Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеТа не се изясни за аудиторията, самооткриването ти в общо зададен въпрос за евентуалната полза от дебилизма в начина ти на водене на спор по мое съмнение, помага ли ти да схванеш теоремите на Гьодел и като как могат да се проложат за доказване на манипулативните методи които са наложени за контрол и ограбване от системата!
Ако ДА, чакам да изведеш критериите при които това да се стопира!
А иначе за политиката:
Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧетвърта обида. Спри се, че ще станат много бирите
Разбирам че с всеки постинг изместваш спора назад, но нали знаеш че мога да го върна отпред за няколко секунди!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Та не се изясни за аудиторията, самооткриването ти в общо зададен въпрос за евентуалната полза от дебилизма в начина ти на водене на спор по мое съмнение, помага ли ти да схванеш теоремите на Гьодел и как те могат да се проложат за доказване на манипулативните методи които са наложени за контрол и ограбване от системата!
Ако ДА, чакам да изведеш критериите при които това да се стопира!Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 18:15.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеама никога не си бил обиден бе !
- ти сам се намери !!!!!!
- имаш ли логическо мислене за 3-ти клас - ако ДА прочети си пак въпроса!
Но знаеш ли - ей това е обида към мен вече ИСТИНСКА !!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТрета обида. Айде отивай за бира !!!Точно ми се беше докъркотило, щото навън облаче.
Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТрета обида. Айде отивай за бира !!!
- ти сам се намери !!!!!!
- имаш ли логическо мислене за 3-ти клас - ако ДА прочети си пак въпроса!
Но знаеш ли - ей това е обида към мен вече ИСТИНСКА !!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеОххх, ще ме убиете от смях...
Мечо май си намери майстора
сега се сетих че съм водил същият спор с иванофич!!
@ Мечо, още от сега ти казвам, че ще ти скъса нервите и ще те завлече много надълбоко !!
п.п. очаквай скоро да те нарече идиот, за това че не можеш да му обясниш защо те е нарекъл дебилМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
щом се намираш САМ КАТО ДЕБИЛ - ЧЕСТИТО !!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Deja vu !!
Оххх, ще ме убиете от смях...
Мечо май си намери майстора
сега се сетих че съм водил същият спор с иванофич!!
@ Мечо, още от сега ти казвам, че ще ти скъса нервите и ще те завлече много надълбоко !!
п.п. очаквай скоро да те нарече идиот, за това че не можеш да му обясниш защо те е нарекъл дебил
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеМечо,
Мечо!
Не се е ебавай с Ванката!
Ей сегинка ще дотръчи на тъгъдък Маранди и веднагически ще да разбереш всичкото мерки и теглилки на тема "Обидчивите идеалисти от степите на Украйна и имат ли те почва у нас?"
Спукана ти е работата!
От сега да си го знаеш.
Накратко има 4-ри фази от неосъзнат непрофесионализъм докат' се стигне до неосъзнат професионализъм кат' развитие.
Той още е на първа фаза - не осъзнава колко е фрост, а си мисли, че може да учи останалите.
Типична черта за такива е, че шпрехат 90% от времето и не позволяват даже и 10% да се върне обратна информация към тях.
Обсебват целия ефир и при нас на жаргон ги наричаме тия типажи: Стил вятърна мелница - демек то онова не млъква да покажело колко много "знае" според него, а демек нищо не знае още и въобще не позволява някой да го прекъсне за нещо.
П.П.П. Русото с такив типаж отдавна не се занимава, понеже е пълна загуба на време и пропиляно време да си късаш нервите. После най-трудно прощаваш на себе си защо си позволил да си пропилееш времето с безнадежден случай - иначе на тия си им простил отдавна, ама ти що си бил толкоз фрозд да се занимаваш - там по-трудно се прощава на сИбя
---------------------
Прегледайте си Историята от близките години, когато един подобен малоумник, наречен Левски щъкал из БГ-стан с подобни лафчета да досажда на 'орицата кат' "свУбудатЪ" и фешън крах-а, който пробутва за "чистата и свята республика" - дет' сега ви клатят денонощно и нито е чиста и нито е свята, но батковците употребили баламата.
Пукнал кат' офсъ без история, майка му тоже затрил за беднотия - изклали хиляди невинни 'орица заради него.
А, през това време е било ясно кат' 2+2 = 4, че Османска империя я изтласкват от Европа - Гърция, Балканите били освободени отдавна и просто Австро-Унгария и Русия си мерели пишките кое за кого е.
Но ако питаш Левски - според него той бил "освободил" БГ-то и даже няма да се замисли за хилядите трупове, които висят на съвестта му.
Мисля, че го водите национален герой в момента, но тъпият фанатизъм е доста сходен ( демек неосънат непрофисионалист, правещ се на даскал - освен до клади - друго няма какво да изсере ).Last edited by marandi; 07.05.2013, 17:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТова е вече втора обида в този спор !!! Май май си намери майстора
Argumentum ad hominem. Използва го този от спорещите, който е загубил спора, не може да приеме загубата, и в яда си напада личността на опонента в отчаян опит по този начин да омаловажи аргументите му пред слушателите.
НЯМА обида към никой, но щом се намираш САМ КАТО ДЕБИЛ - ЧЕСТИТО !!
П.С. това е върпос свързан с позиция и начин на мислене:
"според теб дебилското държане ли ще те изведе до победата?"
- исках да проверя дали само на мен ми изглежда така или сам ще си признаеш !!
Ама ПАК - ЧЕСТИТО !
Самия факт че изместваш непрекъснато всички теми до лично отношение говори достатъчно за начина ти на водене на спор и целия смисъл от него!Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 17:54.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеспоред теб дебилското държане ли ще те изведе до победата?
казах че не е обида - щеше да е ако го бях казал без повод и без въведението за извод : абе ти вярно ...
това означава че казаното след това е следствие от реакцията ти, която е налагане на 2 последователни пъти на едно и също манипулиране!
- когато ти обясних първото манипулиране и ти го повтаряш ... излиза че имаме извод
ОБРАТНО: Всеки нормален щеше да спре дадената манипулация след разкриването и !
Argumentum ad hominem. Използва го този от спорещите, който е загубил спора, не може да приеме загубата, и в яда си напада личността на опонента в отчаян опит по този начин да омаловажи аргументите му пред слушателите.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар