IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мечо биков, кажи нещо за зен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
      Един наивничък+една наивничка= компания от двама наивничета
      Ся, ти мислиш, че някой тактик-търтей или стършел щял да ни оправи.
      Аз пък мисля, че дори и тактици от Плутон да кацнат на раменете ни, пак ще е същата картинка, поради точно твоя отговор(благодаря за което) на моето въпросче, а именно, изкривеното ни съзнание от както сме се пръкнали.
      Това е ключлето- нашето съзнание. От нас зависи дали ще го отключим или ще врътнем още 10 катанеца.

Бъди дваж по-здрав, иначе си си умен.

Именно, де - именно!

По рождение хвърчим в облаците и сме сигурни, че другите около нас "трева пасат".., абе - глупаци някакви, дето за нищо не ставаЛИ...

И всеки трябва да ни се докаже лично - на нас, богоизбраните, че НЕ Е глупак..., иначе - ще продължаваме да го клеймим...

И се почват едни доказателства между враждуващи лагери - кой бил от умен - по-умен... И умните почват да се наричат глупаци, спорят, пенявят се, искри хвърчат...... и ГУБЯТ ВРЕМЕ в ненужни пререкания....

Някои хора /в странство/, с друго мислене, просто се съсредоточават над проблемите си, концентрират се върху своите компетенции, без да се интересуват от въпроса за доказване, колко бил глупав човекът отсреща...и ПЕЧЕЛЯТ ВРЕМЕ! /а времето е?.../

В тоя смисъл, станах умен за още един човек. Мерси. Все пак, мисля, че никой не е споделял тук, че е глупав. /не е обвинение, ама, дано някой път си забравиш ламаринката на дупето - това ще ти е наказанието и ще се сетиш, когато почнеш да го чешеш...!/
      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
        Сори, ама - още по-наивничко ПЪК от твоя страна....
        Един наивничък+една наивничка= компания от двама наивничета
        Ся, ти мислиш, че някой тактик-търтей или стършел щял да ни оправи.
        Аз пък мисля, че дори и тактици от Плутон да кацнат на раменете ни, пак ще е същата картинка, поради точно твоя отговор(благодаря за което) на моето въпросче, а именно, изкривеното ни съзнание от както сме се пръкнали.
        Това е ключлето- нашето съзнание. От нас зависи дали ще го отключим или ще врътнем още 10 катанеца.

Бъди дваж по-здрав, иначе си си умен.
        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Сори, ама малко наивничко от твоя страна!
          Как можа да си помислиш, че крадците на сладък мед не са си сложили тенекийка на крадливите дупенца?
          А иначе по същество- бих искала да чуя какво е твоето мнение за пряката демокрация.
          Сори, ама - още по-наивничко ПЪК от твоя страна....

ОчевАдно - около теб липсва ЛИЧНОСТТА на така нареченият по-долу от мен - "търтей-тактик". Може би - неправилното ти тълкуване е продиктувано от неточното мое сравнение. ПриемИ, че тактикът се нарича СТЪРШЕЛ. Нека ТВОЕТО дупенце да е скрито зад тенекийката, ама ТОЙ е борецът-водач! Ще проникне - как да се изразя по-образно, за да не те обидя, ама ти сигурно си разбрала вече: дори и там, където слънчев лъч трудно огрява......, т.е. - и с т.нар. предпазна тенекийка на крадливото ТИ дупенце - ще получиш "заслуженото" жилване...

Пряка демокрация, както и какъвто и да е друг вид "демокрация" - в тая страна - СА утопия. Всичко се дължи на изкривеното ни съзнание от самото ни пръкване на тоя свят. Всички /институции и поданици/ - съзнателно, или - не - работим за доизкривяване на съзнанието на подрастващите в посока негативите.

Само не разбрах причините, за да искаш от мен да правя формулировките накрая. Това е изгубено за мен време, точно в смисъла на ОНИЯ ценности....

Бъди здрава... и поставяй отзад от по-дебелите ламарини /плочки/, защото жилото е опасно - жило-трошач /не винаги, ама това е лично мнение/...

Коментар

• 1. Воденето на спор за истината с рационални аргументи представлява насилие и фанатизъм.
            2. Спор за истината се води чрез компромиси, жребий или избори.
            3. При пряка демокрация спорът за истината се решава основно чрез жребий или избори. Няма нищо лошо в това.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Така е, защото твоите пчели /работнички/ - не са си избрали правилният търтей-тактик... /–досущ като в парламент/

Иначееееее - дупе да ТИ е яко! ...

Ще организира половината кошер - работнички /с големите жилА/ - да ТЕ гледат от короната на близкия салкъм...... и - а си дигнала капака на кошера, а си станала цялата на решето...

Можеш да ми се обадиш, ако усетиш, че нещата отиват в тая посока: имам мехлем за такива случаи, а тънкостта е в начинът за нанасяне на кремчето и в спецификата на движенията. ДупЕто ти минава на втория ден, след успешно проведени процедури.
              Сори, ама малко наивничко от твоя страна!
              Как можа да си помислиш, че крадците на сладък мед не са си сложили тенекийка на крадливите дупенца?
              А иначе по същество- бих искала да чуя какво е твоето мнение за пряката демокрация.

Коментар

Заре, чадо, знам, че си умно момче и няма да ти представлява никакъв проблем да спретнеш една хубава алюзийка.
                Обаче за по- нагледно ще дам само един пример от живия живот за какво иде слово в читанката.
                Най-цветно ще опиша картинката така:
                На село имаме кошери с жужащи насекомчета, и по някакъв начин трябва да им се прибере(открадне) меда. И какво правим, за да не бъдем изпожилени?
                Приготвяме една хубава пушилка, палим я и започваме процеса по опушване(опояване) на работните пчелички и така питите се вземат необезпокоявано и процеса завършва с извъртането на центрофугата, и демокрацията в кошера продължава с пълна пара до следващото извъртане.
                Добър апетит!

Така е, защото твоите пчели /работнички/ - не са си избрали правилният търтей-тактик... /–досущ като в парламент/

Иначееееее - дупе да ТИ е яко! ...

Ще организира половината кошер - работнички /с големите жилА/ - да ТЕ гледат от короната на близкия салкъм...... и - а си дигнала капака на кошера, а си станала цялата на решето...

Можеш да ми се обадиш, ако усетиш, че нещата отиват в тая посока: имам мехлем за такива случаи, а тънкостта е в начинът за нанасяне на кремчето и в спецификата на движенията. ДупЕто ти минава на втория ден, след успешно проведени процедури.
                Last edited by зарата; 23.05.2013, 11:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Аз пък доживях чиновник да ми каже, че ще плати от джоба си погрешно начислена ми лихва

Коментар

...ей това не го разбрах: какво означава да ти го "надемократничат напряко"??? Трудно правя алюзията...

Може ли, за да разбера нещата - да ми бъде обяснено с 3-4 примера от живия живот: какви са усещанията при нАпрякото надемократничаване, а какви - усещанията - при останалите видове?..., такива неща......, "кого" ще ни ГО?....
                    Заре, чадо, знам, че си умно момче и няма да ти представлява никакъв проблем да спретнеш една хубава алюзийка.
                    Обаче за по- нагледно ще дам само един пример от живия живот за какво иде слово в читанката.
                    Най-цветно ще опиша картинката така:
                    На село имаме кошери с жужащи насекомчета, и по някакъв начин трябва да им се прибере(открадне) меда. И какво правим, за да не бъдем изпожилени?
                    Приготвяме една хубава пушилка, палим я и започваме процеса по опушване(опояване) на работните пчелички и така питите се вземат необезпокоявано и процеса завършва с извъртането на центрофугата, и демокрацията в кошера продължава с пълна пара до следващото извъртане.
                    Добър апетит!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Ще стане, ама няма да стане. Не е лошо да се научиш да мислиш свободно. Даже е полезно.

Какво означава да работиш с хора от най различни националности и раси. Ами първото, което научаваш е, че спор за истината не се води с рационални аргументи. Спасих веднъж един бял колега, който неблагоразумно се опитваше да спори за истината с рационални аргументи, да не го разпорят с нож едни жълти колеги. После ми благодари. Не ми благодари му викам - ПРОУМЕЙ. Все едно, че казах на дърво. Още нищо не е проумял. Но е жив и здрав слава богу. Човек може и задръстен да си живее до дълбока старост.

Правилно...Не може да бъде свободен да го порне...
                      Сам стигна до истината за свободата...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Като се качи на кораба и започнат да го ебават мамуните от екипажа, ще стане набързо диктатор.
                        Ще стане, ама няма да стане. Не е лошо да се научиш да мислиш свободно. Даже е полезно.

Какво означава да работиш с хора от най различни националности и раси. Ами първото, което научаваш е, че спор за истината не се води с рационални аргументи. Спасих веднъж един бял колега, който неблагоразумно се опитваше да спори за истината с рационални аргументи, да не го разпорят с нож едни жълти колеги. После ми благодари. Не ми благодари му викам - ПРОУМЕЙ. Все едно, че казах на дърво. Още нищо не е проумял. Но е жив и здрав слава богу. Човек може и задръстен да си живее до дълбока старост.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Тц, бря. Как може да си помислиш, че една черно усойница ще тръгне да се занимава с някакъв мижав смок!?
                          Според мене си кралска кобра...... Не оставяш жива змия около тебе...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            \............ - ако КАПИТАНЪТ на един кораб забележи айсберг, в който би се сблъскал кораба, трябва ли да направи референдум с екипажа каква маневра да предприеме?
                            Като имаме предвид, че част от екипажа е в машинното и изобщо не вижда айсберга, както и курса на кораба?
                            ........
                            Ти си дал отговора за свободата, който подкрепям....
                            "Няма свобода в работата....."
                            Мечо е свободен, защото не работи, харчи си парите и съзерцава.....
                            Като се качи на кораба и започнат да го ебават мамуните от екипажа, ще стане набързо диктатор.

пп Лорде, че съм най-тъпото парче във форума според вас двамката го приех с примирение...но терорист!!!! много ми идва...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Тц, бря. Как може да си помислиш, че една черно усойница ще тръгне да се занимава с някакъв мижав смок!?
                              А, бе сащисах съ, бря.

Ти си човек с качества, дет' трепе черната мамба с поглед и е повелител на "царската" вода и топи всичко по пътя си пак с поглед, барабар със златото ...

... и накрая ми стана ми тъпо.

Ъъ, Хм ( Пфу ) - некъв смок

Смок, смок, колко да е смок? Я, да помисля - по теорията на дзън будистите?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Добро ще и за тИбя, ТНМ-чева!

Ама, к'во намекваш с тая фритча ся?

Че две змии се срещнали и едната ухапала другата ли?
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X