Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеЩо почна пак да тормозиш излишно Мечето?
.........................
Виж как вече не ти скача, щом почнеш да го дразниш както есенъска.
П.П. Да си изчисти бръмбарите в главата последно пряк демократ ли е? Анархист ли е? Дзън будист ли е? Къв е последно?
Понеже 3-те се самоизключват взаимно едно с друго.
П.П.П. Нали се натиска да става (О)правляващ - директно вече сме се развели, понеже не мога да ги дишам родните скапаняци.
Та, подготвям го да не стане поредният скапаняк, който да досъсипе БГ-стан.
----------------------------
Бай дъ уей преди 4 години БГ да се вкара пътя щеше да е в пъти по-лесно, отколкото сега.
След 2-3 години ще стане направо мисия невъзможна, ако се запази този икономически модел още малко.
Но предполагам зимата и догодина 'орицата ще пометат направо статуквото, което самодоволно се е хилнало и се мисли за недосегаемо.
----------------------------
Русото 'ноу мрази онази наглата усмивка, дет' ми я натрапват по ТВ-тата и как па всичките смотаняци първо нея научават, бря? ( риторично ).Last edited by marandi; 04.08.2013, 12:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа, на целта на по голямата част от българите. Да няма рушветчилък и ограбване на страната.
Той и ексхибициониста си "мисли" че е правилно това което прави, защото му харесва и го иска и е субективист също!
И той си "мисли", че другите искат СЪЩОТО като него!... по неговия начин, защото е правилно от негова гледна точка:
- ами в крайна сметка, нали и жените имат нужда от секс+любофф, ама и той не се сеща: дали точно от "неговите"?
П.С. горното е валидно само при логическата верига, използваща добронамерено пожелателното допускане, че "болестта" е по-рисков фактор от "кореспонденцията"! marandi в повечето случаи допуска това! Аз мисля, че обратното е по-вероятно, а това лъжливо прикритие прозира, скрито използвайки "търсенията" на другия пол по съвсем други тяхни "лични" причини... от няколкото заблудени съполови съфорумци, единия вече го отнесе с "неосъзната благодарност"!Last edited by iivanoff; 04.08.2013, 10:43.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Иванов, да разбирам ли, че това, което се случва е резултат от опитите на местните да проявят някаква автономност, не по родолюбиви причини, спрямо глобалните тенденции?
Това, че червената кукувица е проводник точно на световните олигополи, не е тайна за никого. При нея няма национален сантимент. Такива са и безуханова, и кристалина георгиева и всички- идващи отвън. Тези, които са тук, дърпайки чергата към себе си, без да искат работят и на ползу роду.Last edited by val/she; 04.08.2013, 10:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз не я налагам. Тя е самоизпълняващо се ПРОРОЧЕСТВО
Не съм виновен, че се сбъдва това, което искам. Или пък може би съм. Щом не спря да плюеш.
- не се притеснявай -> аз няма да обяснявам на никой за теб и даже за риска от кореспонденция с теб! Ще си остане тайна м/у нас!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАма добре бе, защо субективизма ти е примесен и даже доминиран от "псевдо-интелектуален-есхибициУниСъм"?
Ама вярвай си в каквато искаш истина, дори и най-тъпата и вредна и за теб и за другите, ама не я налагай!
П.С. някой друг да ти обясни за Исландия, как са вързали, колко са прокопсали и т.н. и т.н. - на мен не ми се занимава - честно
- ама пак казвам , мен не ме интерисува изобщо твоята истина - спри да я налагаш!
Не съм виновен, че се сбъдва това, което искам. Или пък може би съм. Щом не спря да плюеш.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеРеволюция и пряка демокрация, като в Исландия. Това е истината. Щото така ми харесва.
Ама вярвай си в каквато искаш истина, дори и най-тъпата и вредна и за теб и за другите, ама не я налагай!
П.С. някой друг да ти обясни за Исландия, как са вързали, колко са прокопсали и т.н. и т.н. - на мен не ми се занимава - честно
- ама пак казвам , мен не ме интерисува изобщо твоята истина - спри да я налагаш, а какво ти харесва - още по-малко!Last edited by iivanoff; 04.08.2013, 09:33.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеНякъде бях чел, че средната класа служи на висшата, за да я предпази от тълпата.
Но стане ли съмнително независима - става това, което става.
И тук няма добри и лоши, щото са едно /само за пред вас е така/... за отвън са си едно и също... доказателство е същия линк!
Който разбрал - разбрал -> останалите, да пра'йят субективен само-прекарушън! и квото получат ->получат, после голям глад, субективен ги чака, щото и при двата изхода духат всички сувективно-прости! а тук горе печелят само от единия изход и е обратното на това дето Лорда си мисли, че е добре за простите -> освен ако не си го мисли нарочно де, ... щото точно това е изходА за горниТЕ !Last edited by iivanoff; 04.08.2013, 12:24.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар