IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Имаш право и да не чакаш
    Свободата е над всичко

Ае спрете се бе хора!
    Кое както му оттърва !
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Абе, още по Светите братя ще съм там, ама ще съм ангаже с абитурентски. Следващи дати Пърпъл/Ъксепт и 13-15юни служебно на Албена. Лошото е, че ми е много напрегнато със синковеца и може да пропусна.
      ОК!!
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
        Майната ти - не ми стигат обидите !!!

Видя ли се колко струваш !!!
        Имаш право и да не чакаш
        Свободата е над всичко

Ае спрете се бе хора!

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
          Надайте се за почерпка.
          Нерде пък и бира!

От мечето?
          Жив да не бях!

По-скоро аз ще стана манекенка.

.................................
          От мойта камбанария виждам само, как Ванката е обрамчил Мечето и то се цвили да се изрупчи.
          Поредният тъпанар, дет' щял да драпа до властта, дет' никой не му я е вземал никога и щот' въобще не мисли да плаща ( кеш нЕма да има ) се сетил за лафчетата за свУбУдатЪ и свУбодния избор, щот' били безплатни.

Ама, то се борел ( не за властта ), ами за свободата.

П.П. Питаш го може ли да си най-бедния цървул и да ми говориш лафчета за свобода?

Или просто ламти за власт, дет' никой не му я е взел - то не млъкна 2 години да ни занимава с простотии.
          ---------------------------------
          По-рано бях писар в най-голямото ви поделение в БГ-стан - първо по НАТО-вски стандарти и т.н.

И върша им работата на шапките - щот' тъкмо навлизаха компютрите, а па мацките на шапките бяха из деловодствата и те па вкарват закона за двустранното счетоводство и общо взето над 2к бригада няма кой да търчи кат' абдал, щот' не знаят ко да прайкат.

И няколко пъти Шапкарите викат - Вземаме властта, 2-3 дена - обявяваме военно положение и готово - елементарно упражнение.

И подполковникът па ги пита: Добре, ве дай да питаме Петров, докат' Русото кат' фрост редник им върши работата на всички шапки докат' те умуват.

и оня ми вика: Петров, да вземаме ли властта? Щот' после не знаем какво да я правим?

П.П. Нищо не му отговорих, макар че си говорех доста свободно за всичко, та около 2000 годинка ви се готвеше военен преврат.

Но военните излязоха по-умни, щот' все стигаха до въпроса: Властта ще я вземем, ама после к'во да правим."

После се появиха полицаите, дет' я взеха.

А, по-тъп от полицай можело да има още - викали му Мечката.

Ма, да си я взема "власттЪ" - кой го е спрял - само да не ми надува "сапуните" за свУбУдЪ ...

Коментар

Чакам да ми покажеш къде съм казал , че интелигентността се мери на метър !

Та ми държиш такъв тон !!!

Искам да направиш публично извод за себе си като следствие от това!
            Имаш право да искаш. Свободата е над всичко

http://www.youtube.com/watch?v=xMu2p6_6YtE
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Имаш право да чакаш. Свободата е над всичко

Поздрави
              http://www.youtube.com/watch?v=U-nQxQkYjSk
              Видя ли се колко струваш !!!

Видя ли колко тъпотия трябва да изтърпи всеки, който си губи времето с теб !!

Видя ли освен интригата да ти се търпят манипулациите каква е ползата от разговора !!
              Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 18:55.

Коментар

Чакам да ми покажеш къде съм казал , че интелигентността се мери на кило !

Имаш право да чакаш. Свободата е над всичко

Поздрави
                http://www.youtube.com/watch?v=U-nQxQkYjSk
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                  Ти нали каза ,че може да минеш за концерта на Дийп пърпъл?Ще решим!!!
                  Абе, още по Светите братя ще съм там, ама ще съм ангаже с абитурентски. Следващи дати Пърпъл/Ъксепт и 13-15юни служебно на Албена. Лошото е, че ми е много напрегнато със синковеца и може да пропусна.

Коментар

Добре айде на метър

Обяснявам:
                    Дори и децата знаят, че интелигентността не се мери на метър. Освен това е нещо относително. Човек, който е интелигентен за едни, може да е прост за други.
                    Чакам да ми покажеш къде съм казал , че интелигентността се мери на метър !

Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 18:51.

Коментар

Коя от всичките?
                      Дето има инструмент за въдворяване на АНАРХИЯ
                      tnm

Коментар

Обяснявам:
                        Дори и децата знаят, че интелигентността не се мери на кило. Освен това е нещо относително. Човек, който е интелигентен за едни, може да е прост за други.
                        Чакам да ми покажеш къде съм казал , че интелигентността се мери на кило !

Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 18:52.

Коментар

А бре, къде е оная ШМАТКА от форекса ???
                          Коя от всичките?

Коментар

Ще си купуваме зарзавати от Лидъла
                            Е този магазин не съм го посещавал.
                            А иначе, мамката си е евало. Доматиту удари 5 кинта по празниците

Коментар

И когато сняг забръска, що ще правим!
                              Ти нали каза ,че може да минеш за концерта на Дийп пърпъл?Ще решим!!!
                              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• А бре, къде е оная ШМАТКА от форекса ???
                                tnm

Коментар

Working...
                                X