IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    И когато сняг забръска, що ще правим!
    Ще си купуваме зарзавати от Лидъла
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Седма обида
        Интересно ... брои без грешка до 7 ... добра демонстрация!

До ТУК бройката няма нищо общо с "отброяваното" !!

Разговора става все по-интлиджънс !
        Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
          Лято ,някои правят мангизи,други гонят свалки ....аз и двете....живота бушува с пълна пара,а вие сте се задрачили по форумите.Поогледайте се отстрани...,дали не сте обикновени свадливци....Не живейте със спомените ,а ги създавайте!1
          И когато сняг забръска, що ще правим!

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
            излиза че понеже не можеш да говориш за нещо от което да има полза, затова докарваш всеки разговор до глупости!

- стискай палци моите нерви да те изтърпят !!
            Седма обида
            tnm

Коментар

• https://www.dropbox.com/s/49miavm657...ure%20Life.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                Надайте се за почерпка.
                Нерде пък и бира!

От мечето?
                Жив да не бях!

По-скоро аз ще стана манекенка.

.................................
                От мойта камбанария виждам само, как Ванката е обрамчил Мечето и то се цвили да се изрупчи.
                Заковал съм го вътре - в неговата рамка!!

ЗАСЕГА САМО ТУК !!
                Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 18:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov
                  Не знам, защо не те трият. Може би двоен стандарт
                  Давам ти пример ( пресен ) до какво доведе един фанатик БГ-стан с празни лафчета за свобода и даже ви е национален герой.

Все забравям - ти си по-велик и от Левски!

П.П. И той така си е мислел навремето, че по-велик от него няма, а от целите Балкани само БГ-стан не е била освободена още и е било въпрос на време, но той решил да изколят и една камара невинни жертви, дет' му се вързали на глупостите, щот' оня е бил доста по-добър досадник от тИбя.

Мое мнение ( че е бил по-добър от тИбя ) - та докажи ми, че с нещо се различаваш, щот' аз разлика не виждам никаква кат' бегло се преглежда историята.

Откачалка с робска психика, ходел да клинчи по къщите на муфта 'орицата и за да не е без хич - той измислил лафчетата за "свободата".

После пукнал, завлякъл хиляди невинни след себе си - и ебал майката на БГ-то от империя да стане най-бедната республика в Балканите, а вече и в Европа.

Ако нещо не е така от фактологията ми посочи кое, а не ми джавкай?
                  Last edited by marandi; 07.05.2013, 18:42.

Коментар

• Надайте се за почерпка.
                    Нерде пък и бира!

От мечето?
                    Жив да не бях!

По-скоро аз ще стана манекенка.

.................................
                    От мойта камбанария виждам само, как Ванката е обрамчил Мечето и то се цвили да се изрупчи.

Коментар

• Лято ,някои правят мангизи,други гонят свалки ....аз и двете....живота бушува с пълна пара,а вие сте се задрачили по форумите.Поогледайте се отстрани...,дали не сте обикновени свадливци....Не живейте със спомените ,а ги създавайте!1
                      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Ще има, ако имам нерви да те изтърпя
                        излиза че понеже не можеш да говориш за нещо от което да има полза, затова докарваш всеки разговор до глупости!

- стискай палци моите нерви да те изтърпят !!

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                          сега ще има 2 страници глупости!
                          Ще има, ако имам нерви да те изтърпя
                          tnm

Коментар

Маранди, след като измисли приказка, в която разстрелвам цялото си семейство, не мислех, че ще имаш очи да се появяваш повече във форума. Но имало око да види. Свободата е над всичко. Всеки си има свое разбиране за съвест.
                            Проблемът е кат' си решил да се самозапалваш групово с родата т'ва е твой проблим, но Левски ви е избил още 100к жертвени агнета като бонус за глупостите си и затова се намесвам. Де юре и де факто той не ви е "освободил" от нищо?

Напротив, неговите простотии после ще са идеалното оправдание да станете последна дупка на кавала на Балканите като ставате республика, и само след още 70 години последна дупка и в Европа вече на кавалЯ.

Даже и мангалите яко го тачат, щот' е идеалното оправдание да си правят кот' си искат ( зулумите ) - тъй им бил завещал Левски на Василевден и "свубудатъ" - тяхната Нова година.

П.П. Няма бараш други и да се натрапваш глупостистите - щот' те нямат проблем със свободата - ти имаш проблем с нея и не се сприраш да го натрапваш

Чак вече ми е досадно ...
                            Last edited by marandi; 07.05.2013, 18:31.

Коментар

Пета обида. Предупредих те като приятел, да спреш. Не виждаш ли, че вече не можеш да напишеш и един пост без да ме обидиш.

А иначе за политиката:
                              Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!
                              Къде е пряката обида - хайде отначало пак:

според теб дебилското държане ли ще те изведе до победата?

- скоро ще връщам спора отпред!

Виждаш ли къде е манипулацията! - вместо да говорим за нещо от което има полза, сега ще има 2 страници глупости!

Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 18:28.

Коментар

• Мечо, справяш ли се?

Коментар

Working...
                                X