IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Е, капитана на седемте морета да каже. Каквото каже той, това е вярно. Свободен е да каже каквото си иска.
    Майсторът на седемте морета

Коментар

• Наивник

А от "системен" оператор?

- например, подбуждал ли е към някакво общо дело, или теза? За което дори и неговата логика/ум нямат д-во?

Или за по-умен наблюдател - хем се самоотрича, хем бута?!...
      Last edited by iivanoff; 15.05.2013, 10:39.
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Нямам идея. Според меня Мечо е капитан. Може и да не е. Всъщност, той никога не е казвал че е капитан. Нека каже
        Е, капитана на седемте морета да каже. Каквото каже той, това е вярно. Свободен е да каже каквото си иска.

Свободата е над всичко !!!
        http://www.youtube.com/watch?v=-qegVsfedSY

"Вот плывет пароход, круги кольцами
        Будем рыбу мы кормить комсомольцами

Пароход идет мимо пристани
        Будем рыбу мы кормить коммунистами

Эх, яблочко да с голубикою
        Подходи, буржуй, глазик выколю

Глазик выколю, другой останется
        Чтоб видал, говно, кому кланяться"
        Last edited by mechobikov; 15.05.2013, 10:40.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
          АЗ не съм казвал, че е казвал че е! - тук ме обърка с друг

Аз казвам че не е!
          Не знам, свободен е да каже, свободен е и да не каже. Има някои неща които е казвал през годините, които не могат да се кажат нито от механик, нито от корабостроител.

Коментар

• Наивник

АЗ не съм казвал, че е казвал че е! - тук ме обърка с друг

Аз казвам че не е!

Коментар

не е!
              Може и да не е. Като гледам е свободен да е капитан и да не е
              Пак казвам, той никога не е казвал че е

Коментар

• Наивник

не е!

Коментар

А ако рейс няма!

- в смисъл че "рейс"-а си ти например?
                  Нямам идея. Според меня Мечо е капитан. Може и да не е. Всъщност, той никога не е казвал че е капитан. Нека каже

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                    За преподавателите Мечо е прав, но това нищо не значи.
                    Тъй ли ???

Ами Гушата, Врабеца, Врата, Килимчето, Дявола, Облака, Келнера, Боата, Желязната Лейди, Съседа Мариш, Интеграла, Хаджията, Бомбата, Ствола, Кашика

Ми дето не бяха даскали, какви НИКОВЕ имаше само

Кучето, Коня, Поялника, Тиксото, Стартера, Брадвата, Ставри Моряка

Ха, ся значи ли ???
                    tnm

Коментар

Той си иска свободата и това е. Поне, докато тръгне на рейс
                      А ако рейс няма!

- в смисъл че "рейс"-а си ти например?

Коментар

• Според мен трябва да се поспрете малко.
                        Служете дипломите на масата, да се разберете кой къФ е и се спрете
                        Аз лично, не знам кво и разбирам на математиката. За сега твърдо казвам, че 7 клас на ниво математическа, не може да ми се опре. За по нататък, ще докладвам догодина.
                        Много неприятно място стана темата наистина. Маранди, определено мисля, че ти си този, който прецакваш нещата. Не знам от къде извира тази агресия. Не виждам Мечо какво толкова те предизвиква. Той си иска свободата и това е. Поне, докато тръгне на рейс

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Гьоте, бре!

Ами защото не ми се четат чак толкова умни неща, Русото
                          Не искам да си затормозявам умната главица
                          Вади точилката и ме почвай!

П.П. Не мо'а помня всичко, бря! Убу ... Гьоте да е - виноват

Тая статия за Фолклора ми извади душичката - ся съм на струнна теория и цветни тръби как се прави звук във Вселената.

Зъ-зъ-зъ-зациклил съм яко, а хем имам прекрасни познания в математикаТА ( както би казал Мечокът ) - демек за видове вълни, трептения, обеми, площи и т.н. съм без забележки.

Демек, не познавам толкоз добре всички области в математиката и ся ци-ци-цикля - и се пцувам що се хванах кат' ангажимент.

Кат' почнах да излследвам БГ Фолклора, чак тогава разбрах колко съм Фрозд. Уникално фрост - хаха

Коментар

Ааа, ние и на Галилео Галилей му драснахме клечката вчера
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              ФРУФЕСУР Мечкуф с ново епохално откритие - Водата е мокра

---------------------------------
                              Много Месечини и Райковци се претъркурвали през Небосклона. Райко палаво изгрявал всяка сутрин, а нощем щафетата поемал Месечко.

Но фруфесор Мечкуф след опитите си да си хване сянката, докат' търчал кат' гламав по плажа и да докаже теорията си ( от Аристотел ), че 10 пъти по-бърз обект нивгиж няма да догони 10 пъти по бавен обект от него - отново трескаво не спял.

Тоя път бил решил твърдо да прокара траен лъч в науката и да остане во воки в Хисториту.

Наскоро бил прочел, че 'орицата се раждали с над 90% вода кат' състав, а кат' паднела на 65% водата в организма им - 'орицата умирали.

В същото време му направило впечатление, че от всички хищници на планетата само людете били с потни жлези, което им давало мощно предимство пред останалите примати.

Затова грабнал фрезата фруфесорът и 6 години вече неспирно прекопавал пясъците на Сахара с нея.

И тогава: "Ооо ... чудо! Оо ... Божествено!" - кат' се пипнел по челото, то било мокро, обарвал се под мишниците и те били мокри. Започнал да се обарва навсякъде с ръце, заразени от Просветлението, навсякъде бил мокър.

Паднал на колене сред пясъците и вдигнал ръце нагоре в благодарствена молитва, защото най-после прозрял великата истина.

Щом водата в чиляка е между 90% и 65% и има потни жлези тялото .... - Боже, Господи - то тя се изпарява.

И стигнал до епохалния извод, че понякога Водата е мокра!
                              -----------------------------------------

Следващият път ще ви разкажа как фруфесур Мечкуф открил, че небето е синьо

Маранди, ти да не си се сменил. Много нападателен си станал. Къде из4езна спокойствието и задълбо4ените обяснения? Преди време беше за пример, сега си паднал на ниво махленско държание.
                              Да не би някой друг да пише от твоят ник?
                              За преподавателите Мечо е прав, но това нищо не значи. Луната беше известен не само в Морското. По линията на междууниверситетският обмен,сире4 каките, половин Варна знаеше за изгрева на Луната.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Гьоте, бре!

Коментар

Working...
                                X