IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Може,

в момента оформям системата на заплащане и делегиране на права - кат' "сглобка" го проектирам да се саморазвива сам себе си, т.е. 'орицата да си го развиват. Залагам винаги, че утре може да съм пукнал и няма да мога да денся - риск менижмънт се води т'ва.

Имам проблем в момента как точно да се прекъсне самозаразяването ( самоинфектирането ) чрез копи/пасти, дет' да трупат мнения кат' бройка и системата да ги отсява такива.

П.П. Също и с пропорцията администрация ( която да си самоизберете на база принос ( лична и профи-компетенция ) и да как да се събарят после, ако някой се отпусне и много си повярва.

Или как администрацията да не зарази после мрежата, което е 100% гарантирано при всички видове мрежов маркетинг и посланията само за 2-3 години, с които е спечелена дадена кауза и 'орицата вливат енергията си там, се оказва, че администрацията се самоинфектира и почва да се мулти-плицира за сметка на мрежата - т.е. приоритетът ще е към 'орицата ( мрежата ).

Общо взето като казуси не е нищо особено - просто технически имам затруднения по скоур ( точковата ) система.

Тоя проект ще е за българите, където и да се намирате по света. Който се идентифицира с Буда, Махно и сие - системата ще го шунтурва веднага, защото такива пишман чуждо-поклонници са вредни и то доста за цялата система и затова БГ-стан изчезва, в лутане кои сте и какви сте - какво сте дали на Света, с неспирния брой копи/пасти на чужди идеологии.

П.П. Още мъничко време ми дай, плийз - лаг-а между теория и практика е огромен - повярвай ми. Финансовото обезпечение ще изцяло за моя сметка и ще ви го подаря после! От Българи стинки никога няма да клинча.

Чиърс!
    Боже, боже, колко мъка има по тоя свят!

Коментар

• Мечка,

както виждаш доста народ те помоли да си споделяш полюциите в собствен сайт/блог и т.н. ( собствен проект ), щот' е тормоз да четеш неграмотник.

Повярвай ми!

П.П. По темите, които те вълнуват прегледай принципите на Аузенхайер, ама няма да ги намериш в уики-то, щот' Русото в уики-то не пише.

Мога да ти намятам и 20-30 базови книжки да се освестиш малко колко зле се развиваш.

На всичкото отгоре не спираш да крещиш у форумО с тъпите ти кондики.

Имам един проект също блог-чето, който го знаете и без да искам съм в топ 5 от над 2 години там - анализите ми са смешно количество като бройка, но когато й да ги прочетеш все са актуални - демек под 20 на брой са.

П.П. Тия, които ме "бият" са копи/паста-рите - масов проблем на системите е, че толерират копи/паста или спам-а.

В момента имам подобен проблем как да се реши при проектирането и копи/пастите да ги изхвърля системата, понеже дават продукт с нулева добавена стойност.

П.П.П. Някой ден научи, че аксиомиТЕ били няколко вида - с течение на времето или откакто свИтъ открил, че освен планиметрия има и стереометрия - или как Галилей попилява Аристотел, че Земята е плоска - то някои от аксиомиТЕ минали в графа постулати ( т.е. изискващи доказване ).

'ноу ниска топка си ми и вярвай ми бих се радвал да те прочета един, че си самоотрекъл от АксиомиТЕ?! Тогава вече ми дрънкай за Свобода!

Ще се радвам за тИбя - не за себе си ( смигам )
      Last edited by marandi; 15.05.2013, 12:36.

Коментар

• Естествено, че техническата част е най-тънката.
        Вчера си преписах това цитатче от книжлето ми:

"За научно обмисляне на проблеми, които не би било възможно да се изследват по никакъв друг начин, Айнщайн наложи в практиката( или прилагаше доста често) метод на работа, който нарече- "мисловен експеримент".
        Макар това название да звучеше противоречиво, всъщност ставаше дума за метод, прилаган още в древна Гърция.
        Всички съвременни науки, и в частност физиката, се основават на експериментално доказаните хипотези. Една теория се приемаше единствено и само, ако действителността не я опровергае, ако предположенията се окажат верни и няма изключения.
        Но от края на 19-век, много малко физици предпочитаха да седят в лабораториите и да се борят с все по-сложните апаратури, които в крайна сметка констатираха това, което те вече знаеха.
        Деленето на теоретици и практици стана по-рязко дори от това, което вече съществуваше между математиците и инженерите.
        Двете групи се мразеха и общуваха само ако обстоятелствата ги принудиха да работят заедно. Макар, че бяха зависими едни от други, отбягваха се всячески, и дори намираха извинения, за да не присъстват на съответните конгреси."
        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Човешкото мислене е такова. Рамкирано. Но и свободно. Смесено е. Мисленето винаги започва с избор, който зависи от вкуса, капризите, интуицията, опита неволята, волята и всякакви други атрибути на свободата. След като бъде направен избора, той се превръща в ограничене, докато не бъде отхвърлен, чрез друг избор. Изборът не може да бъде нито приет, нито отхвърлен по аналитичен път (пътя на подчинението). Ако след избора последва анализ (логическо, подчинено на избора мислене), то този анализ задължително е подчинен на избора, и ако не се допусне логическа грешка, задължително доказва избора като верен. Избора не може да бъде отхвърлен аналитично. Той е въпрос на вкус. Или с други думи, чрез аналитично мислене е НЕВЪЗМОЖНО човек да осъзнае ограниченията си. За да може да се научи бързо да осъзнава ограниченията си, човек трябва да се научи да мисли манипулативно. Като умишлено допуска логически грешки. Преди човек да се осъзнае е необходимо да разбере, че трябва да се научи да манипулира сам себе си. Да греши умишлено. За това и в Дзен Будизма се използват така наречените коани, които служат именно за това, човек да се научи да мисли манипулативно, като сам допуска умишлени логически грешки. Човек може да се научи да мисли манипулативно единствено чрез самостоятелно мислене и самостоятелно решаване на проблемите си. Преломният момент идва, когато осъзнае, че свободата е грешка. Когато осъзнае че грешния път най често е верния път, а на правилния път просто името му е правилен път, но често няма никакво предимство пред грешните пътища. Много важно за самостоятелното мислене е пълното незачитане на авторитетите. Не неподчинение, а именно незачитане. Това са две различни неща. Подчинението на авторитета не е ограничение. Човек свободно избира дали да се подчини и кога. Стига да е осъзнат, това не е проблем. Зачитането на авторитета е ограничение. Зачитането на авторитета е много тежко ограничение, защото то лишава човека от самостоятелно мислене и възможности за осъзнаване на собствените си ограничения.

Две са основните препятствия пред осъзнаването на свободата. Едното е склонността към градене на сложни логически конструкции, особено ако индивида практически не греши случайно. Другото е зачитането на авторитетите. (да не се бърка подчинение със зачитане). Зачитането е робство. Свободно избраното подчинение или неподчинение е СВОБОДА !!!
          Last edited by mechobikov; 15.05.2013, 12:13.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
            Това доста ме заинтригува, ние не можем ли да помагаме?
            Може,

в момента оформям системата на заплащане и делегиране на права - кат' "сглобка" го проектирам да се саморазвива сам себе си, т.е. 'орицата да си го развиват. Залагам винаги, че утре може да съм пукнал и няма да мога да денся - риск менижмънт се води т'ва.

Имам проблем в момента как точно да се прекъсне самозаразяването ( самоинфектирането ) чрез копи/пасти, дет' да трупат мнения кат' бройка и системата да ги отсява такива.

П.П. Също и с пропорцията администрация ( която да си самоизберете на база принос ( лична и профи-компетенция ) и да как да се събарят после, ако някой се отпусне и много си повярва.

Или как администрацията да не зарази после мрежата, което е 100% гарантирано при всички видове мрежов маркетинг и посланията само за 2-3 години, с които е спечелена дадена кауза и 'орицата вливат енергията си там, се оказва, че администрацията се самоинфектира и почва да се мулти-плицира за сметка на мрежата - т.е. приоритетът ще е към 'орицата ( мрежата ).

Общо взето като казуси не е нищо особено - просто технически имам затруднения по скоур ( точковата ) система.

Тоя проект ще е за българите, където и да се намирате по света. Който се идентифицира с Буда, Махно и сие - системата ще го шунтурва веднага, защото такива пишман чуждо-поклонници са вредни и то доста за цялата система и затова БГ-стан изчезва, в лутане кои сте и какви сте - какво сте дали на Света, с неспирния брой копи/пасти на чужди идеологии.

П.П. Още мъничко време ми дай, плийз - лаг-а между теория и практика е огромен - повярвай ми. Финансовото обезпечение ще изцяло за моя сметка и ще ви го подаря после! От Българи стинки никога няма да клинча.

Чиърс!
            Last edited by marandi; 15.05.2013, 12:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Дано поне помниш от кога взе да става нелицеприятна картинката.
              Да, от както някой по-умен от теб ти се "върже"!
              - значи, по отношение на продължителността на живота на форума е сравнително от скоро
              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Абе, напомняте ми за великите умове в началото на миналия век, които винаги са се дърляли помежду си, ама са имали своята кауза.
                Само дето не виждам вашата цел. То поне да се обединявахме като народ, а какво виждам- разединение. Жалко.

Коментар

Можеш, но резултата ще е видим след 9 месеца.......

Коментар

Проектът е стартиран вече - ще го видиш по-видимо след Нова година - даже няма да разбереш, че е мой тоя проект.

Докат' празнудумците изтребват цели поколения в БГ-стан и се правят на велики за проведения геноцид над народа си - Русото действа.

Няма как да разбереш никога, че проектите са били мои - всички дири се заличават после

Коментар

Мечо, не са ми интересни дълбините на висшата математика, това, което виждам, е яко зацикляне, дъвчене, абе нелицеприятна картинка.
                      tnm

Коментар

Марандич, най- смирено те моля, да ни помогнеш светкавично.
                        Ако може да кажеш как това да стане и на практика, не само на теория.

П.П. Мечо, не са ми интересни дълбините на висшата математика, това, което виждам, е яко зацикляне, дъвчене, абе нелицеприятна картинка.
                        Проектът е стартиран вече - ще го видиш по-видимо след Нова година - даже няма да разбереш, че е мой тоя проект.

Докат' празнудумците изтребват цели поколения в БГ-стан и се правят на велики за проведения геноцид над народа си - Русото действа.

Няма как да разбереш никога, че проектите са били мои - всички дири се заличават после

Коментар

Ноу,

ще ти дам шанса да изпиташ да погребваш целия си род по мъжка и женска линия.

П.П. Проблемът на БГ-станци ви е общ - Смирение.

Кат' се научите на смирение - Русото ще ви помогне светкавично!
                          Марандич, най- смирено те моля, да ни помогнеш светкавично.
                          Ако може да кажеш как това да стане и на практика, не само на теория.

П.П. Мечо, не са ми интересни дълбините на висшата математика, това, което виждам, е яко зацикляне, дъвчене, абе нелицеприятна картинка.

Коментар

• 5-6 лафчета копи/паста да се присламчи към авторитет-а на отдалечени капацитети/гении за епохата си тогава и мястото си и вече станал и Мечокът "капацитет".

Типичен номер на шарлатаните, схемичката е отрита преди хиляди години!

П.П. Той да доказва, че не е шарлатанин с лафчетата за Махно и свУбУдата дет' се подчинявала на аксиоми - а не аз.

Хапсулютна свУбУда, подчинена на Аксиоми ( рамки ) ..... уат дъ фък ис дис?

Русото е Лошият винаги по дефолт ( не го ли разбра )? Бях виновен, че преди 5 години ви предупредих и за имотките - от тогава до сега съм винаги кривия за всичко, ама нещата се влошават сякаш

Скоро и за Титаник ще съм виновен, щот' ся в Генуа оня контейнеровоз се бил разбил заради мен пак, както шпреха Зарколина.

Евала на мацката, кефи ме!
                            Last edited by marandi; 15.05.2013, 11:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                              Маранди, ти да не си се сменил. Много нападателен си станал. Къде из4езна спокойствието и задълбо4ените обяснения? Преди време беше за пример, сега си паднал на ниво махленско държание.
                              Да не би някой друг да пише от твоят ник?
                              За преподавателите Мечо е прав, но това нищо не значи. Луната беше известен не само в Морското. По линията на междууниверситетският обмен,сире4 каките, половин Варна знаеше за изгрева на Луната.
                              Мастър ъф 7 плажни хавлии,

както виждаш обичам точните хора! Бам-бам с 2 лафа и толкоз. Може ли да си помогнем после взаимно, не можем ли?

П.П. Да ми се прайкат разни на Парижките потайности в 3-4 тома - нямам време за подобни "свалки".

Тоя още килиферчи в момента има ли действащ кетап или няма? ( за ТИР-джия, щот' сертификатите са срочно-валидни.

Ма, колко време да го трая още, че не мо'а се сетя? Аз гадженце не съм ухажвал толкоз време, бря?

Ма, кат' ти е интересен и забавен такъв стил на нищо-приказване си го чети - аз па го прескачам, щот' Времето било ограничен ресурс ( смигам ).

П.П.П. Бях споменал, че т'ва е типичен енергиен вампир, ще ти губу-губи времето да те занимава с простотии и после кат' издъхнеш, ще се присламчи към поредния донор.

По-семпло не мога да ви го опиша! Питах го кога за последно е дал парче хляб на нуждаещ се? ( дори и мангал )? Щот' аз раздавам винаги - той и това не помни - щот' никога не е дал на някого парче хляб, ама бил велик и ще прави едни велики "востания" - па, още не е дал нещо от себе си на чужд чиляк в нужда.

И драпа за власт! Ем, БГ-стан още десетилетия ще е на последно място по класациите за стандарт! Вие ги толерирате и дундуркате такива
                              Last edited by marandi; 15.05.2013, 11:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Майсторът на седемте морета
                                Господарят на 7те морета
                                tnm

Коментар

Working...
                                X