Първоначално изпратено от iivanoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЯ пак ???
а ти отговори ли нещо освен напъните...?Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеНа този ми пост:
Ти отговори с това:
Та те подканих да си продължиш мисълта, с надеждата да не е безвъзвратно загубена... не ми казвай че е така!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИма предвид, че както се дуеш ти, тъй мое да се дуем и ние. Каквото повикало, такова се обадило. Око за две, зъб за чене.
Ся сфана ли ???
а не разсейвай "съдружника", че отговаря на сравнително лесен въпрос!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЧакай сега, докато не съм забравил глупостта която ми каза! - за какво я ползваш конкретно в разговора? Че получи психично разтройство от получения отговор и забрави защо ме пита?
- вие на стражари и апаши ли си играете някъде? но да не предполагам аз - по добре ми разкажи ти!
Ся сфана ли ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение???? Не разбирам какво точно питаш. И да те питам, ти сам наясно ли си какво искаше да питаш?
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеРеволюция не е вдигнал никой, освен имитиращия спретнат цирк, от тези на които "служиш"! Той си върви освен в друг коловоз, и със съвсем друга цел, то и с други СРЕДСТВА! Наистина можеше да се постараят повече - във връзка с имитацията и средствата (1)... дори и при подменената цел!
Уточняващ риторичен въпрос: В твоята "действителност" колко "утрепани" има?
"Революция: Насилствено осъществен коренен преврат в обществено-икономическите условия, при който се сваля от власт един режим и се установява друг. "
(1) показва , че явно и "калинките" са по-ценни от риска някой да "види"/разбере истината, защото е пренебрежимо-нисък!
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеДа бе да. А да знаеш случайно RPM какво е?
Така се получава със зубърите, всичко наготово и то им е библията.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА бе, аз съвсем малко фанах от помполитските времена, ама доколкото си спомням, баш такива като него си бяхаМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЧакай сега, докато не съм забравил глупостта която ми каза! - за какво я ползваш конкретно в разговора? Че получи психично разтройство от получения отговор и забрави защо ме пита?
- вие на стражари и апаши ли си играете някъде? но да не предполагам аз - по добре ми разкажи ти!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеЗнае вече, ограмотихме го безплатно. А сега да видиш как ще се пъне, че само той знае а другите от него да се учат направо бедна ти е фантазията и помполит би му завидял.
- вие на стражари и апаши ли си играете някъде? но да не предполагам аз - по добре ми разкажи ти!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеЗнае вече, ограмотихме го безплатно. А сега да видиш как ще се пъне, че само той знае а другите от него да се учат направо бедна ти е фантазията и помполит би му завидял.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСкива ли ???
Знае той, знае, ама думата REVOLUTION не му се обръща езика да я кажеПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСнаха на политбюро = враг на революцията.
Гътнахме ви. А пряка демокрация ще направим и без твоите любими авторитети дето ни ги подхвирляш.
Пряка демокрация не се прави с авторитети !!!
За авторитетите - най-малко пък аз съм с любими авторитети... артисти !!!
- ако прочетеш поста където ти я посочвам и се напънеш да разбереш смисъла, ако успееш ще видиш ЯВНАТА ми подигравка, че буташ към нея! От тук какъв извод си правиш за отношението ми към "авторитета и"? Ако е това което цитираш - е много тъпо! - но всъщност, при теб основното беше, че не е важно какво е казал някой, а какво си казал ти че е казал! Следствие от субективизма...Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеТа не ми сподели Кунева как ти се вписва в резултата от "РЕВОЛЮЦИЯТА"?
Гътнахме ви. А пряка демокрация ще направим и без твоите любими авторитети дето ни ги подхвърляш.
Пряка демокрация не се прави с авторитети !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСкива ли ???
Знае той, знае, ама думата REVOLUTION не му се обръща езика да я каже
Та не ми сподели Кунева как ти се вписва в резултата от "РЕВОЛЮЦИЯТА"?Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар