IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
    Махнал съм обидата! Едва ли те прави горд със себе си! Знаеш че разбрах, че едва си го минал този клас...

Та обясни за революциите? Кое те подразни в определението и ти какво ще дадеш? Поне се надявам да сте се кротнали, че не съм го дал /написал/ аз - копирал съм го за да не спорим и за това! Но явно- за всичко се спори... ОК, ама не губете мисълта!
    Така се получава с ТРОЛОВЕТЕ от всички партии а ти си един от тях.
    И си направете политически форум и чупката от тук.
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
      Описвам ти - 1500 революции и 2 тона утрепана нафта за 24 часа.
      Махнал съм обидата! Едва ли те прави горд със себе си! Знаеш че разбрах, че едва си го минал този клас...

Та обясни за революциите? Кое те подразни в определението и ти какво ще дадеш? Поне се надявам да сте се кротнали, че не съм го дал /написал/ аз - копирал съм го за да не спорим и за това! Но явно- за всичко се спори... ОК, ама не губете мисълта!
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

ами това което всеки може да види на най-масовото трафицирано място! и изобщо най-лесното за намиране... иначе, ако очаквах че това ще е важно за вас бих се потрудил да намеря най-лекото ако това е важно за начина ви на мислене или обратно според случая! Понеже не това беше важно, е това което съм описал!

Опишете ми проблема според вас - какво е революция без убити? нещо като безкръвна операция ли?
        Описвам ти - 1500 революции и 2 тона утрепана нафта за 24 часа.

А да и да не забравя трети клас ще го повтаряш на есен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          За съжаление, който е против сегашната, не е умен, красив и богат
          !
          нали опровергах тезата - не ти ли допадна?

Коментар

• Интересно беше, че противопоставиха февруарската революция на днешната!
            За съжаление, който е против сегашната, не е умен, красив и богат
            Интересно е, какво желаят умните, красивите и богатите, когато имат всичко ?
            Може би да запазят статуквото на монополите, защото за тях вече не се говори, а само за някакво мистично задкулисие, което беше подето от медиите по доста странно-смешен начин!!!

Коментар

Нали това се мъчим да ти обясним. Кой тарикат си е помислил, че това е общоприето.
              ами това което всеки може да види на най-масовото трафицирано място! и изобщо най-лесното за намиране... иначе, ако очаквах че това ще е важно за вас бих се потрудил да намеря най-лекото ако това е важно за начина ви на мислене или обратно според случая! Понеже не това беше важно, е това което съм описал!

Опишете ми проблема според вас - какво е революция без убити? нещо като безкръвна операция ли?

Коментар

масово,общоприето определение за революция...
                Нали това се мъчим да ти обясним. Кой тарикат си е помислил, че това е общоприето???

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Ако логическата верига за думата РЕВОЛЮЦИЯ се окаже прекалено дълга, думата ДАЛАВЕРА ще има да чака
                  И ти не си разбрал нищо, но както казах - нормално е!

- отговора е в друг коловоз а не там където си го дирите, но субективизъм... к'во да пр'аиш!

Коментар

Двойка, нищо не си разбрал от урока.
                    Ако искаш пусни анкета да видим колко ще ти пишат форумците.

Ама от мен да мине 2+ , проявяваш инициатива
                    Ами предполагах че има вероятност да си забравил, неразбрал или пропуснал, затова съм се подготвил и ще ти пре-постна пак отговора:

- дадох ви най-простото за намиране явно, масово,общоприето определение за революция... за да не спорите АКО опредея АЗ какво е!

- удебелил съм по-важното да не го пропуснете все пак сме хора, не сме длъжни всички да сме умни, нали така

Коментар

Ако логическата верига за думата РЕВОЛЮЦИЯ се окаже прекалено дълга, думата ДАЛАВЕРА ще има да чака
                      И аз мисля да си взема една костенурка да видя дали ще живее 300 години.

Коментар

Ами, аз това нали Ви го обясних напълно подробно и подобаващо на насрещните "възможности"! Мисля, че дори надминах малко вашите /в отрицателна посока разбира се/, за да съм гарантирано ясен - предположението ми изпълнено ли е към момента, или имате нужда да се повторя?
                        Разбира се
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

За ДАЛАВЕРА ще го изпитвам следващия учебен ден.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Ами, аз това нали Ви го обясних напълно подробно и подобаващо на насрещните "възможности"! Мисля, че дори надминах малко вашите /в отрицателна посока разбира се/, за да съм гарантирано ясен - предположението ми изпълнено ли е към момента, или имате нужда да се повторя?
                            Двойка, нищо не си разбрал от урока.
                            Ако искаш пусни анкета да видим колко ще ти пишат форумците.

Ама от мен да мине 2+ , проявяваш инициатива

Коментар

Или може би не му отърва да си спомни. Но впрочем да не говоря вместо него. Нека сам да каже.
                              О.. за мен чувствата нямат значение, а помня всичко... та като ме подсети - ще дочакам ли отговора ти на въпроса ми - лесно ще го намериш ако си го пропуснал - първия ми пост за днес и от 2 месеца е!

Коментар

Или може би не му отърва да си спомни. Но впрочем да не говоря вместо него. Нека сам да каже.
                                За ДАЛАВЕРА ще го изпитвам следващия учебен ден.

Коментар

Working...
                                X