IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
    пак кое? намеси се в чужд разговор и не си продължи мисълта... понеже основния няма смисъл продължавам този

а ти отговори ли нещо освен напъните...?
    Ся сам разбра ли се какво каза ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Я пак ???
      пак кое? намеси се в чужд разговор и не си продължи мисълта... понеже основния няма смисъл продължавам този

а ти отговори ли нещо освен напъните...?
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

На този ми пост:

Ти отговори с това:

Та те подканих да си продължиш мисълта, с надеждата да не е безвъзвратно загубена... не ми казвай че е така!
        Я пак ???
        tnm

Коментар

Има предвид, че както се дуеш ти, тъй мое да се дуем и ние. Каквото повикало, такова се обадило. Око за две, зъб за чене.

Ся сфана ли ???
          Ма то ако говориш с ром, сигурно ако не псуваш в края на всяко изречение, ще излиза че се надуваш... а с дадено животно ако не ръмжиш е още по-контрасно? - 'Фана ли?

а не разсейвай "съдружника", че отговаря на сравнително лесен въпрос!

Коментар

Чакай сега, докато не съм забравил глупостта която ми каза! - за какво я ползваш конкретно в разговора? Че получи психично разтройство от получения отговор и забрави защо ме пита?

- вие на стражари и апаши ли си играете някъде? но да не предполагам аз - по добре ми разкажи ти!
            Има предвид, че както се дуеш ти, тъй мое да се дуем и ние. Каквото повикало, такова се обадило. Око за две, зъб за чене.

Ся сфана ли ???
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
              ???? Не разбирам какво точно питаш. И да те питам, ти сам наясно ли си какво искаше да питаш?
              На този ми пост:

Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
              Революция не е вдигнал никой, освен имитиращия спретнат цирк, от тези на които "служиш"! Той си върви освен в друг коловоз, и със съвсем друга цел, то и с други СРЕДСТВА! Наистина можеше да се постараят повече - във връзка с имитацията и средствата (1)... дори и при подменената цел!

Уточняващ риторичен въпрос: В твоята "действителност" колко "утрепани" има?

"Революция: Насилствено осъществен коренен преврат в обществено-икономическите условия, при който се сваля от власт един режим и се установява друг. "

(1) показва , че явно и "калинките" са по-ценни от риска някой да "види"/разбере истината, защото е пренебрежимо-нисък!
              Ти отговори с това:

Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
              Да бе да . А да знаеш случайно RPM какво е?

Така се получава със зубърите, всичко наготово и то им е библията.
              Та те подканих да си продължиш мисълта, с надеждата да не е безвъзвратно загубена... не ми казвай че е така!

Коментар

А бе, аз съвсем малко фанах от помполитските времена, ама доколкото си спомням, баш такива като него си бяха
                Ох човек, от както те познавам си мисля, че по-некоректено държане при разговор не може да съществува, но ти непрекъснато ме изненадваш

Коментар

Чакай сега, докато не съм забравил глупостта която ми каза! - за какво я ползваш конкретно в разговора? Че получи психично разтройство от получения отговор и забрави защо ме пита?

- вие на стражари и апаши ли си играете някъде? но да не предполагам аз - по добре ми разкажи ти!
                  ???? Не разбирам какво точно питаш. И да те питам, ти сам наясно ли си какво искаше да питаш?
                  Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Знае вече, ограмотихме го безплатно. А сега да видиш как ще се пъне, че само той знае а другите от него да се учат направо бедна ти е фантазията и помполит би му завидял.

Коментар

Знае вече, ограмотихме го безплатно. А сега да видиш как ще се пъне, че само той знае а другите от него да се учат направо бедна ти е фантазията и помполит би му завидял.
                      А бе, аз съвсем малко фанах от помполитските времена, ама доколкото си спомням, баш такива като него си бяха
                      tnm

Коментар

Скива ли ???

Знае той, знае, ама думата REVOLUTION не му се обръща езика да я каже
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Снаха на политбюро = враг на революцията.

Гътнахме ви. А пряка демокрация ще направим и без твоите любими авторитети дето ни ги подхвирляш.

Пряка демокрация не се прави с авторитети !!!
                          Чакай сега -> за мен нямаш данни, така че е меко казано глупаво да ме определяш! Прекалено е широка ДО за мен в твоето знание за мен! Така че, най-малкото допускаш да ме обиждаш безпричинно / непредизвикано конкретно!

За авторитетите - най-малко пък аз съм с любими авторитети... артисти !!!

- ако прочетеш поста където ти я посочвам и се напънеш да разбереш смисъла, ако успееш ще видиш ЯВНАТА ми подигравка, че буташ към нея! От тук какъв извод си правиш за отношението ми към "авторитета и"? Ако е това което цитираш - е много тъпо! - но всъщност, при теб основното беше, че не е важно какво е казал някой, а какво си казал ти че е казал! Следствие от субективизма...

Коментар

• Да го д*********ухат АВТОРИТЕТИТЕ !!!
                            tnm

Коментар

Та не ми сподели Кунева как ти се вписва в резултата от "РЕВОЛЮЦИЯТА"?
                              Снаха на политбюро = враг на революцията.

Гътнахме ви. А пряка демокрация ще направим и без твоите любими авторитети дето ни ги подхвърляш.

Пряка демокрация не се прави с авторитети !!!
                              tnm

Коментар

Скива ли ???

Знае той, знае, ама думата REVOLUTION не му се обръща езика да я каже
                                Не скива, щото не е станало въпрос изобщо за смисъла от това дето ме пита, а се накефи ,че не съм му улучил съкращението и от кеф умря до там! А обясних, че това за да се различава му дават друго означение r/min, за разлика от обороти за минута!

Та не ми сподели Кунева как ти се вписва в резултата от "РЕВОЛЮЦИЯТА"?

Коментар

Working...
                                X