If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Изпиваш ракията, накичваш се с листата на Айсберга и почваш да подскачаш и да се въртиш в кръг. Все ще уцелиш някои от основните изисквания, свързани с обичая
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ако не знаеш, има една книжка, която се казва конституция(основен закон), в който, а и в другите под нея закони са описани правила, които аз, ти и другите като теб нарциси трябва да спазват
Има голяма разлика от типичната американска диета и това което обикновено се яде в България. Основната причина да им препоръчват плодове и зеленчуци е защото те просто не ядат това. Бях гледал едни филмчета на Джейми Оливър - английски готвач който се опитва да разпространява здравословно хранене. Та това филмче бе снимано в някакво американско училище. Децата не знаеха какво е това домат - буквално - схванаха за какво става дума чак като им каза че от него се прави кетчуп.
Нормалния фастфууд толкова разпространен навсякъде е пълен с хидролизирани мазнини - от там му идва трайността. А тези мазнини са брутално вредни. Те буквално задръстват човешкото тяло. И когато цялата ти диета е само преработени полуготови храни задръстени с хидролизирани мазнини, безалкохолни напитки буквално задръстващи организма със захар или още по-лошо с глукозофруктозен сироп и месо съвсем нормално е да се препоръчват повече плодове и зеленчуци. Ето Макдоналдс например почнаха да продават салати - калориите в тях са повече от тези в бургерите им.
Реално ако човек се храни с нормално количество калории - т.е. около 2000 на ден. Не прекалява със сол, намалил е до максимум захарта, избягва пърженото и взима достатъчно преснси плодове, зеленчуци, варива. Хапва риба по веднъж на седмица поне - доста минерали и микроелементи се намират само в морски храни. И има балансирана диета от млечни, яйчни и месни протеини то той се храни оптимално.
Ако махне и едно нещо от това и вече има голяма вероятност нещо в организма му да не достига.
Браточка,
достатъчно се наслушах.
1. Не всичко е биохимия в организма на един човек ( затова всеки може да изкара по 20-30 дни без да яде нищо ) - което мята в кофата твоята теория.
2. Имаш електричество.
3. Магнетизъм.
П.П. Някой ден ще ви драсна нещата кат' съм по-фрии ...
Пример: Аеронафтите и Космонафтите - едно пакетче 3-5 грама му е закуската, същото пакетче после му е супата, следващото основното и последното десерта.
Както искаш си ги смятай къв прием правят и са живи
Добър вечер , в готварството ясно че сте добри , я дайте идея
за някоя билка - да действа успокояващо след тренировка и като цяло след
изморителен ден , от 6 месеца горе долу пия жълт кантарион и съм много доволен
Вуйчо, чай от дилянка, мента и лайка.
П.П. Жълтият кантарион освен всичко друго, е от растенията на Афродита
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мента с маточина, жълтия кантарион всъщностт стимулира. Човек буквално може да се надруса с него ако прекали.
Внимавайте с маточината...
Аз много я харесвам , че мирише на лимон и даже в салатата си я реже прясна...
НОООО, може да предизвика язва . Прясна има и алергезиращ ефект - да се внимава.
За стимулация - мурсалски чай.... Преди 3-4 г си донесох от Триград и засях ....Миналата година скъсах 10 цвята но смених почвата, че обичал варовик....Сега е 50 см туфа и има 40-50 цвята....
Единствено ме притеснява свинското, понеже му трябва повечко време да омекне кат' мозък.
Или го свари предварително и запази бульона да го влееш ( като леко го задушиш с мазнина до бежово ) и го пресипи след гъбите като добавиш.
Или го замени с пилешко.
Може и въобще да не слагаш месо, пак ще стане
П.П. Времето и температурите са при лук, пипер, морков на кубчета около 0.5 см ( половин сантиметър размер ) и гъби пак на кубчета 1 сантиметър.
Внимавай как си правиш заготовките, защото нещо може да остане недобре сварено/запържено ( термообработено ). Така, че и 1 час да оставиш да къкри на слаб огън няма нищо притеснително.
Месото е на кубчета по 1.5-2.0 см.
Успех!
Маранди, във фризера има малко телешко, свински карета, бекон и суджук. Да кажеш една рецепта за гъбена супичка и на мен
Единствено ме притеснява свинското, понеже му трябва повечко време да омекне кат' мозък.
Или го свари предварително и запази бульона да го влееш ( като леко го задушиш с мазнина до бежово ) и го пресипи след гъбите като добавиш.
Или го замени с пилешко.
Може и въобще да не слагаш месо, пак ще стане
П.П. Времето и температурите са при лук, пипер, морков на кубчета около 0.5 см ( половин сантиметър размер ) и гъби пак на кубчета 1 сантиметър.
Внимавай как си правиш заготовките, защото нещо може да остане недобре сварено/запържено ( термообработено ). Така, че и 1 час да оставиш да къкри на слаб огън няма нищо притеснително.
Месото е на кубчета по 1.5-2.0 см.
Успех!
Мерси Ще се пробвам с прасенце , че го обичам повече
Коментар