Просто разсъждавам. Само че разсъждавам свободно. Свободното мислене е опасно за власт имащите, ако свободомислещия говори публично. Това е защото свободната логика много по бързо намира решение на проблемите от ограничената логика. Ограничената логика може да ни доведе вследствие на ограниченията, които първоначално са ни втълпени от телевизора, че единствения изход е да гласуваме за най малкото зло.
Това естествено не е единствения изход. Когато излезем извън логиката и ограниченията на системата, веднага става ясно, че съществува и доброто. То съществува, не може да не съществува щом съществува и зло. Доброто и злото са взаимосвързани и взаимно се пораждат. Не може да съществуват най голямо, най средно и най малко зло, без да съществуват най голямо, най средно и най малко добро.
Доброто аз мисля, че е пряка демокрация.
Това естествено не е единствения изход. Когато излезем извън логиката и ограниченията на системата, веднага става ясно, че съществува и доброто. То съществува, не може да не съществува щом съществува и зло. Доброто и злото са взаимосвързани и взаимно се пораждат. Не може да съществуват най голямо, най средно и най малко зло, без да съществуват най голямо, най средно и най малко добро.
Доброто аз мисля, че е пряка демокрация.
Коментар