IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Хе-хе, маранди, велком бак!
    Къде се затри бря?
    Аа .. спокойно - кат' ме изтрият модераторите и спирам да пиша пак

П.П. Щом някой ме трие = по-подготвен от мИня => Русото винаги дава шанс на по-подготвените да ви забавляват те и млъквам.

Ха, наздраве!

Баси, изпих 5 бири, сега ходих до магазина да си взема още толкоз + 500 водка и неква Милка с лешници. Имам и една кутия сладолед от 1 литър - затова си взех водка, че си е класика направо комбинацията.

Дали ще се направя "убавец" до довечера? Я, да помисля?

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
      Мамка му,Факи,

Кат видя девойката от аватара,и ми се премества мисълта

Taзи е голяма красавица - чете новините по свs

Коментар

• Мамка му,Факи,

Кат видя девойката от аватара,и ми се премества мисълта

Коментар

• Хе-хе, маранди, велком бак!
          Къде се затри бря?

Коментар

• Kev,

Добре,че големите българи не са използвали глагола оставям/напускам,често.

Ич немаше да ни има.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              "True change is within. Leave the outside as it is."

Далай Лама XIV

http://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s

Да се прехласваш по чуждо идолопоклонничество, не е най-умният вариант.

В крайна сметка винаги съм се чудел как от Освобождението досега нямате 5 читави политика до наши дни, които да обединят нацията, което въобще не е трудно.

Ако питам някой да изброи само 5 политика, които Историята е запомнила за 140 години, ще се окаже въпрос с повишена трудност за средно-статистическият българин. Даже и имената им не знаят. След 50 години никой няма да помни и днешните ви хаптърници/некадърници.
              ----------------------------------------

Защо ти го казвам това?

Много преди да възникне т'ва, по което се прехласваш ( някаква си смешна титла Далай Лама от типа мис Калифорния ) Българска империя застрашава ИРИ ( или погрешното Византия, както ви учат ).

Няколкостотин години Българска империя е първа военна сила на Балканите и в Европа, та дори и в света.

Отблъсква арабското нашествие и после арабите 200 години не си и помислят за Европа чрез Исляма и спасява цивилизацията или днешната ви лицемерна християнска Европа. Цял континент, както искаш така си го смятай.

Дава буквичките на света, на които сега пишат 1/6 от сушата в Света в момента - демек на български буквички още преди 1100 години.

Разбива целият западен елит на Европа, кръстен рицари или цяла Западна Европа, по която се прехласвате в момента.
              --------------------------------------------

Сещаш ли се как са мислили тогавашните владетели, за да го направят това? Първокласно!! И какви решения са трябвало да вземат светкавично, за да се смлатиш с войските на целия арабски свят или на цяла западна Европа?

И то много преди да се пръкне "великият" ти Тибет и титлата Далай Лама, с която облъчваш в момента.
              --------------------------------------------
              Справка:

Последователните прераждания на Далай Лама

Гендюн Друп, 1-ви Далай лама, 1391–1475
              Гендюн Гяцо, 2-ри Далай лама, 1475-1542
              Сонам Гяцо, 3-ри Далай лама, 1543-1588
              Йонтен Гяцо, 4-ти Далай лама, 1589-1616
              Лосанг Гяцо, «Великия Пети» 1617-1682
              Цанянг Гяцо, 6-ти Далай лама, 1683-1706
              Келсанг Гяцо, 7-ми Далай лама, 1708-1757
              Джампел Гяцо, 8-ми Далай лама, 1758-1804
              Лунгтог Гяцо, 9-ти Далай лама, 1806-1815
              Цюлтрим Гяцо, 10-ти Далай лама, 1816-1837
              Кхедуб Гяцо, 11-ти Далай лама, 1838-1856
              Тринле Гяцо, 12-ти Далай лама, 1856-1875
              Тубтен Гяцо, 13-ти Далай лама, 1876-1933
              Тенцин Гяцо, 14-ти Далай лама, 1935–
              -----------------------------------------------------------------

Наистина нямам идея поради що се срамите да се наричате българи, а ще се побъркате да лижете чужди задници цял живот?

Молете се Русото да не ви поема, че ще стане страшно - хихи
              Last edited by marandi; 04.08.2013, 15:37.

Коментар

• "True change is within. Leave the outside as it is."

Далай Лама XIV

http://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s

Коментар

• Прекрасен ден да имате всички ! Аз бях за малко

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Благодаря за интереса!

Ядосва ме. По документи ( епикризи ) го изкараха с подобрение, на практика е друго. Както вървеше като мутра до преди месец само, сега едва се влачи и само пъшка.

Пратих копия на документите с изследванията на брат ми и ся ще напъна Ламята да заминава за Варна, понеже тук болниците са с допотопна техника от 30 години и толкоз си могат с това оборудване.

П.П. Гледам да му давам задачки всеки ден от типа: Иди си купи, каквото ти се хапва, ще ти го приготвя, ще дават мач еди кога си, иди до къщата да видиш градината и т.н.

Външната мотивация обаче може да съсипе вътрешната мотивация ( т.е. неговата ) и затова манипулирам много тънко и се правя, че уж Ламята ме манипулира като ми пъшка още щом ме види.

Т'ва е накратко.

Ха, наздраве! Днес мисля да се накъркам, па тунайт кат' отворят пазарите как ще денся - ще го мисля. Ма, експозициите ми са в баланс яко и няма как да станат изненади
                    Добре правиш с манипулациите . Важно е да не се отпуска и предава , че случи ли се и космическа технология трудно ще помогне . Ама Ламята е ламя и ще се справи с малко побутване Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                      Здравейте банда
                      val/she благодаря за почерпката .
                      Мечо , познавам човек , който дори поставен във вакум , където няма нищо и никой освен него , пак ще намери кой или какво да вини - извън себе си .
                      marandi , Ламята как е ?
                      Благодаря за интереса!

Ядосва ме. По документи ( епикризи ) го изкараха с подобрение, на практика е друго. Както вървеше като мутра до преди месец само, сега едва се влачи и само пъшка.

Пратих копия на документите с изследванията на брат ми и ся ще напъна Ламята да заминава за Варна, понеже тук болниците са с допотопна техника от 30 години и толкоз си могат с това оборудване.

П.П. Гледам да му давам задачки всеки ден от типа: Иди си купи, каквото ти се хапва, ще ти го приготвя, ще дават мач еди кога си, иди до къщата да видиш градината и т.н.

Вчера го пращах да си купи диня, нали беше денят на динята, а той много ги обича. Гледам днес хладилника - преполовил я е - демек 2 кила е окъпал за няма и 12 часа.

Външната мотивация обаче може да съсипе вътрешната мотивация ( т.е. неговата ) и затова манипулирам много тънко и се правя, че уж Ламята ме манипулира като ми пъшка още щом ме види.

Т'ва е накратко.

Ха, наздраве! Днес мисля да се накъркам, па тунайт кат' отворят пазарите как ще денся - ще го мисля. Ма, експозициите ми са в баланс яко и няма как да станат изненади
                      Last edited by marandi; 04.08.2013, 14:03.

Коментар

• Здравейте банда
                        val/she благодаря за почерпката .
                        Мечо , познавам човек , който дори поставен във вакум , където няма нищо и никой освен него , пак ще намери кой или какво да вини - извън себе си .
                        marandi , Ламята как е ?
                        Last edited by Lelq; 04.08.2013, 13:50.

Коментар

Мечо,

Интуицията и собственият избор пет пари не струват без познание и памет.
                          Цялото това би трябвало да е мъдрост.
                          Ма май ни липсва.
                          По принцип БГ-стан в момента открива "топлата" вода - пардон "революцията", както би казал Фруфесорът, а скоро дори ще започне и да я ползва.

-----------------------------------

Anastacia - Paid My Dues с БГ Превод

http://vbox7.com/play:a266b8e2

Тук има една унилна реплика в текста, както и целият парцал е уникален ( бунтарски да го наречем ):

Цитат: "Но ТЕ ( системата ) - първо ще се опитат да те изградят,
                          а после да те унищожат.

Тази битка е измамна ( абсурдна )."

Демек всички губят - просто въпрос на време, което показва колко са фрости БГ-станците още.

Да развиваш гарантирано губещи модели, които да ограбват поданиците ( родните ), а да се надупваш на чужденците и това в мирен период ( без война ) от 70 години.

Няма такъв аналог още в БГ-станската история, която над 1300 лазарника по "официалната" ви хистори. Демек на много повече години сте и Крум, Омуртаг, Калоян се обръщат в гробовете си от родните малоумници.

Както и да е и без Русото Слънцето си изгрява евридей, но ми е смешно това, което виждам.

Чиърс-а дан' забрайкам

А, БГ Империя ще възкръсне скоро - колкото повече я мачкат родните мекерета, толкова повече ускоряват нещата.

Търпение още малко
                          Last edited by marandi; 04.08.2013, 13:37.

Коментар

Мечо,

Ма май ни липсва.
                            Не знам. Мисля, че интуицията и избора се тренират чрез опита. Паметта виж. Паметта. Без нея не може. Колкото повече човек се опира на собствената интуиция и собствения опит, толкова по самостоятелен става. Толкова по няма кой друг да вини освен себе си. Значи става и по отговорен пред себе си.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Мечо,

Ма май ни липсва.

Коментар

• Всъщност интуицията е първична. Тя ръководи. Всичко е подчинено на интуицията и чувствата. Който не се подчинява на собствената си интуиция се подчинява на чужда. Роб е. Логическата верига е верига, ограничение. Дори и когато е следствие от собствената интуиция, от собствения избор. И все пак, най добре е избора да е собствен. Дето се вика изслушай всички мнения и действай на своя глава.

Да скъсаш веригата означава да се освободиш от съответното ограничение, включително и когато е твое собствено. Да скъсаш веригата означава да скъсаш СИНДЖИРЯ.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X