Първоначално изпратено от Лорда
Разгледай мнение
напредъкът, който постигна за по-малко от 2 години е впечатляващ и имаш моите адмирации, за което!
Ся Мечока ми напомня на тИбя преди 2 години кат' се появи, ама той па друга бира - 'ноу консервативен и отказ да си влее нещо ново в тиквата, ама ще го лекуваме и него - хаха
Ха, наздраве!
П.П. Чакам го да се отрече от "аксиомите" публично - чак тогава може да му призная хапсулютната Свобода, дет' още не е разбрал за ко иде реч

Вчера/днес не помня вече - журналята веднага спретнаха поредното предаване за СвУбудата ( Терминал по ТВ7 ).
Накратко викат се няколко няколко "експерта" с титли отпред и цялата полемика с Мечока си я осребриха, което не е лошо. Нека медиите помагат, че имат ресурса и екипите.
И без т'ва се чета още на следващия ден по 2-3 телевизии от поне 2-3 години и хич не ми прави впечатление. Малко сценаристите им бяха сменили ракурса и може да се коригира и там, но по-добре нещо, отколкото нищо. Стават все по-добри, което е добре.
Тоя Иво Танев в Сблъсък тая сутрин се опита да ме интерпретира, ама малко зъ-зъ-зъ-зацикли за лафчета-та, че БГ-стан е "малка и бедна" държава. Нека да питат - ще им кажа защо манипулацията е кощунствена, но просто са изчели в блог-чето темата, а не са прочели коментара ми, че всеки който казва от властимащите, че БГ е малка и бедна държава моментално да си ходи и да си търси по-голяма и по-богата.
Хуманист съм властващите ви - явно се мъчат и не са си на мястото

Коментар