IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро tnm
    Добро утро чета

“Устните на Мъдростта са затворени, освен за ушите на разбирането.”
    Хермес Трисмегист
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• В Оклахома на кучетата е забранено да се събират на групи повече от три, ако нямат нарочно разрешение на властите.

Т'ва за Фъндечето.

Ма, аз ще се напия докат изчета всичко, бря - хаха

Коментар

• Ох .. не мога честно - ще събудя комшиите как се хиля кат' идиот

В Алабама, Аризона и Джорджия, строго е забранено във вана да се държат магарета, а в Арканзас - крокодили.

охохоо - още съм на 3-та страница, а са общо 21 сякаш
        Last edited by marandi; 21.05.2013, 04:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          В ню уорк, ама май ше се местя в калифориния кат гледам.
          Наздраве с чискта водка
          Чиърс, братле - ама 10 мин. вече се хиля кът' пълен идиот докато чета.

"В Джорджия е забранено жирафи да се връзват на улични фенери."

http://lemons.btourism.com/index.php?page=2

Има още много страници и спирам да чета по малко, че ще пукна от смях.

П.П. Демек, т'ва ще ни гласят и наш'те скоро - Закон за Търново от типа, че нямат право на улов за китове около Аляска, дет' се чудех БаМмкоФф ... откъде го измисли т'ва за касов апарат на рибарите в Черно море - хаха

Па, то откъде било "генийчето" го измислило - хохо

Чети и кажи как е? Вярно ли е, не е ли е? - че то кат' някой филм на Спилбърг, бря
          Last edited by marandi; 21.05.2013, 04:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Ти в кой щат си, бря Фак, че се хиля яко докат' чета разни глупости?

"Лос Анджелис в Калифорния, мъжете имат право да бият жените си с ремък. Ширината му не трябва да е по-голяма от 12 см. В противен случай е нужно съгласието на жената."

Т'ва си е направо за бат' Космо - хихи
            В ню уорк, ама май ше се местя в калифориния кат гледам.
            Наздраве с чискта водка

Коментар

• Ти в кой щат си, бря Фак, че се хиля яко докат' чета разни глупости?

"Лос Анджелис в Калифорния, мъжете имат право да бият жените си с ремък. Ширината му не трябва да е по-голяма от 12 см. В противен случай е нужно съгласието на жената."

Т'ва си е направо за бат' Космо - хихи

Коментар

Tреа и стрък целина...
                ...
                Лора?
                Да, прав си! И целина, ама ще събудя Ламята, бря - че спи през 2 стаи и кат' пусна робота ще взвривя къщата сега по нощите - хаха

П.П. Лора, да - то нЕкъв запис - момето малко с изгъзици се представи, ама па 'ноу се стараеше да се представи на добра домакиня.

Тоя Нед па, после й наби 1-ца ( от 1/10 система ) - баси хейтърчето. Същата история кат' тука. Бегаш, търчиш, раздаваш се и 5 души те бройкат да освинят.

То, некъв запис е т'ва, бря - ама, не го бях гледал.

Ха, наздраве пак!
                Last edited by marandi; 21.05.2013, 03:16.

Коментар

• Tреа и стрък целина...
                  ...
                  Лора?

Коментар

Е как не,
                    Ами допусканията му са много спонтанни.
                    Ама аз не разбирам. Затова споменах мечо ви биков.
                    Ми наздраве!
                    Стартирах с блъди мери, много ме кефи...
                    Пфу .. след цял ден фрустотии най-накрая някой да каже вълшебната дума:

Ха, наздраве!

И аз съм на водка, чек ще си разбия една консерва домати да мина в твой стил, ма само с малко сол и черно пиперче ще я фръсна и малко шекер, ако има нужда. Не'ам време за индийски орехчета - хихи

Гледам черешката на тортата - голям фен съм! Тая щерката на Данчо доста освободена мацка.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Не е бря!

Учудващо Зарко на 20568 и 20-стата година пусна спонтанно мнение и без преструсвки.

П.П. Обързни внимание как се създават двИздите и после как умиргат. Т'ва е искал да каже.

Колко време джвият ( Земята май има още 4 млрд. год. ресурс ( по памет ), щот' двИздъта ни Слънцето ще пукне тогава и Дзън будизма ще отиде да огравя нейде другаде.

Бий по 1-но наздраве за смислени постове, че на простотия сме ненадминати - хаха
                      Е как не,
                      Ами допусканията му са много спонтанни.
                      Ама аз не разбирам. Затова споменах мечо ви биков.
                      Ми наздраве!
                      Стартирах с блъди мери, много ме кефи...

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                        Гледам, че пак сам си пиеш
                        Наздраве и един поздрав!
                        http://www.youtube.com/watch?v=sJQYoGyEtDs

Ако ти се размазват буквите само слушай
                        Рино,

Лорда влезе в пътя, ама ти от ДС-то кога, бря?

П.П. "Най-много ми е интересен бат' Космо" - соспрете се малко с тия разработки, бря.

Мо'е ли да се чувстваш горда, че броиш залъците в устата на 'орицата, ма? Ъмм ... някой ден кат' ти фитне системата и почнат да броят залъците на децатата ти ко прайм?

Спрете се ебаве с 'орицата - тая зима ви чака гражданска и няма да бъде само една година - смешното е, че е Русото по всякакъв начин се опитва да подскаже, че това ще е началото на края - демек да се избегне.

Мо'а ви я избегна веднага и да си плющиш с Лорда у офиса на спокойствие, па ти си взела да се дзвЕриш ко си шпрехат 'орицата.

Ъмм .. гледай, след 20 години ще няма к'во да се гледа, щот' всичко ще е избито, а ти ще си си изпълнила държавния дълг - да утрепем населението систематично

Голям кеф - особено кат' почнат да ти се стелят цели джинсове и да ходиш по 5 в годината на погребения. Тоз' замина, оня замина и т.н. - ай, после за 40 дни, ай после за година.

Ма, то в къщи от 2 години само подавки за помен се правят, бря и варя жито кат' разпран и бия по 30 плика с питки, колбас, сладко и т.н. да има за душиците на 'орицата?! Машала ... някой ден ще го видиш къв е гот.

Ха, наздраве и обади кат' изплющиш Лорда. Той е хубаво момче - предполагам, че ще те обслужи първокласно кат' стигнеш сюблимния момент
                        Last edited by marandi; 21.05.2013, 01:33.

Коментар

Изложи се.
                          На този коментар достоен отговор ....

Ако приемем, че винаги образователната система в тая страна ни е виновна за това, че не знаем....

Ако приемем, че липсват стимули, за да продължаваме да учим и след училищната скамейка...

Ако приемем, че имаме повече стимули - да даваме характеристика на другите, без да знаем...

Дори, ако приемем, че техническата ти термодинамика е на ниво - първокласник...

То - поне във физиката, която си учил - би трябвало да ти е останало нещо в главата.
                          If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Изложи се.
                            На този коментар достоен отговор би дал мечо ти биков, но за съжаление в 10.30 вече трябва да е в леглото (гасят лампите ) така че ше трябва да чакаме до утре.
                            Не е бря!

Учудващо Зарко на 20568 и 20-стата година пусна спонтанно мнение и без преструсвки.

П.П. Обързни внимание как се създават двИздите и после как умиргат. Т'ва е искал да каже.

Колко време джвият ( Земята май има още 4 млрд. год. ресурс ( по памет ), щот' двИздъта ни Слънцето ще пукне тогава и Дзън будизма ще отиде да огравя нейде другаде.

Бий по 1-но наздраве за смислени постове, че на простотия сме ненадминати - хаха
                            Last edited by marandi; 21.05.2013, 00:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                              Ако направя кратък коментар на съждението, то: щом ентропията на всяка система свързваме с неизбежната топлинна смърт... и, ако свободата сравняваме с ентропията, то не би трябвало свободата да води към топлинната смърт..., но ако това съждение е вярно, то вероятно в България можем да опровергаем теорията на отец Малтус и неговите последователи...

С други думи, високите цени на ел.енергията у нас - опровергават теорията за топлинната смърт на вселената...

Баси парадокса!
                              Изложи се.
                              На този коментар достоен отговор би дал мечо ти биков, но за съжаление в 10.30 вече трябва да е в леглото (гасят лампите ) така че ше трябва да чакаме до утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Ужас Гледам Славчо
                                Ей това е ужасТ, съжалявам ако си го гледал.
                                http://www.youtube.com/watch?v=ztjBzFj8JCg

Коментар

Working...
                                X