IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бях скоро на една сватба, и не знам такава ли е традицията, но около двадесет човека бяха се наредили един до друг и раздаваха сладки. Това преди да влезем за подписването на гражданския брак.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
      ТНМ, няколко дни няма да мога да влизам и следя-ще има или няма да има сватба, затова ще те помоля, ако този уикенд е сватбата, да вземеш и да ми запазиш от сватбата сладки
      Аз ще ти пратя , не ангажирай хората

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Божке, Новобранец ... Ами ще го изненадаме, ако не знае
        Така като чета, и Леля се явява изненадана - това говори за пълна хармония във взаимоотношенията
        ТНМ, няколко дни няма да мога да влизам и следя-ще има или няма да има сватба, затова ще те помоля, ако този уикенд е сватбата, да вземеш и да ми запазиш от сватбата сладки

Коментар

• Аве какво стана със свободолюбивият ни познайник?
          Аз подозирам че след изборите са му спрели финансирането и са го освободили

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
            Все си мислех, че леля е чичо.
            Да ти кажа и аз до скоро се съмнявах в това

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Кой разбрал, разбрал.....( не беше ли кой е..л, е...л, леля е непорочна.....)
              Леля , може и да не е непорочна , ама и сводници не и трябват

Коментар

• Уф пък и аз каква съм, не ме бива изобщо като сватовница!
                Сигурно съм много страшна, като чу за сватба, кандидат женихът- дим да го няма, със сто километра в час.
                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Нямам време да пиша и отговарям, но бате Маранди знае ли, че ще се жени? Ако наистина предстои подобно събитие, интересно за мен е, че много набързо станаха нещата
                  Божке, Новобранец ... Ами ще го изненадаме, ако не знае
                  Така като чета, и Леля се явява изненадана - това говори за пълна хармония във взаимоотношенията
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Все си мислех, че леля е чичо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                      Предполагам и той като мен сега разбра . Много сте бързи , сега има да се обясняваме кой има сестра
                      ПП. И на мен ми е трудно да пиша сега , че карам щ

Коментар

Нямам време да пиша
                        и отговарям, но бате Маранди знае ли, че ще се жени? Ако наистина
                        предстои подобно събитие, интересно за мен е, че много набързо станаха
                        нещата
                        Предполагам и той като мен сега разбра . Много сте бързи , сега има да се обясняваме кой има сестра
                        ПП. И на мен ми е трудно да пиша сега , че карам щ
                        Last edited by Lelq; 13.06.2013, 14:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                          Защо не?Ха, дано!
                          Нямам време да пиша и отговарям, но бате Маранди знае ли, че ще се жени? Ако наистина предстои подобно събитие, интересно за мен е, че много набързо станаха нещата

Коментар

Кой ще се жени? Да няма нещо между бате Маранди и Леля?
                            Защо не?Ха, дано!

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                              Здравейте, сладури, как сме в този прекрасен дъждовен ден?
                              Гледам тука зад едно храстче може да изскочи някое зайченце.
                              Дано си допаднете освен на хапване, и на пийване и на сладки приказки!
                              Вече нямам търпение сладкото ни бебе да си вземе още по-сладко бебе, и след това да си направят 1-2или 3 сладки малки бебенца.
                              Кой ще се жени? Да няма нещо между бате Маранди и Леля?

Коментар

• А също така имам и друго да кажа.
                                Преди 3-4 дни двама хубостници от моето родословие отидоха в Троянският балкан по работа. Казват, че там обикновено не вали други години, но тази била доста мокричка.
                                И като наизлезнали едни манатарки, пачи крак, за 2 дни, по 2 часа горе-долу 20-тина кила набрали. Яли вече, още са живи, но им дадох поръчка да донесат. Замразени ли, сушени ли, но без гъбки да не се връщат.

Коментар

Working...
                                X