IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Добро утро ТНМ.

Вижте каква новина прочетох тази сутрин

http://www.novini.bg/news/138243-пор...а-нощ.html

Направо съм потресен - в държавата където деца умират от глад и хора се самоубиват от мизерия........ Нямам коментар. Явно ни трябва Пиночет или военен режим....
    Трябва ни свобода !!! Свободата е над всичко.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Аз току що си побягах. Вече е много топло сутрин. Гората мирише на гора, поляните на поляни.
      А парите не миришат

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!

Днес времето е прохладно - само за разходки. И без това сряда ми е най-омразния ден, ще взема да го пиша неработен
        Аз току що си побягах. Вече е много топло сутрин. Гората мирише на гора, поляните на поляни.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Добро утро ТНМ.

Направо съм потресен - в държавата където деца умират от глад и хора се самоубиват от мизерия........ Нямам коментар. Явно ни трябва Пиночет или военен режим....
          Добрутро Космо!
          Не разбирам, какво ти направи толкова впечатление? Цифрата или самото присъствие на певачката? Ако хонорарът беше 1000 лева? Все си е Чалга. Останалото е въпрос на пазарлък

Коментар

• Добро утро ТНМ.

Коментар

• Добро утро, Мечо!
              Добро утро, тайфата!

Днес времето е прохладно - само за разходки. И без това сряда ми е най-омразния ден, ще взема да го пиша неработен
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Добро утро tnm
                Добро утро чета

Великият националист стана прост патриот

ПАТРИОТ
                Христо Ботев

Патриот е - душа дава
                за наука, за свобода;
                но не свойта душа, братя,
                а душата на народа!
                И секиму добро струва,
                само, знайте, за парата,
                като човек - що да прави?
                продава си и душата.

И е добър християнин:
                не пропуща литургия;
                но и в черква за туй ходи,
                че черквата й търговия!
                И секиму добро струва,
                само, знайте, за парата,
                залага си и жената.

И е човек с добро сърце:
                не оставя сиромаси;
                но не той вас, братя, храни,
                а вий него със трудът си!
                И секиму добро струва,
                само, знайте, за парата,
                изяда си и месата.
                Last edited by mechobikov; 22.05.2013, 07:11.
                tnm

Коментар

• А сега наздраве на пиющите. Бай ви Факи ся ше си забърка един върджин скрю драйвър.

Коментар

• Ма вие го нападате мечо ви биков когато е от един час в кревата и не може да се защити

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                      Не му е чиста работата. Само общи изказвания, че всички са маскари в стил Алеко Константинов, от друга страна конкретизира само за АТАКА и ДПС, че се били съюзили, което е абсурдно. Натяква само абсурдната ситуация и че вси са маскари, а за любимата ГЕРБ, нито дума. Аз когато съм подкрепял тази партия, съм го правил явно, когато съм се отрекъл от тях също. При него обаче нещата са доста завоалирани.
                      Бе, дет' вика Наивника и ние рушвети не плащаме.

П.П. Шъ клинчи Мечока, шъ клинчи - колко да клинчи - нямам, бря?

Досадна история

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                        Не му е чиста работата. Само общи изказвания, че всички са маскари в стил Алеко Константинов, от друга страна конкретизира само за АТАКА и ДПС, че се били съюзили, което е абсурдно. Натяква само абсурдната ситуация и че вси са маскари, а за любимата ГЕРБ, нито дума. Аз когато съм подкрепял тази партия, съм го правил явно, когато съм се отрекъл от тях също. При него обаче нещата са доста завоалирани.
                        Алооооу, пребоядисанияя

Коментар

• Ааа ... първо ти пращат "остро" писмо, че в срок от 7 дни, ако не се явиш и ти праснали 4 цифрена задължние + 4 цифрена лихва в бележката.

И Ламята и майка ми ( лека й пръст ) тогава щяха да получат удар. Демек синът им е престъпник некъв як, а па те не знаели.

П.П. Добре, че 2 кашона с досието на фирмата не ги бях изхвърлил с хартии, ами висяха на тавана.

Та, кат' заминах с техните документи и печати и се почна клинча, ма ще ни го копираш ли?

Изсмях се и викам: Ай, бегайте за бира и нищо не съм плащал повече, иначе "системата" им ме води с 15 стинки задължение и ми дънят лихви - хаха

Баси наглата сволач.

П.П. 2 пъти ме цакаха с тоя номер - първо данъчното кат' беше в Горна, а после кат' го премстиха в Търново и чакат си шамтките и те пробват.

Викам колко пъти ще ме изнудвате да ви плащам, бря кат' всичко е платено отдавна - ама те разчитат, че нямаш архив на документите и номера ще мине.

П.П.П. Наздраве за Наивника - ама в БГ-стан най-трудно е да си изряден - така се оказва на практика. Да'е ... системата вмирасаната.

Колкот' си по-изряден - толкоз повече те гонят, че и ГДБОБ са ми пращали да клинчат и те нещо - акция от Софето правим, демек.

Тъпанари! Ся Антон ( комбинация от 3 пръста ).
                          Last edited by marandi; 21.05.2013, 22:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Мечока е с яки протекции - за последния месец мен са ме изтрили ( нарушили конституционните права ) около 100 пъти, а него чак днес 1-2 мнения, щот' го питах колко гласа е купил?

Нек'ва гласоподаватело-събирчка си е сякаш, па мо'е и да бъркам

П.П. От една седмица по всички медии вървят предавания и за това, ама тук тая дума става "анатема" веднага.

'ноу интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Аз пък доживях чиновник да ми каже, че ще плати от джоба си погрешно начислена ми лихва
                              Аз от 15 години имам такъв казус по едната фирма и ония ми бият лихви там, па аз им казах да идат да се снимат.

П.П. Сменяли системата, нося им редовно подадени данъчни декларации + вносните бележки със зелен печат.

После па местели Данъчнуту у Търново и пак ме викат след 5 години, че съм бил "неизряден".

Пак ходя и викам фирмата я продадох на роднина без задължения и на цена 0 - нали ми правиха пълна данъчна ревизия 5 години назад.

В системата им не било отразено и "'ноу се извинявали" за неудобството да вися 1 ден по опашки - да доказвам, че нямам сестра.

Накрая момето данъчната пак ми се извини и вика: "Шъ слейз ли долу на първия етаж при ксерокс-а да ни копираш тия неща, за да ги приложим към досието и "системата" трябва да го изчисти.

Още не е изчистино и ся ми се води некво задължение от 2 кинта + 6 кинта натрупана лихва.

Ухилих се на момето и викам - ти повече ще ме хванете за шланга и съдете за нещо дет' го няма, а па си водело у "системата".

Да'е ... рекетьорите тъпи - хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Доживях някой чиновник да ми казва след 30+ кое може и кое не може да се говори? - кат' цял ден над 20 телевизии телефонните линии са открити да чуят гражданите
                                Аз пък доживях чиновник да ми каже, че ще плати от джоба си погрешно начислена ми лихва

Коментар

Working...
                                X