Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Вчера много се засегнах от думите на Чичо, че съм загубена. Върнах лентата назад, припомних си къде съм ходила и в един момент заподозрях къде мое да съм ги ръснала документите. Отидох и както предположих, те си стояха тихо и кротко при очната ми лекарка, от която си купувам разтвора за контактните лещи и ме чакаха да отида и да си ги прибера. Ама и тя /лекарката/ - проклет човек. Не ми се обажда по телефона, за да ме успокои, а стои и ми се хили насреща. То, в кабинета й само документите не си бях забравялаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДавай, тъкмо ще научим нещо ново
Русото обожава да се учи.
Свинско филе (рибица) , и го нарязвам на карета. Топвам ги в брашно и запържвам в зехтин. Междувременно нарязвам домати на шайби и тях така - в брашно и запържвам з две-три минути. После нарязвам няколко гъби на ситно, фърлям ги в останалата мазнина и добавям сол, черен пипер и малко бяло вино. Докато се сгъсти, нарязвам кисели краставички на шайби, подреждам каретата в една тава, слагам отгоре краставичките, гъбите, и върху тях доматите, и поръсвам с настърган кашкавал. След това в загрята на 300 градуса фурна ръгам тавата за 5-10 минути, и... готово!
Ся, не е моя, както казах краднах я от един вестник, но много, много важи.
Най-хубавото е че отнема време, и мога да завъртя две водки без строгия надзор на жената.Last edited by Факушкa; 24.04.2013, 04:27.
Коментар
-
Хубава вечер на всички!
http://www.youtube.com/watch?v=lXAxtGscJRk
п.п.Изборът на точното време е изключително важен за добрият изход на всяко едно начинание и в частност- революциите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМечо, не си спомням да си казвал. Ще гласуваш ли?
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеКато те затиснат руините на свободното мислене/свободно изградените сгради, ще си промениш ракурса.
Разбирам го свободното мислене, но отчитам и реалиите на битието/материалния свят. Другото е красива илюзия. Красива, но илюзия. Бонбонче с кукичка нанизана на него. Стръв.
Всъщност, осъществимо е, но сред изключително тесен кръг от хора.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар