IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Чек бре, тва утря.... Ся Дъжжж
    http://www.youtube.com/watch?v=eLpeDKUQ3Go
    Код оранжев, бря.

Обърнах гардеробите докат' си издиря оранжеви гащи и тениска.

Ся щях си купя оранжева Карелиа, ма викам я да си гледат работата тия синоптици.

Да ги таковам у дрес-кода

П.П. Бат' Аксел - той е от наш'те

Коментар

• Малкия Рафи, е направил малка палатка, като е видял голямата кака със снимка:

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Uriah Heep - July Morning (превод)

http://www.vbox7.com/play:fbb76640
        Чек бре, тва утря.... Ся Дъжжж
        http://www.youtube.com/watch?v=eLpeDKUQ3Go

Коментар

• Uriah Heep - July Morning (превод)

http://www.vbox7.com/play:fbb76640

Коментар

• Брях,

къв Джулай морнинг се задава ....

Инглиш стайл некъв - ма, нема мъгла и онова пце от Баскервил шъ съ загуби, щот' блуут-а му метка само 100 ярда на дъжд.

Ку свари - от Боко шъ има пържолка, от Русото водка, а па бат' Серго шъ му боядиса глезените - че ся е криза и нема кинти за чорапи - ма, то след 5-тата водка на кой му пука пцето дали на празника е дошло с чорапи и маникюр в омбре стайл.

Е, не ли?

П.П. Ха, наздраве!

Днес 'ноу ще се кърка май - към 40 литра на кв. сантиметър

Коментар

• Знам бе,

Знам, че сега се чувстваш дибидюс.

Както знам, какъв манипулатор съм.

Коментар

• Неѝсе,

Наивник!
                Наивник?

Дай ми малце време?
                Да отлежи това твойто откровение, та да мога да го осмисля.
                Признавам си без бой - бе връло неочаквано!

И..............чистичко.

Такова рядко събитие - требе да се пренощува.

Коментар

• Да тръгнеш на път не е чак толкова трудно.Да приключестваш по пътя може да се справиш.Даже е забавно.Но да успееш да се върнеш у дома когато най-много си зажяднял за това.За това е нужна Божията помощ!
                  Състраданието не е добродетел

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Sergo, дребното Фръци ти разказа "историята на живота"....

пп Как намери точния клип, не мога да разбера... Илюзия.....

Чичо,

Аз ще да ти кажа.

Верно, че е дребно/165/, ма то и Напальон не е стърчал на Смонафтски висини.
                    В миналото, още пазя поне седем от трийсе непратени постове спрямо сущата особа.
                    Вервай ми, бех я отписал.

Просто купища момета от нейния калибър, са минали и продължават да се пънат по обявата ми за моделиерки.

Со сите загубих.
                    - Пари, време, надежди, излъгани клиенти/дори и президенти/, неспазени договори, неродени деца, оставени да потънат читави хора, нахендрени вропейски инвеститори...................мога да разправям.

Явно има йощ хъс в гореспоменатото добиче.
                    Нема се предаде толкоз лесно.
                    Пцето му с пце/"Пършивото куче"/

Стиснало си е трътката и ....драпа.

За което - поклон.
                    Щот ми връща верата в младите.
                    И-и-и.............. в жените.
                    Не за нещо друго.

............................
                    Пък на мен колко да ми трябва?
                    "......Чифт чорапи, една плоска бутилка уиски и ........да тръгна на път."
                    /Когато Лено попитал Уилям Фокнър, малко преди да се капичне - "Кога си бил истински щастлив?"/
                    Last edited by sergo; 30.06.2013, 11:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                      Коленича Темидче, пред теб.

Тя ти данси със затворено очи а ти си пропуснал......
                      PC-то е виновно.....

Коментар

• Коленича Темидче, пред теб.

Коментар

• Е-е-е,
                          Почти разчистих полесражението.
                          Снощното.

Но пак инпичнах тефтера с крайните цели.
                          Нищо.
                          Нема се коркоркам.
                          Яваш, яваш..............

Но-о-о-о,
                          Открих нов трежър!

Отворих компа и кьора на хрома се кандилкат 17 фюнетра/цели семнайсет жамлъци/ с наченати отговори към постове.
                          Това, негде съм ги изоставил сабалем къмто два.Дорде съм дирил капачката.

Реших да връна темата на гьотере и .......се ожлебих!
                          Баси!

Колко истински нещица изнамерих!
                          Не е истина!

...................................
                          Ей на, са се кефа на един клип, дето явно е пратен с нескрито, разголващо, всеотдайно, с години прикривано, ............ човешко разбиране.

http://www.youtube.com/watch?v=Vl9o8zGESe0

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                            А при теб как е?

Аз съм наемник Серго! От скъпоплатените, но наемник. Да верно, че гледам на фабриката като на моя - но не е.
                            Също нямам свръх-успяла рода. Наемници, музиканти, учители, емигранти....
                            Като малък, гонех идея фикс, капитан по моретата и толкова. Не знам за друго дете, което от 1 клас да е искало едно и също.
                            Гонех като булдог до дупка. Влязох в казармата и дойдоха промените. Реших, че почесвайки топките, явно не ми се е ебяло, а е трябвало да се изкъпя
                            Е... още има от онзи сърбеж по моретата, но.....
                            Започнах да уча, едновременно бях доста предприемчив, но със семкаджийски истории. Карах такси, по едно време имах 2 видеотеки и барче и 3 души наемници Студентски кооперации..... От тогава още почнах да залитам по акции и валути.
                            По едно време и под влияние на гаджето /сега майка на сина ми/ се явих на едно интервю, за сериозна работа
                            Взеха ме
                            След 2 години ме повикаха в София за една седмица да стартираме един бизнес и седмицата продължава вече 17 години. Продължавам да работя със същите хора от онова интервю. След 2001 година в общи линии всичко при мен може да се прочете между редовете във форума
                            Мен животът не ме е блъскал силно в работата ми. Много ми даде, но ми извъртя много гаден номер с най-близкия човек, който ми даде най-хубавото нещо - сина ми. От 2003 г, се боря с избрани гадости от живота и за сега успявам
                            Свалил съм доста летвата за съжаление, но ако не е така - няма да ме бъде много скоро.
                            Та за това, направо ти пействам какво написах на страницата на сина ми, след успехите му предната седмица:
                            "След години ще разбереш какво щастие изпитват родителите в ден като този. Гордеем се с теб и те обичаме. 1 класиране - 1 желание.
                            Бъди винаги нашата гордост, но най-вече бъди жив и здрав сине!!!!
                            !"
                            Та така, карам я малко по яваш

Коментар

• Добро утро на всички !
                              От 10 дни съм кисел, но от вчера съм в депресия......Сега разбирам защо скандинавците и англичаните се самоубиват .....
                              Студ, дъжд, мрак и тъмнина ...
                              Съкровището ми прави дресинг с боровинки върху зачервена мръвка и плодова торта, а аз си искам листа от айсберг с първак ракия на верандата и залеза над Сръбско....

Коментар

• Добър да е денят ви!!! Ама какъв ден.... От всякъде си му пише - ден за домоседство. Ще изчакам да стане поне 10 градуса и тогава ще отида за цигари. Имам за сега. Котаракът намаза втора луксозна консерва щот забравихме да му купим храна и сега се е разплул. Това си е моето време. Всички спят, аз съм си насаме с мислите. То пък едни мисли Утре съм линейка до Добрич. Вечерта ще се видя с нашите и след това може да се видя със стари другари във Варната, дано даде времето. Ако не ме домързи, привечер може на кино да отидем с жената. Но сигурно ще ме домързи.
                                Да е-ва времето му, мое ли на 1 май да е 35 градуса, а на 1 юли 10???

Коментар

Working...
                                X