Абе, имаше един Музовир. Какво стана с него. Къде се изгуби това момче.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
"Бийте братя бог е с нас"
Боят настана. Българска възрожденска песен
Най ми харесва, какво пише на знамето "Свобода или Смърт"
Възрожденците са знаели, че свободата е над всичко, ние забравихме.
http://www.youtube.com/watch?v=Grr1DdoriZwБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от OwnerBG Разгледай мнениеКупи си бира.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАбе, да те питам нещо. Злато ли е по добре да купувам сега или имоти ???Подбрани статии за собственици на имоти.
http://www.sobstvenik.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеОооо, мечо Биков,
Време беше...
Хиии-хииххх
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Добро утро tnm
Добро утро чета
Наближават избори. Аз си мисля, че сички са МАСКАРИ. Комунизъма беше лош. Почна с избиването на много българи. Продължи с отнемането на свободата и така си и завърши. Ся, как избухна демокрацията. Комунистите се прекръстиха на БСП и си измислиха СДС за да има плурализъм. Измислиха си и ДПС за да има етническо напрежение. За периода от 1989 година до 1999 година грабиха народа откъдето и както заварят, ама на смени, за да не прави впечатление. Ограбиха предприятията. Ликвидираха промишлеността и селското стопанство. Ограбените пари ги сложиха в джобовете си. Ограбиха парите на хората, чрез пирамиди, банкови фалити и хиперинфлация. Но това им се видя малко и измислиха МУТРИ, които да крадат колите на хората, да им обират къщите и да трошат с бухалки магазините, дискотеките и ресторантите им. През 2000 година народецът беше готов да прегризе гръцмулите на управляващите и тогава те измислиха ЦАРЯ. Царя беше благ, с благородна осанка. Краде и той барабар с царедворците, открадна каквото и колкото можа и измисли ПЪДАРЯ. ПЪДАРЯ беше мутра от СИК и ЦАРЯ го тури баш начакник на ДЖАНДАРИТЕ. За да се знае вече недвусмислено, че полицията е създадена от БАНДИТИ и нейната единствена цел е да защитава бандитите и политиците от възникващата отвреме на време народна ЛЮБОФ. Когато се разбра, че ЦАРЯ и той е ЛАПАЧ, туриха ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ. И тя краде та се не накраде. После туриха ПРАЗНОГЛАВАТА ЛАМЯ, и тя краде та се не накраде и накрая озверелия народ я изгони с камъне и дърве.
Аз предлагам да си помислим, че ЛОПАТИТЕ НЕ СА ЛОПАТИ, да им земем властта и да почнем да се самоуправляваме по методите на ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ, така както направиха в ИСЛАНДИЯ.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеOwnerBG, виж ги тези как се целуват
Който и да изберем от тях, ще ни окраде. Ти какво мислиш за пряката демокрация ???
Форевър не щот' някой ден няма го чатнеш, а щот' няма си мъжкарче си го признаеш сам на себе си, че Господ не е длъжен да дава на всеки по всичко и за някои неща те е прескочил.
П.П. Да'е ... фростотията - думна ми кофата от четене - към 200 страници омахах щот' си чета кот' ми трябва да открия.
Нали Наивника па ме разсипа от критика, че съм се ебавал - ко да му кажа, че БГ-стан за последно е имала проблясък през 1230 и от тогава е скука - после па се случили други фундаментални промени и т.н. до наши дни.
Ма, той ся си е боднал бубата на топло у жената и хърка, а па Русото да фитка рецепти как се ставало Симеонова България - кат' на Симеон тогава му е било пъти по-лесно, отколкото сега, щот' няма нищо общо като позиция вече от тогава.
Бил 3-ти в Юръп Моню 10-ти век и станал 1-ви - ай, да дойде ся и да ми каже как от последна дупка има шанс за първа. Шъ у-пъ-пъ-пъ-пъ-пецне кат' Мечка на простир.
'ноу смешно ... бам, критиката и в кревата - ма, бравас!
П.П.П. Бат' Серго да вземе да изцепе някоя простотия, че да ме разсмее, както той умее - голяма свежара е - хахаLast edited by marandi; 07.05.2013, 03:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OwnerBG Разгледай мнениеА бре Мечо, отвори си една тема за твоите щуротевини и си пляскай колкото искаш. Ууус...ш рязко и самодоволно хубавата тема. Свобода, философия, източни и неразбираеми за обикновен шоп плясканици.
Аде стига де.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
ФРУФЕСОР МЕЧКУФ предлага 3-дневен отстрел на цялото си семейство със стрели и мечове и куршуми, понеже те няма да ги докоснат.
---------------------------------------------
Новата мътиматикъ на Фруфесора узуми свИтъ и затова той се предложи за експеримент, който твърди, че по неговата мътиматъка - даже и шут в зъбите не би го достигнал, а камо ли стрела или куршум.
Двиздите му ги говорели тия неща и му били дали нова мътиматъкъ и ъксиоми за тия неща, дет' била уникална.Last edited by marandi; 07.05.2013, 00:59.
Коментар
-
ТИБЕТСКИ монах удиви свИтъ, че двете страни на едно уравнение трябвало да са равни като всички техни елементи да същестувуват в същото множество
--------------------------
След откритието на инфинитезималното смятане и в частност, че:
в мътематикатъ асимптота на равнинна крива е права, която се приближава неограничено до клон на кривата, но никога не я допира. По този начин в точка от кривата, клоняща към безкрайността, разстоянието между кривата и асимптотата клони към нула.
Тибетският клон на учението фрости везкрайности излязъл с декларация, че няма как стрела пусната към мишена да я достигне и така пренаписали наново Историята, че войни със стрели никога не са се водели досега, понеже от тяхнъ мътимътическа гледна точка и пу техните ъксиоми - т'ва' се оказва невъзможно.
Скоро се надяваме официално да се отменят и ПТП-та, щот' няма как да се сблъсква превозно средство и заструхуватилите да умрат от глад предвид новътъ Тибетска мътиматъка, дет' се откри наскоро.
-------------------------------
Фрост Тибетский Безкрайний - в индикт 4-ти на цъфналата джанкаLast edited by marandi; 07.05.2013, 00:42.
Коментар
-
ТИБЕТСКИЯ МОХАХ - АЛА-БАЛА ПОРТОКАЛА открива инфинитезималното смятане
------------------------------------
Висял един тибетски даскал в манастирО и се изумявал как е възможно да е най-фростит от цялата вселена и взел да съчинява нова мътиматика дет' още нямала ъксиоми за нея, ма той щял да ги уткрие.
Една стрела кат' се изстреляла към мишена нямало да достигне целта - умно заключил той, щот' бил чел, ама недочел ко пишело в тибетското вики-педия от олигофрен преди 5 хил. години.
И за да затвърди безграничната си простотия, че няма как пусната стрела към мишена да я достигне - започнал да разработва галатическата теория за безкрайността на простотията си.
Демек, трябвало да се докаже, че простотията му е по-голяма от цялата вселена, която неспирно се увеличавала с темпове изпреварващи теорията за големия "взврив и че от скоростта на свИтлинатЪ по-голяма скорост нямало открита, според кофермана Айнщайн.
Или множеството ( вселената ) се увеличавало с по-висока скорост от тая дет' се водела официално за възможна и затова въпреки напъните за открие причината защо няма по-фрост от него - той все не успявал.
-------------------------------
Опитите да открие нова математика на диференцирано смятане на безкрайно малки величини ( демек стрелата няма до достигне целта ) увисвали при сблъсъка си с теорията на вероятностите за шанса да не я достигне.
Или опита да представи, че в Природата няма 0 ( нула ), а има 1-ца/върху безкрайност били оритвани при наслагването и екстраполирането, защото колкото повече той търсел, че не съществува 0 ( нула ) в природата, толкоз повече му блесвала кръгла 1-ца насреща при опитите да открие, че 1/2 + 1/3 + 1/4 + 1/5 + 1/10 + 1/1000 и т.н. ............
насреща му се връщала информация, че шансът да "открие" т'ва число дет' го търси бил равен на единица върху 1/2*1/3*1/4*1/1000 и т.н. или пак толкоз 1-ца върху безкрайност кат' отговор.
И се оказвало, че винаги ще достигне стрелата целта, щот' ъксиомите, ползвани при методите и определянето на граници били в посока минус безкрайност за нереални числа и имагинерни части - а, не дали стрелата щяла да достигне мишената.
---------------------------------
Тибетски монах траверсов - откриващ нови мътиматики и ъксиоми от 5 век. в годината на цъфналата джанка с простотия от минус до плюс безкрайност, дадена свишеLast edited by marandi; 07.05.2013, 00:16.
Коментар
Коментар