IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
    За неграмотното ти определение на думата революция ставаше дума да ти напомня, че си забрави нещо.
    Ами, аз това нали Ви го обясних напълно подробно и подобаващо на насрещните "възможности"! Мисля, че дори надминах малко вашите /в отрицателна посока разбира се/, за да съм гарантирано ясен - предположението ми изпълнено ли е към момента, или имате нужда да се повторя?
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

За неграмотното ти определение на думата революция ставаше дума да ти напомня, че си забрави нещо.
      Или може би не му отърва да си спомни. Но впрочем да не говоря вместо него. Нека сам да каже.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
        "Мило момче", обясни по какъв начин намираш връзка м/у въпроса си за любимото ти съкращение "революций в минута" с поста който те провокира по някакъв начин преди това, който нито беше насочен към теб, нито беше отговор на твой към мен! Та продължи си поне мисълта де? Попита ме за това съкращение защото е единственото нещо което знаеш ли - дори и да няма смисъл само по себе си, та да си говорим за него? Не ме карай да мисля вместо теб... чакам да продължиш мисълта си... разбира се, ако има такава!

В противен случай, се връщам и задавам пак въпроса си към друг "форумец" без получен отговор!
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Преди два месеца ама знаеш ли колко ме интересува какво си писал.

И след като разбра, че не е както ти си мислиш, щото така си го назубрил. Я обясни тук на широката аудитория как не приемаш общо приети неща а искаш да се налагаш сякаш си господ бог.
          "Мило момче", обясни по какъв начин намираш връзка м/у въпроса си за любимото ти съкращение "революций в минута" с поста който те провокира по някакъв начин преди това, който нито беше насочен към теб, нито беше отговор на твой към мен! Та продължи си поне мисълта де? Попита ме за това съкращение защото е единственото нещо което знаеш ли - дори и да няма смисъл само по себе си, та да си говорим за него? Не ме карай да мисля вместо теб... чакам да продължиш мисълта си... разбира се, ако има такава!

В противен случай, се връщам и задавам пак въпроса си към друг "форумец" без получен отговор!
          Last edited by iivanoff; 03.08.2013, 21:34.

Коментар

Това е въпрос зададен много след незавършената логическа верига за която говорим и не свързан с нея! Чакам довършването на първата!
            Имаш право да чакаш. Свободата е над всичко !!!
            tnm

Коментар

И след като разбра, че не е както ти си мислиш, щото така си го назубрил. Я обясни тук на широката аудитория как не приемаш общо приети неща а искаш да се налагаш сякаш си господ бог.
              Абсолютната истина от последна инстанция
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Има да чакаш. Не си му отговорил още на въпроса за думичката ДАЛАВЕРА.

Гръцка ли е, турска ли е или е нашенска ???
                Това е въпрос зададен много след незавършената логическа верига за която говорим и не свързан с нея! Чакам довършването на първата!

Коментар

Момче, сега направи следното нещо преди да почерпиш сериозно!

Последния ми пост преди въпроса ти, беше и първия ми за период от повече от 2 месеца. Та преди въпроса ти имах само един пост и той е този който цитирах преди малко! Та чакам продължението

Коментар

Последния ми пост преди въпроса ти, беше и първия ми за период от повече от 2 месеца. Та преди въпроса ти имах само един пост и той е този който цитирах преди малко! Та чакам продължението
                    Има да чакаш. Не си му отговорил още на въпроса за думичката ДАЛАВЕРА.

Гръцка ли е, турска ли е или е нашенска ???
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                      Не спорете пичове, а дайте да водим конструктивен разговор.
                      И така, какво предлагат портерсиращите, освен оставка и избори веднага. Всяко действие има следствие, следствието на предрочни избори веднага какво ще доведе?
                      Според мен трябва да се поставят цели и задачи на революцията. Така беше през февруарската революция, но ги подмениха с липса на такива!!!!!!!!!!!!!!!
                      Вече съм на 100% сигурен, че днешните пОртестиращи са подкрепяни финансово единствено от олигарсите. Малко нестандартно мнение, за което се извинявам на наивниците.......
                      няма логика протестиращите да са подкрепяни финансово от олигарсите... олигарсите са си pretty well

и вица, че искали да съборят борда, също издиша - в БГ приходите са им в ЛВ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                        Не спорете пичове, а дайте да водим конструктивен разговор.
                        И така, какво предлагат портерсиращите, освен оставка и избори веднага. Всяко действие има следствие, следствието на предрочни избори веднага какво ще доведе?
                        Според мен трябва да се поставят цели и задачи на революцията. Така беше през февруарската революция, но ги подмениха с липса на такива!!!!!!!!!!!!!!!
                        Вече съм на 100% сигурен, че днешните пОртестиращи са подкрепяни финансово единствено от олигарсите. Малко нестандартно мнение, за което се извинявам на наивниците.......
                        Лорде, конструктивния разговор, води към запазване на статуквото. Ти баре си просветлен. Знаеш го това. Знаеш, че и аз съм просветлен.

Да живей революцията !!! Лумпените, те да са живи !!!
                        tnm

Коментар

Не позна, въпроса беше за последния ти пост.

Коментар

• Не спорете пичове, а дайте да водим конструктивен разговор.

Коментар

На този ми пост:

Ти отговори с това:

Та те подканих да си продължиш мисълта, с надеждата да не е безвъзвратно загубена... не ми казвай че е така!

Не позна, въпроса беше за последния ти пост.

Да искаш случайно да поспорим за думичката "ДАЛАВЕРА" ???
                              Гръцка ли е, Турска ли е или е нашенска.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Ся сам разбра ли се какво каза ???
                                да, мога да ти го обясня по 10-ина начина...

Коментар

Working...
                                X