечивите системи.

Затова политиците обичат да приканват хората да мислят трезво и рационално. Защото трезвото и рационално мислене по правилата на системата запазва системата. А интереса на политиците е да продължат да грабят. За да продължат да грабят народа трябва да мисли логично и да го е СТРАХ да промени системата и да изгони политиците от хранилката.

Щяло било да стане страшно. Ай с**********иктир. Напротив, то сега е страшно.

Трябвало било да гласуваме за най малкото зло. Ай с*************иктир. Що пък да не се вдигнем срещу пазителите на най малкото зло и да го свалим от власт и да въведем доброто.
                            Желанието, необходимостта или способността ти да 'оставиш настрана' теоремите на Гьодел, като помощно средство за анализ, по отношение на модела в който живеем, са функция на това 'неосъзнаване', чрез което САМ ще съдействаш да се смени системата от една (тази) с друга - еволюирала НОВА, но с по-оптимална функционалност в твоя вреда.

Ако това не го разбираш - Здраве да е

П.С. Чрез принципа, че винаги има по-умен от теб, те 'таковат' точно от там нататък,от където започваш да не разбираш...
                            Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 09:54.

Коментар

Абе, имаше един Музовир. Какво стана с него. Къде се изгуби това момче.
                              Тук сАм Мечо Биков. Чета те с голямо фнимание само теб. Затова няма какво да отговоря. *Сичко е монолог

Коментар

• Да оставим настрана теоремите на Гьодел. Така или иначе всяка една система от правила, която е непротиворечива, тя затова е непротиворечива, защото не може да опровергае сама себе си отвътре. Тя винаги се самодоказва. Защото такава им е природата на непротиворечивите системи.

Затова политиците обичат да приканват хората да мислят трезво и рационално. Защото трезвото и рационално мислене по правилата на системата запазва системата. А интереса на политиците е да продължат да грабят. За да продължат да грабят народа трябва да мисли логично и да го е СТРАХ да промени системата и да изгони политиците от хранилката.

Щяло било да стане страшно. Ай с**********иктир. Напротив, то сега е страшно.

Трябвало било да гласуваме за най малкото зло. Ай с*************иктир. Що пък да не се вдигнем срещу пазителите на най малкото зло и да го свалим от власт и да въведем доброто.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X