IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
    Е, не е обида, може би др. Иванов ти казва да си подредиш малко мислите. Иначе Мечо е прав, който е загубил спор да признае и да почерпи. Може би никой не признава заради почерпката.
    ама ти прочел ли си спора ?

- сега трябва да обяснявам че не съм загубил спор ли

направо нямам думи !!

- вие вярно ще докажете поговорката че една глупост повторена 100 пъти и става истина

най-хубавото на спора му е че си стои и се вижда! ама прочетете го преди да вземате страната на саморповъзгласилия се манипулатор!
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      А това какво е ???
      Ако не си признаваш поради срам от загубата какво си написал преди два три поста, какъв е смисъла да спорим ???
      Е, не е обида, може би др. Иванов ти казва да си подредиш малко мислите. Иначе Мечо е прав, който е загубил спор да признае и да почерпи. Може би никой не признава заради почерпката.
      Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

А това какво е ???
        Ако не си признаваш поради срам от загубата какво си написал преди два три поста, какъв е смисъла да спорим ???
        според теб дебилското държане ли ще те изведе до победата?

казах че не е обида - щеше да е ако го бях казал без повод и без въведението за извод : абе ти вярно ...

това означава че казаното след това е следствие от реакцията ти, която е налагане на 2 последователни пъти на едно и също манипулиране!

- когато ти обясних първото манипулиране и ти го повтаряш непосредствено след първото ... излиза че имаме извод

ОБРАТНО: Всеки нормален щеше да спре дадената манипулация след разкриването и !
        Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 17:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
          никой не съм обиждал!
          А това какво е ???

Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
          абе ти вярно не си в ред!
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
            Що?
            Добре си дошъл, в един харем винаги има място за повече мъже.
            Благодаря за поканата!

- няма нужда от това! нека това място да е чисто - само с логика и мислене, а не с налагане на манипулативни "заключения" ... с друга цел!

- също и налагането е излишно!

Коментар

ей това е извода!

-аз и не искам да навлизам в харема му

- ама и той да не пръска навън а да си стои вътре!
              Що?
              Добре си дошъл, в един харем винаги има място за повече мъже.
              Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                Ади, ади! Ама, моля те, всички знаем, колко са "несвободни" женските същества!

Те /женските същества/ са най-свободни, когато са анулирали /разбирай - когато са стъпкали/ нечия /мъжка/ свобода!

И не ми говорИ, колко пък несвободни са лелите...
                Прав си ,ама до някъде . Изказването ти важи по - скоро за каките .Относно лелите и свободата , вложих друг смисъл .

Коментар

• Мечо,
                  Мечо!

Не се е ебавай с Ванката!

Ей сегинка ще дотръчи на тъгъдък Маранди и веднагически ще да разбереш всичкото мерки и теглилки на тема "Обидчивите идеалисти от степите на Украйна и имат ли те почва у нас?"

Спукана ти е работата!
                  От сега да си го знаеш.

Коментар

• mechobikov

един след друг 2 /два/ пъти ми налагаш грешни думи в разговора !

след втория път направих логичен извод - никой не съм обиждал!

Ти на кой загубен спор си способен да си признаеш?

- до тук са поне 2 загубени с мен! - днес е поне втория!

- вместо да папагалничиш - върни се и прочети !!
                    Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 17:25.

Коментар

Споко, той е от добрите манипулаторчета
                      ей това е извода!

-аз и не искам да навлизам в харема му

- ама и той да не пръска навън а да си стои вътре!

Коментар

никакъв спор не съм загубил !
                        Защо обиждаш тогава, ако не от неспособност да преглътнеш загубата ???
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

тук не става въпрос за абстрактно мислене а за заместване/налагане на дадено мнение/мислете с цел манипулативно (незаслужено!) изместване на посоката на разговора!
                          Споко, той е от добрите манипулаторчета

Коментар

Човек да мисли абстрактно, не е задължително да не е в ред,
                            просто трябваше да погледнеш и ти по-абстрактно и щяхте да се разберете.
                            И също така може би на глупавите жени им допадат повече нематериалистите.
                            тук не става въпрос за абстрактно мислене а за заместване/налагане на дадено мнение/мислене с цел манипулативно (ненужно!) изместване на посоката на разговора!
                            Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 17:19.

Коментар

Aма къде съм казал че се мери в метър?
                              - пак ми вкарваш думи в разговора!

- ти ми пишеш някаква тъпотия и после великодушно ми разясняваш че не е така!

- абе ти вярно не си в ред!
                              Човек да мисли абстрактно, не е задължително да не е в ред,
                              просто трябваше да погледнеш и ти по-абстрактно и щяхте да се разберете.
                              И също така може би на глупавите жени им допадат повече нематериалистите.

Коментар

Добре, в какво я мериш тогава, та да определиш, че някой е по интелигентен или по неинтелигентен. Просто ти кажи като как аджеба я мериш тази интелигентност и замести думата килограми от моя пост с думата, с която ти си мислиш, че се мери интелигентността. Сега разбра ли ??? Едва ли.

А това, че използваш цветни букви и обиждаш е доказателство, че си загубил спора и си си изтървал нервите.
                                никакъв спор не съм загубил !

всеки може да чете тук !

напъна си е твой - действай !

знам отговора

П.С. Аз от сега виждам как си загубил и бъдещия спор! А третия - за онези ТЕОРЕМИ дето искаше да ги прескочиш... още те чака потенето, преди да го загубиш!
                                Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 17:14.

Коментар

Working...
                                X