Бях скоро на една сватба, и не знам такава ли е традицията, но около двадесет човека бяха се наредили един до друг и раздаваха сладки. Това преди да влезем за подписването на гражданския брак.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеТНМ, няколко дни няма да мога да влизам и следя-ще има или няма да има сватба, затова ще те помоля, ако този уикенд е сватбата, да вземеш и да ми запазиш от сватбата сладкиАз ще ти пратя , не ангажирай хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБожке, Новобранец ... Ами ще го изненадаме, ако не знае
Така като чета, и Леля се явява изненадана - това говори за пълна хармония във взаимоотношенията
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеВсе си мислех, че леля е чичо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКой разбрал, разбрал.....( не беше ли кой е..л, е...л,леля е непорочна.....
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеНямам време да пиша и отговарям, но бате Маранди знае ли, че ще се жени?Ако наистина предстои подобно събитие, интересно за мен е, че много набързо станаха нещата
Така като чета, и Леля се явява изненадана - това говори за пълна хармония във взаимоотношениятаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКой разбрал, разбрал.....( не беше ли кой е..л, е...л,леля е непорочна.....
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеПредполагам и той като мен сега разбра . Много сте бързи , сега има да се обясняваме кой има сестра
ПП. И на мен ми е трудно да пиша сега , че карам щлеля е непорочна.....
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеНямам време да пиша
и отговарям, но бате Маранди знае ли, че ще се жени?Ако наистина
предстои подобно събитие, интересно за мен е, че много набързо станаха
нещата
ПП. И на мен ми е трудно да пиша сега , че карам щLast edited by Lelq; 13.06.2013, 14:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеЗащо не?Ха, дано!Ако наистина предстои подобно събитие, интересно за мен е, че много набързо станаха нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеКой ще се жени? Да няма нещо между бате Маранди и Леля?Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеЗдравейте, сладури, как сме в този прекрасен дъждовен ден?
Гледам тука зад едно храстче може да изскочи някое зайченце.
Дано си допаднете освен на хапване, и на пийване и на сладки приказки!
Вече нямам търпение сладкото ни бебе да си вземе още по-сладко бебе, и след това да си направят 1-2или 3 сладки малки бебенца.
Коментар
-
А също така имам и друго да кажа.
Преди 3-4 дни двама хубостници от моето родословие отидоха в Троянският балкан по работа. Казват, че там обикновено не вали други години, но тази била доста мокричка.
И като наизлезнали едни манатарки, пачи крак, за 2 дни, по 2 часа горе-долу 20-тина кила набрали. Яли вече, още са живи, но им дадох поръчка да донесат. Замразени ли, сушени ли, но без гъбки да не се връщат.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
Коментар