IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
    Даммм - не ми се вързвай, лелЯ, а и не се самозалъгвай, че съм интересен... Пиша по нещо тук, за да убия времето...

Както се казваше в един афоризъм: наистина, прекалено жесток начин съм избрал, за да "убия" времето....

Разбира се, направило ми е впечатление точно музиката, която си пуска момата всяка сутрин, когато отива на работа с колата си и когато релаксира в задръстванията...Няма такава музика, но и тук няма да я пусна - прекалено насочваща е. Както казваш, лельо - всеки има светоглед и така нататък...

"...иначе, съм добре. Поздрави!"

...би трябвало нещо такова да напиша, за да приключа...

Ама не става, защото днес, от сутринта /Джулая/ - е знаков ден и за мен: заформи се нещо специфично, свежо и толкова неочаквано-различно, а точно това му е необходимо на човек: нещата да се променят периодично, разбира се - ако има предпоставките за това... Сложно е за обяснение, но вероятно много от дамите сте наясно как се случват нещата - и със сигурност - не от днес - за утре...Значи, нещата се наслагват с времето, редят се пластовете от впечатления - и, когато нещата стигнат до една ситуация - мъжът, който е създал у жената увереността, че тя е най-добрият психолог на света - й дава възможност тя да му повярва......, или - май беше обратното....

Абе, както и да е - все някакви впечатления се трупат и от двете страни......, а "психолозите", застанали от двете страни на линията - разучават другия...

...а, когато тия условия са налице, когато хората усетят нагласите си, когато не са сигурни напълно в другите, но знаят, че с времето нещата си идват на място, щом са регистрирали вече интуитивно - нещо положително в стоящите отсреща..., когато имат основанията - леко да почнат да разсъбличат недоверието си към стоящият отсреща, когато имат особената нагласа...

...какво съм тръгнал да уча хората около мен?..., хайде да идва Ламята, че ми е интересна сагата там...

/довечера ще се докосна до истинското изкуство на твореца и ще се превъзнасям по багрите, които ще ми обяснява една професионалистка..., ама дали ще убедя професионалиста, че съм художник по душа с една нереализирана мечта до момента?..., ама коя е тая мечта, ли?..., под секрет я казвам на лелята: бодиарт, де - изкуството над изкуствата....... и зная, че една мечта остава такава, докато не бъде реализирана..., затова не се и натискам..../..., т.е. - обещавам, че няма дя се натискам......, ама отсега зная, че ..., я да не си изпреварвам късметЯ...

Приятен ден на всички!
    Кихам, кашлям, имам 38 градуса температура ... Като капак Зарата написал трактат на тема "Психология" /дето не ми е силна страна/.
    Започвам да се замислям за някоя форма на ритуално самоубийство
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Добро утро Лъвове и Лъвици- успешна седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
        Аз съм доволна , не се чувствам дискриминирана , нямам нужда да си говоря с момата за която си разказал , нито имам нужда да давам съвети на който и да било . Всеки си има мозък , сърце и душа , светоглед и всеки сам може да се справя с живота си . Не се оплаквам , не критикувам . Само констатирах и ти правилно си разбрал , че визирах теб .

Даммм - не ми се вързвай, лелЯ, а и не се самозалъгвай, че съм интересен... Пиша по нещо тук, за да убия времето...

Както се казваше в един афоризъм: наистина, прекалено жесток начин съм избрал, за да "убия" времето....

Разбира се, направило ми е впечатление точно музиката, която си пуска момата всяка сутрин, когато отива на работа с колата си и когато релаксира в задръстванията...Няма такава музика, но и тук няма да я пусна - прекалено насочваща е. Както казваш, лельо - всеки има светоглед и така нататък...

"...иначе, съм добре. Поздрави!"

...би трябвало нещо такова да напиша, за да приключа...

Ама не става, защото днес, от сутринта /Джулая/ - е знаков ден и за мен: заформи се нещо специфично, свежо и толкова неочаквано-различно, а точно това му е необходимо на човек: нещата да се променят периодично, разбира се - ако има предпоставките за това... Сложно е за обяснение, но вероятно много от дамите сте наясно как се случват нещата - и със сигурност - не от днес - за утре...Значи, нещата се наслагват с времето, редят се пластовете от впечатления - и, когато нещата стигнат до една ситуация - мъжът, който е създал у жената увереността, че тя е най-добрият психолог на света - й дава възможност тя да му повярва......, или - май беше обратното....

Абе, както и да е - все някакви впечатления се трупат и от двете страни......, а "психолозите", застанали от двете страни на линията - разучават другия...

...а, когато тия условия са налице, когато хората усетят нагласите си, когато не са сигурни напълно в другите, но знаят, че с времето нещата си идват на място, щом са регистрирали вече интуитивно - нещо положително в стоящите отсреща..., когато имат основанията - леко да почнат да разсъбличат недоверието си към стоящият отсреща, когато имат особената нагласа...

...какво съм тръгнал да уча хората около мен?..., хайде да идва Ламята, че ми е интересна сагата там...

/довечера ще се докосна до истинското изкуство на твореца и ще се превъзнасям по багрите, които ще ми обяснява една професионалистка..., ама дали ще убедя професионалиста, че съм художник по душа с една нереализирана мечта до момента?..., ама коя е тая мечта, ли?..., под секрет я казвам на лелята: бодиарт, де - изкуството над изкуствата....... и зная, че една мечта остава такава, докато не бъде реализирана..., затова не се и натискам..../..., т.е. - обещавам, че няма дя се натискам......, ама отсега зная, че ..., я да не си изпреварвам късметЯ...

Приятен ден на всички!
        Last edited by зарата; 01.07.2013, 09:21.
        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Слънцето хубаво е изгряло, ама този вятър да взе да се покрие някъде.
          Днес никак не ми е Джулай морнинг - не знам що!?
          Мечо

Коментар

• Добрутро! Ъъъ слънцето изгряло

Коментар

• Brazil - Spain не гледате ли, бря?

Мале, испанците и дузпа изтърваха, па ги отнасят 3 на 0 вече - хихи

Ха, наздраве!

Коментар

• Ето и нещо леко за освобождаване от вредоносни мисли и лек и приятен сън и сънища

http://www.vbox7.com/play:b44bea0a0e

Ммммм .....сънлива вечер
                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Всички чакат изгрева .....Аз пък се радвам на късните часове ....тогава давам воля на мислите ....нека бушуват на свобода колкото искат
                  И за да заглуша предния пост,пускам една песничка ....с много искрени и преки думи ....и макар в женско изпълнение,то и мъжете сме способни на такива откровения.
                  Винаги има и по-приемлив и цивилизован начин

http://www.vbox7.com/play:935bd9b0

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    В отношенията дете- родител, винаги има нещо недоизказано, а и се повтарят някои поведенчески модели, които уж си ненавиждал. Смятам, че конфронтациите са полезни- показват характер.
                    "Мъжът става мъж когато "убие" баща си" .
                    Джозеф Конъли
                    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Една атомна бомба няма ли да докарате към Града на мечтите (чужденеция) ,че да го изравним със земята

А сега - Здравейте ....и Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Добър да е денят ви!!! Ама какъв ден.... От всякъде си му пише - ден за домоседство. Ще изчакам да стане поне 10 градуса и тогава ще отида за цигари. Имам за сега. Котаракът намаза втора луксозна консерва щот забравихме да му купим храна и сега се е разплул. Това си е моето време. Всички спят, аз съм си насаме с мислите. То пък едни мисли Утре съм линейка до Добрич. Вечерта ще се видя с нашите и след това може да се видя със стари другари във Варната, дано даде времето. Ако не ме домързи, привечер може на кино да отидем с жената. Но сигурно ще ме домързи.
                        Да е-ва времето му, мое ли на 1 май да е 35 градуса, а на 1 юли 10???
                        Брях, що не рече по-рано, че ще отскачаш до чужденецията!?
                        Щях да остана да те изчакам. Обаче... вече се прибрах у циливилизацията

П.П. Добро утро, тайфата
                        Мечо

Коментар

• В отношенията дете- родител, винаги има нещо недоизказано, а и се повтарят някои поведенчески модели, които уж си ненавиждал. Смятам, че конфронтациите са полезни- показват характер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Червено боро е истината По комунистически.... От как в Бегетовеца няма свестен син ротманс
                            Ма, те утре шъ обяват код лилав и тряя ходя търся Пако Ръфан за Ултравиолет да'е ...

П.П. Т'ва е бат' Серго на младини, ма тогава още му викаха Джо Лин Търнър

Rainbow - Street Of Dreams ( Превод)

http://vbox7.com/play:f2e04827

Та, накрая пак ще има дъга и без разни синоптици

Както хортува Ламята: И без да кудкудяка петелът сутрин - Слънцето изгрява.

Коментар

• И да искаш, няма как да откажеш на тези момичета - едната с автомат, а другите две с пушки

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Ся щях си купя оранжева Карелиа, ма викам я да си гледат работата тия синоптици.
                                Червено боро е истината По комунистически.... От как в Бегетовеца няма свестен син ротманс

Коментар

Working...
                                X