Първоначално изпратено от mia11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВ този форум любовният триъгълник може да е само типа триъгълник на ПенроузЗа това си права
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеБравос, точно това липсваше на темата- любовен триъгълник (стига с тези караници, мерене на п****ки и т.н., нека има любов). Щом се обичат младите да се взимат, макар и трима.
P.S. Българска тройка: Един прави секс, другите двама му дават акъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеБравос, точно това липсваше на темата- любовен триъгълник (стига с тези караници, мерене на п****ки и т.н., нека има любов). Щом се обичат младите да се взимат, макар и трима.
P.S. Българска тройка: Един прави секс, другите двама му дават акъл.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩе те замоля да кротко, да не ни се намесваш във взаимоотношенията. Новобранец е рекъл аз да му запазя от сладкитеМай ти трябва по - кротко с разпределението
Да не останете гладни
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩе те замоля да кротко, да не ни се намесваш във взаимоотношенията. Новобранец е рекъл аз да му запазя от сладките
P.S. Българска тройка: Един прави секс, другите двама му дават акъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеАз ще ти пратя , не ангажирай хората
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеТНМ, няколко дни няма да мога да влизам и следя-ще има или няма да има сватба, затова ще те помоля, ако този уикенд е сватбата, да вземеш и да ми запазиш от сватбата сладки.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
ХеЛоу приятели
Умирам си вече за почивка, мисля си в посока Гърция или пък на нашето черноморие, но за кратичко. Дори един уикенд би ме накарал да се почувствам щастлива
Lana Del Rey - Summertime Sadness - http://www.youtube.com/watch?v=nVjsG...D02OyrHIWLK7tIPoli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеАве какво стана със свободолюбивият ни познайник?
Аз подозирам че след изборите са му спрели финансирането и са го освободили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеЛельо, спорен оставащ ден , и щом сватба няма да има, значи след няколко дни като се появя/прибера пак със същото име трябва да те видя тук у форума, а не Леля-Маранди или примерно Марандиева.
Чао засега!Чао и успешно пътуване! Или приятно изкарване !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеКато се появи го питай , как я планира .Аз за сега не планирам такива събитя . И за да не ви липсва Мечо : Леля е свободна да говори , готви ....и т.н. не само със "дами" .
И това да говори , незначи да се жени после . Вие , като тоя във вица : " ми от дума на дума "
Или по - скоро , детската градина
Чао засега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеДве салфетки ми трябваха, за да ги събераНа бате Маранди сватбата, мисля че ще е по-богата от към храна
Аз за сега не планирам такива събитя . И за да не ви липсва Мечо : Леля е свободна да говори , готви ....и т.н. не само със "дами" .
И това да говори , незначи да се жени после . Вие , като тоя във вица : " ми от дума на дума "
Или по - скоро , детската градина
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеБях скоро на една сватба, и не знам такава ли е традицията, но около двадесет човека бяха се наредили един до друг и раздаваха сладки. Това преди да влезем за подписването на гражданския брак.Или пък някои от гостите да помислят , че събитието е свършило
Коментар
Коментар