Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе, още по Светите братя ще съм там, ама ще съм ангаже с абитурентски. Следващи дати Пърпъл/Ъксепт и 13-15юни служебно на Албена. Лошото е, че ми е много напрегнато със синковеца и може да пропусна.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеМайната ти - не ми стигат обидите !!!
Видя ли се колко струваш !!!
Свободата е над всичко
Ае спрете се бе хора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеНадайте се за почерпка.
Нерде пък и бира!
От мечето?
Жив да не бях!
По-скоро аз ще стана манекенка.
.................................
От мойта камбанария виждам само, как Ванката е обрамчил Мечето и то се цвили да се изрупчи.
Ама, то се борел ( не за властта ), ами за свободата.
П.П. Питаш го може ли да си най-бедния цървул и да ми говориш лафчета за свобода?
Или просто ламти за власт, дет' никой не му я е взел - то не млъкна 2 години да ни занимава с простотии.
---------------------------------
По-рано бях писар в най-голямото ви поделение в БГ-стан - първо по НАТО-вски стандарти и т.н.
И върша им работата на шапките - щот' тъкмо навлизаха компютрите, а па мацките на шапките бяха из деловодствата и те па вкарват закона за двустранното счетоводство и общо взето над 2к бригада няма кой да търчи кат' абдал, щот' не знаят ко да прайкат.
И няколко пъти Шапкарите викат - Вземаме властта, 2-3 дена - обявяваме военно положение и готово - елементарно упражнение.
И подполковникът па ги пита: Добре, ве дай да питаме Петров, докат' Русото кат' фрост редник им върши работата на всички шапки докат' те умуват.
и оня ми вика: Петров, да вземаме ли властта? Щот' после не знаем какво да я правим?
П.П. Нищо не му отговорих, макар че си говорех доста свободно за всичко, та около 2000 годинка ви се готвеше военен преврат.
Но военните излязоха по-умни, щот' все стигаха до въпроса: Властта ще я вземем, ама после к'во да правим."
После се появиха полицаите, дет' я взеха.
А, по-тъп от полицай можело да има още - викали му Мечката.
Ма, да си я взема "власттЪ" - кой го е спрял - само да не ми надува "сапуните" за свУбУдЪ ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЧакам да ми покажеш къде съм казал , че интелигентността се мери на метър !
Та ми държиш такъв тон !!!
Искам да направиш публично извод за себе си като следствие от това!
http://www.youtube.com/watch?v=xMu2p6_6YtEБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Видя ли колко тъпотия трябва да изтърпи всеки, който си губи времето с теб !!
Видя ли освен интригата да ти се търпят манипулациите каква е ползата от разговора !!Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 18:55.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЧакам да ми покажеш къде съм казал , че интелигентността се мери на кило !
Поздрави
http://www.youtube.com/watch?v=U-nQxQkYjSkБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеТи нали каза ,че може да минеш за концерта на Дийп пърпъл?Ще решим!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобре айде на метър
Обяснявам:
Дори и децата знаят, че интелигентността не се мери на метър. Освен това е нещо относително. Човек, който е интелигентен за едни, може да е прост за други.
Искам да направиш публично извод за себе си като следствие от това!Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 18:51.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКоя от всичките?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОбяснявам:
Дори и децата знаят, че интелигентността не се мери на кило. Освен това е нещо относително. Човек, който е интелигентен за едни, може да е прост за други.
Искам да направиш публично извод за себе си като следствие от това!Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 18:52.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА бре, къде е оная ШМАТКА от форекса ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩе си купуваме зарзавати от Лидъла
А иначе, мамката си е евало. Доматиту удари 5 кинта по празниците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ когато сняг забръска, що ще правим!Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
Коментар