Първоначално изпратено от KMETA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеБяха. До февруари, когато се представиха конкретни искания към разбиване на енергийните, финансовите и на обществените поръчки монополи. Сега да си чул за някакви мерки срещу тях от протестиращите? Сега искат оставка, избори и нещо неопределено след това.
- ако ДА, Бяха значи са били финансирани? защо да са финансирали олигарсите стачка с/у олигарсите - не е ясно от поста!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеНаправи ли ти впечатление, че това е отговор на ЗАДАДЕН ми въпрос от ДРУГ човек?
- абе кротни се бе!Егоцентризма изкривява възприятията и съответно "деиствителността"!
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеЗа това не сме спорили или поне не сме почнали. Спорихме какво означава думата revolution в разбирането на хората.
- абе кротни се бе!Егоцентризма изкривява възприятията и съответно "деиствителността" -> а аз за теб съм там някъде...
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАми човек, с толкова прости думи съм го написал, че освен да го повторя:
няма логика протестиращите да са подкрепяни финансово от олигарсите... олигарсите са си pretty well
и вица, че искали да съборят борда, също издиша - в БГ приходите са им в ЛВ!
За това не сме спорили или поне не сме почнали. Спорихме какво означава думата revolution в разбирането на хората.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАми човек, с толкова прости думи съм го написал, че освен да го повторя:
няма логика протестиращите да са подкрепяни финансово от олигарсите... олигарсите са си pretty well
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВсъщност вече се съмнявам коя теза си опровергал. Изясни се с думи прости. Аз само от това разбирам........
Даже обратно - лихвата по кредитите за суми над 1 милион лв се вдигала - четох скоро статистика! А това са кредити изтеглени не от средната класа...Last edited by iivanoff; 03.08.2013, 22:36.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеОК, тогава доразвивай или опровергавай с мен, с друг или мисловно, но защо пак старата?...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеДопадна ми.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеЗа първи път да нямаш готов отговор, май почваш да мислиш сам без директиви по партийна линия.
Не съм гласувал! - това дразни ли те? - и ако да, не само на тези избори и не само на още едниМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениенали опровергах тезата - не ти ли допадна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАми аз каквото и да кажа ще има викове?
- ще ти отговоря, ама помисли в/у горното!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеИ за кого гласува? на последните избори ?
А гласува ли ?
- ще ти отговоря, ама помисли в/у горното! Обратно - има ли отговор, при който ти би бил щастлив и добронамерен спрямо мен! Но не ми го казвай дезащото поне тезата ти за мен ще увисне яко във въздуха като ти кажа!
Last edited by iivanoff; 03.08.2013, 22:22.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеУауу... нещо си се превъзбудил !!!
- олаби малко!
Какво ще правя в "политически форум" като не се занимавам с политика... ами това правите ВИЕ !
- та казваш трябва да се измиташ ли - аааааа вземи си и приятелчето, моля те! Предполагам, че ще е справедливо, спрямо останалите тук!
П.С. по предположението в червено за мен, аз да предположа ли че си много Фрост, та да си го "помислиш"?
- не ми казвай че не е предположение, че и аз трябва да променя формата
А гласува ли ?Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеТака се получава с ТРОЛОВЕТЕ от всички партии а ти си един от тях.
И си направете политически форум и чупката от тук.
- олаби малко!
Какво ще правя в "политически форум" като не се занимавам с политика... ами това правите ВИЕ !
- та казваш трябва да се измиташ ли - аааааа вземи си и приятелчето, моля те! Предполагам, че ще е справедливо, спрямо останалите тук!
П.С. по предположението в червено за мен, аз да предположа ли че си много Фрост, та да си го "помислиш"?
- не ми казвай че не е предположение, че и аз трябва да променя форматаLast edited by iivanoff; 03.08.2013, 22:16.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар