Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСедма обида
До ТУК бройката няма нищо общо с "отброяваното" !!
Разговора става все по-интлиджънс !Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеЛято ,някои правят мангизи,други гонят свалки ....аз и двете....живота бушува с пълна пара,а вие сте се задрачили по форумите.Поогледайте се отстрани...,дали не сте обикновени свадливци....Не живейте със спомените ,а ги създавайте!1
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеизлиза че понеже не можеш да говориш за нещо от което да има полза, затова докарваш всеки разговор до глупости!
- стискай палци моите нерви да те изтърпят !!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеНадайте се за почерпка.
Нерде пък и бира!
От мечето?
Жив да не бях!
По-скоро аз ще стана манекенка.
.................................
От мойта камбанария виждам само, как Ванката е обрамчил Мечето и то се цвили да се изрупчи.
ЗАСЕГА САМО ТУК !!Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 18:38.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikovНе знам, защо не те трият. Може би двоен стандарт
Все забравям - ти си по-велик и от Левски!
П.П. И той така си е мислел навремето, че по-велик от него няма, а от целите Балкани само БГ-стан не е била освободена още и е било въпрос на време, но той решил да изколят и една камара невинни жертви, дет' му се вързали на глупостите, щот' оня е бил доста по-добър досадник от тИбя.
Мое мнение ( че е бил по-добър от тИбя ) - та докажи ми, че с нещо се различаваш, щот' аз разлика не виждам никаква кат' бегло се преглежда историята.
Откачалка с робска психика, ходел да клинчи по къщите на муфта 'орицата и за да не е без хич - той измислил лафчетата за "свободата".
После пукнал, завлякъл хиляди невинни след себе си - и ебал майката на БГ-то от империя да стане най-бедната республика в Балканите, а вече и в Европа.
Ако нещо не е така от фактологията ми посочи кое, а не ми джавкай?Last edited by marandi; 07.05.2013, 18:42.
Коментар
-
Лято ,някои правят мангизи,други гонят свалки ....аз и двете....живота бушува с пълна пара,а вие сте се задрачили по форумите.Поогледайте се отстрани...,дали не сте обикновени свадливци....Не живейте със спомените ,а ги създавайте!1Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩе има, ако имам нерви да те изтърпя
- стискай палци моите нерви да те изтърпят !!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениесега ще има 2 страници глупости!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМаранди, след като измисли приказка, в която разстрелвам цялото си семейство, не мислех, че ще имаш очи да се появяваш повече във форума. Но имало око да види. Свободата е над всичко. Всеки си има свое разбиране за съвест.
Напротив, неговите простотии после ще са идеалното оправдание да станете последна дупка на кавала на Балканите като ставате республика, и само след още 70 години последна дупка и в Европа вече на кавалЯ.
Даже и мангалите яко го тачат, щот' е идеалното оправдание да си правят кот' си искат ( зулумите ) - тъй им бил завещал Левски на Василевден и "свубудатъ" - тяхната Нова година.
П.П. Няма бараш други и да се натрапваш глупостистите - щот' те нямат проблем със свободата - ти имаш проблем с нея и не се сприраш да го натрапваш
Чак вече ми е досадно ...Last edited by marandi; 07.05.2013, 18:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПета обида. Предупредих те като приятел, да спреш. Не виждаш ли, че вече не можеш да напишеш и един пост без да ме обидиш.
А иначе за политиката:
Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!
според теб дебилското държане ли ще те изведе до победата?
- скоро ще връщам спора отпред!
Виждаш ли къде е манипулацията! - вместо да говорим за нещо от което има полза, сега ще има 2 страници глупости!
излиза че понеже не можеш да говориш за нещо от което да има полза, затова докарваш всеки разговор до глупости!Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 18:28.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар