IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
    Ти можеш ли да четеш (не е обида а съмнение) - ако ДА, върни се назад да провериш колко такива получих аз докато те смачках в спора!

Разбирам че с всеки постинг изместваш спора назад, но нали знаеш че мога да го върна отпред за няколко секунди!
    Шеста обида.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Добре де, някой сега ще черпи ли или само ще се назлъндисвате?!
      На мен откровено казано, ми е през ую, кой е прав, важното е да има келепирец
      Вярвам и на МНОЗИНСТВОТО!
      Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Та не се изясни за аудиторията, самооткриването ти в общо зададен въпрос за евентуалната полза от дебилизма в начина ти на водене на спор по мое съмнение, помага ли ти да схванеш теоремите на Гьодел и като как могат да се проложат за доказване на манипулативните методи които са наложени за контрол и ограбване от системата!

Ако ДА, чакам да изведеш критериите при които това да се стопира!
        Пета обида. Предупредих те като приятел, да спреш. Не виждаш ли, че вече не можеш да напишеш и един пост без да ме обидиш.

А иначе за политиката:
        Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Четвърта обида. Спри се, че ще станат много бирите
          Ти можеш ли да четеш (не е обида а съмнение) - ако ДА, върни се назад да провериш колко такива получих аз докато те смачках в спора!

Разбирам че с всеки постинг изместваш спора назад, но нали знаеш че мога да го върна отпред за няколко секунди!
          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Та не се изясни за аудиторията, самооткриването ти в общо зададен въпрос за евентуалната полза от дебилизма в начина ти на водене на спор по мое съмнение, помага ли ти да схванеш теоремите на Гьодел и как те могат да се проложат за доказване на манипулативните методи които са наложени за контрол и ограбване от системата!

Ако ДА, чакам да изведеш критериите при които това да се стопира!
            Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 18:15.

Коментар

ама никога не си бил обиден бе !

- ти сам се намери !!!!!!

- имаш ли логическо мислене за 3-ти клас - ако ДА прочети си пак въпроса!

Но знаеш ли - ей това е обида към мен вече ИСТИНСКА !!
              Четвърта обида. Спри се, че ще станат много бирите
              tnm

Коментар

• Маранди, след като измисли приказка, в която разстрелвам цялото си семейство, не мислех, че ще имаш очи да се появяваш повече във форума. Но имало око да види. Свободата е над всичко. Всеки си има свое разбиране за съвест.
                tnm

Коментар

Трета обида. Айде отивай за бира !!!
                  Урааааааааааа! Точно ми се беше докъркотило, щото навън облаче.
                  Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

ама никога не си бил обиден бе !

- ти сам се намери !!!!!!

- имаш ли логическо мислене за 3-ти клас - ако ДА прочети си пак въпроса!

Но знаеш ли - ей това е обида към мен вече ИСТИНСКА !!

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
                      Оххх, ще ме убиете от смях...

Мечо май си намери майстора

сега се сетих че съм водил същият спор с иванофич!!
                      @ Мечо, още от сега ти казвам, че ще ти скъса нервите и ще те завлече много надълбоко !!

п.п. очаквай скоро да те нарече идиот, за това че не можеш да му обясниш защо те е нарекъл дебил
                      Много дълбоко "искаше" да ме завлече той... но идея си няма кой е насреща!

Коментар

щом се намираш САМ КАТО ДЕБИЛ - ЧЕСТИТО !!
                        tnm

Коментар

• Deja vu !!

Оххх, ще ме убиете от смях...

Мечо май си намери майстора

сега се сетих че съм водил същият спор с иванофич!!
                          @ Мечо, още от сега ти казвам, че ще ти скъса нервите и ще те завлече много надълбоко !!

п.п. очаквай скоро да те нарече идиот, за това че не можеш да му обясниш защо те е нарекъл дебил

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                            Мечо,
                            Мечо!

Не се е ебавай с Ванката!

Ей сегинка ще дотръчи на тъгъдък Маранди и веднагически ще да разбереш всичкото мерки и теглилки на тема "Обидчивите идеалисти от степите на Украйна и имат ли те почва у нас?"

Спукана ти е работата!
                            От сега да си го знаеш.
                            Тц ... 'ноу ниска топка ми е все още.

Накратко има 4-ри фази от неосъзнат непрофесионализъм докат' се стигне до неосъзнат професионализъм кат' развитие.

Той още е на първа фаза - не осъзнава колко е фрост, а си мисли, че може да учи останалите.

Типична черта за такива е, че шпрехат 90% от времето и не позволяват даже и 10% да се върне обратна информация към тях.

Обсебват целия ефир и при нас на жаргон ги наричаме тия типажи: Стил вятърна мелница - демек то онова не млъква да покажело колко много "знае" според него, а демек нищо не знае още и въобще не позволява някой да го прекъсне за нещо.

П.П.П. Русото с такив типаж отдавна не се занимава, понеже е пълна загуба на време и пропиляно време да си късаш нервите. После най-трудно прощаваш на себе си защо си позволил да си пропилееш времето с безнадежден случай - иначе на тия си им простил отдавна, ама ти що си бил толкоз фрозд да се занимаваш - там по-трудно се прощава на сИбя
                            ---------------------
                            Прегледайте си Историята от близките години, когато един подобен малоумник, наречен Левски щъкал из БГ-стан с подобни лафчета да досажда на 'орицата кат' "свУбудатЪ" и фешън крах-а, който пробутва за "чистата и свята республика" - дет' сега ви клатят денонощно и нито е чиста и нито е свята, но батковците употребили баламата.

Пукнал кат' офсъ без история, майка му тоже затрил за беднотия - изклали хиляди невинни 'орица заради него.

А, през това време е било ясно кат' 2+2 = 4, че Османска империя я изтласкват от Европа - Гърция, Балканите били освободени отдавна и просто Австро-Унгария и Русия си мерели пишките кое за кого е.

Но ако питаш Левски - според него той бил "освободил" БГ-то и даже няма да се замисли за хилядите трупове, които висят на съвестта му.

Мисля, че го водите национален герой в момента, но тъпият фанатизъм е доста сходен ( демек неосънат непрофисионалист, правещ се на даскал - освен до клади - друго няма какво да изсере ).
                            Last edited by marandi; 07.05.2013, 17:58.

Коментар

Това е вече втора обида в този спор !!! Май май си намери майстора

Argumentum ad hominem. Използва го този от спорещите, който е загубил спора, не може да приеме загубата, и в яда си напада личността на опонента в отчаян опит по този начин да омаловажи аргументите му пред слушателите.
                              с това наблегнах и разграничих налагането на манипулационното мислене още по-директно!

НЯМА обида към никой, но щом се намираш САМ КАТО ДЕБИЛ - ЧЕСТИТО !!

П.С. това е върпос свързан с позиция и начин на мислене:

"според теб дебилското държане ли ще те изведе до победата?"

- исках да проверя дали само на мен ми изглежда така или сам ще си признаеш !!

Ама ПАК - ЧЕСТИТО !

Самия факт че изместваш непрекъснато всички теми до лично отношение говори достатъчно за начина ти на водене на спор и целия смисъл от него!
                              Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 17:54.

Коментар

според теб дебилското държане ли ще те изведе до победата?

казах че не е обида - щеше да е ако го бях казал без повод и без въведението за извод : абе ти вярно ...

това означава че казаното след това е следствие от реакцията ти, която е налагане на 2 последователни пъти на едно и също манипулиране!

- когато ти обясних първото манипулиране и ти го повтаряш ... излиза че имаме извод

ОБРАТНО: Всеки нормален щеше да спре дадената манипулация след разкриването и !
                                Това е вече втора обида в този спор !!! Май май си намери майстора

Argumentum ad hominem. Използва го този от спорещите, който е загубил спора, не може да приеме загубата, и в яда си напада личността на опонента в отчаян опит по този начин да омаловажи аргументите му пред слушателите.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X