IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
    Добре бе, няколко пъти ВИ подканвам необективните и несъгласните, незнаещите но субективно усещащите, кажи ти какво е революция!

- Ти не 'Фана ли какво исках да кажа, ами се върза на флюнга за това определение?
    В момента 'орицата гледат да оберат посевите и да си вземат приходите от туризма. Народът въобще не е тъп, а практичен. После ще обърне "спешъл" внимание на "отпускарчетата".

П.П. Революцията ще я видите, както съм я описал в късната есен/ранна зима и то преди празниците.

Ще е нещо уникално за БГ, което не се е случвало досега и няма аналог, с който да се сравни.

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Обективизъма води до НЕЯСНОТА
      Добре бе, няколко пъти ВИ подканвам необективните и несъгласните, незнаещите но субективно "усещащите", кажи ти какво е революция!

- Ти не 'Фана ли какво исках да кажа, ами се върза на флюнга за това определение?
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

ами това което всеки може да види на най-масовото трафицирано място! и изобщо най-лесното за намиране... иначе, ако очаквах че това ще е важно за вас бих се потрудил да намеря най-лекото ако това е важно за начина ви на мислене или обратно според случая! Понеже не това беше важно, е това което съм описал!
        Обективизъма води до НЕЯСНОТА
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Затова комунистите са измислили цели и задачи. Ето моите. Демонополизация в Енергетиката, финансовия сектор, ВИК сектора, обществените поръчкки и образованието. Огромни субсидии за ЗЗ -ПОЛОВИНАТА държавен бюджет за сметка на соц.плащанията. и много други мерки......
          Бързаш, приятелю мой ... бързаш ...

Първо трябва да се случи това:
          -----------------------------------------

21.06 13:51 - Прогноза за България ( 2013 - 2020 г. )

http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...2020-g.1122528

Цитат:

"Все още има няколко месеца на разположение да не се позволи това да се случи."

Месеците изтекоха с наглостта за "ваканция".
          -----------------------------------------

П.П. Добрата новина е, че най-тъмно било преди зазоряване.

Всичко описано в анализа ще се случи с убийствена точност, но едва ли вече ти прави впечатление, че все "познавам".

Т'ва е проклятие, браточка, а не дарба ( виж датата - на няколко седмици след изборите още е писан анализът ).

Мисля, че протестите бяха на 2-3 дни, но бавно пиша нещата и материалът беше подготвен 10 дена преди това още - просто чета много пъти какво пускам и затова става това забавяне до публикация.
          ---------------------------------------------------------------
          Чиърс-а дан' забрайкам!

П.П.П. Щом мога да предвидя нещо - логично мога и да го спра, но по-добре да оставим нещата на самотек - 99% от 'орицата ще спечелят и затова си трая.
          Last edited by marandi; 04.08.2013, 00:06.

Коментар

• Бах вашта верица!

Заебах си филма по средата и вече час ви чета дребните заяждания, с надеждата да науча нещо ново.
            И тъкмо да се случи, усещам как почвате да похърквате.

Мъка-а-а.............

.................
            Е, на!
            Мечо се покри кат листна въшка!

Коментар

Затова комунистите са измислили цели и задачи. Ето моите. Демонополизация в Енергетиката, финансовия сектор, ВИК сектора, обществените поръчкки и образованието. Огромни субсидии за ЗЗ -ПОЛОВИНАТА държавен бюджет за сметка на соц.плащанията. и много други мерки......
              аз понеже следя доста неща, ще кажа следното - при противорече с изискванията на ЕС... к'во пра'им? Ще отидем при по-големия шеф ли?

например затворихме реактори в Козлодуй... по коя заръка? Официално ЕС не били изисквали това? а напъна беше изключително голям и се подписахме там! Респективно сега не можем да ги рестартираме... а ако не са били против те, защо не ни "пуснат"... изобщо смятам че проблема не само не е там където го търсите, ами даже е в обратната посока...
              Last edited by iivanoff; 03.08.2013, 23:49.

Коментар

Ама с кое точно ще се бориш? Ако без да знаеш си с мафията? разбираш ли все накъде бутам... по-скоро може да се изгради един алгоритъм, където без значка кой е или какво е, да бъде изолирано... но просто борба... обратно - сети се досега винаги борбите какви са били - бориш се за нещо, а после се разбира, че е било съвсем друго или са те ползвали за нещо друго...

Коментар

Добре, приемам, че си прав. Хайде да създадем една инициатива като италианците за нетърпимост към мафията, вместо безмислени протести безадресно!
                  Ето нека всички като мен да застанат с открити гърди и да кажат: "Мен не ме е страх от мафията! Ще се боря с нея до последен дъх!"

http://www.youtube.com/watch?v=FFNS7CV5n4c
                  Ама с кое точно ще се бориш? Ако без да знаеш си с мафията? разбираш ли все накъде бутам... по-скоро може да се изгради един алгоритъм, където без значка кой е или какво е, да бъде изолирано... но просто борба... обратно - сети се досега винаги борбите какви са били - бориш се за нещо, а после се разбира, че е било съвсем друго или са те ползвали за нещо друго...

Коментар

Добри няма защото едното крило е приобщило другото и би трябвало да е едно цяло... но после старите пак са започнали да изземват функции от новите и да решават от свое име...но не мисля че е толкова просто - и че става въпрос конкретно за пари! Мисля че опира до доверие и способност на контрол - друг вид управленски к-ва, в които са по-добре първите /не говоря лоши или добри/. Кредиторите са им официални банки, а те уж парите си ги вземат от майките а те от ЕЦБ!

- никога никой не е изпортен отгоре... портят се по-ниските нива и се трепят де, както и тези дето не слушат и тях...но при тези горе е по-различно! там винаги всичко е в баланс!
                    Добре, приемам, че си прав. Хайде да създадем една инициатива като италианците за нетърпимост към мафията, вместо безмислени протести безадресно!
                    Ето нека всички като мен да застанат с открити гърди и да кажат: "Мен не ме е страх от мафията! Ще се боря с нея до последен дъх!"

http://www.youtube.com/watch?v=FFNS7CV5n4c

Коментар

Въпросът е кои са добрите? Ако подходим с изключване, ще изключим тези които са взели гигантски кредити, щото са ги взели с връзки и задкулисие както тези облажили се през 1997г.
                      Ако са техните кредитори, как се поставиха във позицията да раздават гигантски пари и какъв им е произхода?
                      Добри няма защото едното крило е приобщило другото и би трябвало да е едно цяло... но после старите пак са започнали да изземват функции от новите и да решават от свое име...но не мисля че е толкова просто - и че става въпрос конкретно за пари! Мисля че опира до доверие и способност на контрол - друг вид управленски к-ва, в които са по-добре първите /не говоря лоши или добри/. Кредиторите са им официални банки, а те уж парите си ги вземат от майките а те от ЕЦБ!

- никога никой не е изпортен отгоре... портят се по-ниските нива и се трепят де, както и тези дето не слушат и тях...но при тези горе е по-различно! там винаги всичко е в баланс! Забележи - дори изключването отвън е за двете ложи едновременно... /не само на едната!/ и проблема е отвън, значи тук са в баланс!
                      Last edited by iivanoff; 03.08.2013, 23:22.

Коментар

прочети допълнението на предния ми пост! не бързай с обобщенията и изводите... аз също имам и мнение и знания но искам да се стигне обективно до "това", а не - ТАКА Е!

- искаш да кажеш че едните са дали кредитите на другите ли?
                        Въпросът е кои са добрите? Ако подходим с изключване, ще изключим тези които са взели гигантски кредити, щото са ги взели с връзки и задкулисие както тези облажили се през 1997г.
                        Ако са техните кредитори, как се поставиха във позицията да раздават гигантски пари и какъв им е произхода?

Коментар

Точно това става в момента, което си го описал. Едните са създали империя, чрез дългове, другите, чрез кредитиране. Борбата между двата кита е, дали да падне борда или да остане за сметка на самоубийства на български граждани и соц.недоволство. Хиперинфлацията в момента е хуманна стъпка в правилната посока. Чети Супертрейдър, той е суперумен човек!
                          прочети допълнението на предния ми пост! не бързай с обобщенията и изводите... аз също имам и мнение и знания но искам да се стигне обективно до "това", а не - ТАКА Е!

- искаш да кажеш че едните са дали кредитите на другите ли?

Коментар

Не, не чакай... не така! Така няма да стане! те са на едно поле общо! не може да настроят хората един срещу друг, все едно едните са другаде... тогава ще изгорят и двата лагера... в куп!

Точно принципа е обратен - всички пазят всички - щото са в един кюп - БГ!
                            Точно това става в момента, което си го описал. Едните са създали империя, чрез дългове, другите, чрез кредитиране. Борбата между двата кита е, дали да падне борда или да остане за сметка на самоубийства на български граждани и соц.недоволство, но крепеж на несправедливите условия на финансовите инсттитуции у нас. Хиперинфлацията в момента е хуманна стъпка в правилната посока. Чети Супертрейдър, той е суперумен човек!

Коментар

Елементарно Уотсън/Иванов!
                              Олигарсите от кръга Прокопиев - Плевнелиев, воюват с олигарсите от кръга Василев- Пеевски.
                              Не, не чакай... не така! Така няма да стане! те са на едно поле общо! не може да настроят хората един срещу друг, все едно едните са другаде... тогава ще изгорят и двата лагера... в куп!

Точно принципа е обратен - всички пазят всички - щото са в един кюп - БГ!

По-скоро прочети тук: цък и помисли отново... ако си го чел, кажи но не става въпрос за олигарси в смисъла в който се ползва думата олигарх! А за друг вид водене - управление... щото има приемственост и баланс м/у "двете крилца" - абе прочети първо!

- Хич не са толкова прости нещата колкото допускат масово хората! М/у другото - датата на събитието почти съвпада с началото на "събитията в БГ" - 19 февруари 2013 г. мисля че неофициално се е знаело даже предварително за това и затова процесите почнаха няколк одена по-рано и не е просто съвпадение!
                              Last edited by iivanoff; 03.08.2013, 23:07.

Коментар

Предполагам че отговаряш на първата ми теза??

- ако ДА, Бяха значи са били финансирани? защо да са финансирали олигарсите стачка с/у олигарсите - не е ясно от поста!

Елементарно Уотсън/Иванов!
                                Олигарсите от кръга Прокопиев - Плевнелиев, воюват с олигарсите от кръга Василев- Пеевски.

Коментар

Working...
                                X