IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
    Добрютру.

Мене от вчера ме гложди една мисъл - така и така абсурдите в тази държава нямат край, възможно ли е козлето Местан да стане мин. председател ?
    Ти май без време искаш да докараш инфаркт на новия "коректив" в Парламента
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Остаряваш
      Помъдрявам
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Добро утро ТНМ.

Вижте каква новина прочетох тази сутрин

http://www.novini.bg/news/138243-пор...а-нощ.html

Направо съм потресен - в държавата където деца умират от глад и хора се самоубиват от мизерия........ Нямам коментар. Явно ни трябва Пиночет или военен режим....
        Че Пиночет е отговора на много от въпросите - спор няма.
        Ама едва ли ще намериш и един Пиночет в тази държава.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Не, мисля само прахосмукачка. Ама не аз. У нас имаме разделение на ТРУДА.

Много ми е терсене. Нищо не ми се прави. Това е за последно. Ще стана или селянин или търговец или програмист. И ходенето по света БАКТИСВА. Вече не им помня имената на градовете, в които съм бил. Последно града дето си дойдох от Китай сега не мога да си спомня името му.
          Остаряваш
          Мечо

Коментар

• Добрютру.

Мене от вчера ме гложди една мисъл - така и така абсурдите в тази държава нямат край, възможно ли е козлето Местан да стане мин. председател ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Хмм, след това твое действие, да не би да се налага да пребоядисваш целия хабитат!?
              Не, мисля само прахосмукачка. Ама не аз. У нас имаме разделение на ТРУДА.

Много ми е терсене. Нищо не ми се прави. Това е за последно. Ще стана или селянин или търговец или програмист. И ходенето по света БАКТИСВА. Вече не им помня имената на градовете, в които съм бил. Последно града дето си дойдох от Китай сега не мога да си спомня името му.
              tnm

Коментар

Махнах буриите
                Хмм, след това твое действие, да не би да се налага да пребоядисваш целия хабитат!?
                Мечо

Коментар

• Махнах буриите
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Охраната при мен е 3-5% от продажбите
                    Много е и ще трябва да оптимизираш, ама примерно кажи ми какви "продажби" прави Доган, Боко и Цеко и сие на база 5500 средно на ден и това е само за охрана от бюджет ( Фиска ), данъците, доходите и т.н.? ( по твоите сметки в случая )
                    -----------------------------------
                    Отивам при Доганката и го питам - златно дупе ти днес продаде ли продукт/услуга за 125000 кинта, бря? Дай и документи да видя за продажби? Тва е средно на ден, па БГ-стан е страната на празниците и уикендите - демек глей си там на брой работни дни числото ще се изстреля още нагоре около 200к дневни продажби, дет' трябва да направи всеки, че да си заработи охраната.

После умножи дупето на Доган с това на другите и си смятай к'ви продажби трябва да правят на ден. Става лудница, налЕ? По около 40 милки оборот/годишно трябва да ми фитка всеки примерно само на база охрана

Ма, аз селър с 40 милки годишен оборот ще го наема веднага, бря и ще му дам 50% от нетото за него кат' хонорар веднага, а па той да си се охранява как си иска после, щот' ще му останат 10 милки чистак на година.
                    ------------------------------------------
                    Както и да е - затова не пиша, че ще пална, а кат' пална - ела гледай после - хаха
                    Last edited by marandi; 22.05.2013, 09:54.

Коментар

• Охраната при мен е 3-5% от продажбите

Коментар

• По памет, че не помня точно, ама по класификатора "охранителите" ви в БГ-стан са около неофициално около 180-200 хил. на население ( в частния и публичен сектор ) дет' вече няма и 7 милки.

Сложи си и СРС-тата и т.н. и ще се стоплиш за какво ти шпрехам. Наложи си го кат' процент от БВП на страната и т'ва ви е икономиката в момента + добави бюджета на силовото министерство от още 1 млрд.

Ми, то в Англия един със свирка само и жилетка пази 1 на 1000, бря.

П.П. Т'ва ви е икономиката в момента - средно на всеки падало на 30 души, че един го "пазел", а на практика е друго и всеки пазел, па пазел по-другия и така станахме страната за Гинес в света, дет' всички голямо пазене си правим, а мрат кат' мухи и водите всички класации по това.

Ще ви стопирам нещата казах, още малко само, че правя едни други сметки и пак съм зъ-зъ-зъциклил - хаха
                        Last edited by marandi; 22.05.2013, 09:24.

Коментар

1. Човек живее зле, докато не се научи да дава рушвет
                          2. Чиновника живее зле, докато не се научи да зема рушвет
                          3. Политика е свински полумаймуночовек и трябва да се гони с камъне и дърве и со КЮТЕК !!!
                          Брау, бря - ти откри топлата вода най-после.

П.П. Нали ви казах, че докат' не ги изправите до стената и с камъни - т'ва ще е положението.

Я, ми сметни охраната на Доган само ( примерно ) - 2 милки на година, делиш на 365 дни = 5500 на ден?

Ми той "златен" тоя, бря? Ами, Боко и Цецко - на тях за какво? И от какво се пазят, бря толкоз? Сложи и другите задници дет' ги пазят и 'айде т'ва ти бяха средствата за БГ майките дет' не им ги дадоха. Ами, те и Пенциите останаха без коледна пуйка и т.н. и т.н.

Как да имате икономика, бря - на мен в чужбина се спукват от смях 'орицата и потъвам от срам в земята. Викат - чували сме, че украйнските депутати са по-богати от нашите, ама вашите били по-богати от украйските и ми смигат к'ви сме балами. Визирам доста по-богати страни от групата т.нар. развити и от много време.

Тъпи чиновници, дет' даже не щат' и да бачкат и ся си мятат топки за пред публиката, що нямало да бачкат. Тая зима няма да можете да я понесете.

П.П. Някой ден може па и да стоплиш к'во ви пиша в блог-чето и как изглеждате отстрани, само че не казано в прав текст

Предупредих още 2010 година - че ще станете лунен пейзаж, населен с примати и "(о)правляващи" с яка полиция, която да ги пази от народната лИбоФф ... - търси си го кога съм ви го писал още тогава.
                          Last edited by marandi; 22.05.2013, 09:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            А парите не миришат
                            1. Човека живее зле, докато не се научи да дава рушвет
                            2. Чиновника живее зле, докато не се научи да зема рушвет
                            3. Политика е свински полумаймуночовек и трябва да се гони с камъне и дърве и со КЮТЕК !!!
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                              Добро утро ТНМ.

Вижте каква новина прочетох тази сутрин

http://www.novini.bg/news/138243-пор...а-нощ.html

Направо съм потресен - в държавата където деца умират от глад и хора се самоубиват от мизерия........ Нямам коментар. Явно ни трябва Пиночет или военен режим....
                              Добро утро

То цинизмът е повсевместен, ама тая си е частен проект и да си ръга пи-арчета.

Интерерсно е, че плащаме годишно по 1-2 милки за охрана на разни особи кат' Доган, Р.Петков, свети Боко, Цецко физкултурата и сие .... на парче имам предвид и еВа ли го още колко има такива, дет' не ги знам по веригата.

Ами, тя само охраната им на година е колкото Коледните добавки на пенсионерите, бря - да им метнат по 30 кинта за една скромна софра на 'орицата - демек 40-50 милки поне.

В Брюксел ходят с велосопед на работа чиновниците им, нашите двИзди били по-големи от Брюкселските и се пазят? ( от какво, бря ) - хихи

П.П. А, бе не ми се шпреха, че ми става тъпо.

Ха, наздраве! И днес е готин ден за къркане.
                              Last edited by marandi; 22.05.2013, 08:42.

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици- успешен ден..
                                Бате Космо, ама много си прав- ами то народа забрави за своите ценности и морал..Само чалга и мутренски фасони и простотии- това е държавата където мутрите печелят избори...

Коментар

Working...
                                X