IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
    Здрастиииии

....чисти капризи и инатлъци. ....и накрая ще ми плюят на труда

И за кво го написах всичко това ....само от завист .....кат го слушам Маранди,как Ламята му омита всичко от чиниите,чак ми се иска да си го взема у нас,а моят да го бракувам окончателно ...

От рано ми иде да се подкарам и да се направя на свиня ....но няма да го направя!
    Ще рискувам да потърпя още малко ....макар шансовете за успех да клонят към нула.

Живот и здраве ви желая
    И никога не ставайте това от което се оплаквам
    Хаха ... недей с лошо напред, бря

Ъъ .. Русото е голЕм манипулатор и по принцип Ламята я закачам лекинко от предния ден/дни.

Има еди-к'во си - ще се развали до 1-2 седмици? Как го искаш? И невинно нахвърлям варианти - може така, така, така .... и изчезвам, като съм запомнил реакциите.

Ако, очакваш баща ти да ти каже какво му се яде - ще сбъркаш. "Под дойстойнството" му е, щот' трябва да си признае, че става зависим.

Не е нужно да го смачкваш в тая посока. Правиш се на тъп и толкоз.

П.П. Ламята понеже специфично хапва - ми трябваха 3 месеца на проба-грешка докат' го засека какво харесва и какво - не.

Кат' видя, че нещо се задържа 3-4 дни и се маха от менюто и повече не се прави.

П.П.П. Отделно трябва да го направиш съпричастен от типа: Ще и обелиш 20-30 скилидки чесън? Ще гледаш ли картофите като се сварят и да изключиш котлона в еди-колко си часа и т.н.

После, ако тръгне да плюе - все едно плюе по себе си, щот' и той е участвал в буламача

Мина времето дет' му сервирах цялата маса с приборите и той само да седне. Тоя номер не върви. Вкарваш го в процеса с неотговорна дейност, колкото да е вътре и той.

Все още часовника го виждат и едно копче могат да го завъртят, а също и да объркат за 2-3 мин. дадена заготовка с шпатулата, докат' ти се юркаш по подготовката на другите неща, щот' в готвенето има точен тайминг на всеки продукт - кое, кога и как.

Т'ва са моите наблюдения по казуса и сега е Писе

П.П. Накъркай се - кат' те гледам имаш нужда. Ха, наздраве!

И никога и по никакъв повод не му натяквай к'во правиш за него. Ние с Ламята се виждаме за 10 мин. на ден и си говорим за времето и спорт ( основно ) - никви битовизми.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      [/B]

Сега , "психологията е научна дисциплина" ...
      Зарата, къде ме търсиш, когато става въпрос за учене, бре!? Колко пъти да кажа/напиша, че ме мързи. И защо ми е на мен тази психология, след като в резултат на дългогодишна положителна селекция, с участието на добър изходен генетичен материал и благодарение на определени природни дадености, в мен е култивирана интуиция и способност да усещам и разчитам на инстинктите си!?
      Това, с "добрият генетичен матРИал" - много ме заинтригува...Оставам с впечатление, че това е специфична информация /вид памет, натрупвана през годините/...

И, сега, напълно резонно - у мен възниква въпросът - като всяка /външна/ памет - и тая БИ ТРЯБВАЛО да се постави в подходящ слот... Таааа - замислих се, дали не би разяснила по-подробно характеристиките на слота - нещо традиционно ли е, или - нещо неподозирано по възможности да приема памет /външна, де/...

Извън горното, понеже днес е един много добър ден за плаж, то и аз си го експлоатирам като такъв..., та се размислих за сезона, че за месеца и така нататък /дата, час, минути.../, но - понеже не си падам по зодиакални измислици, дори не зная каква зодия са родените по това време... Ама, като разсъждавам - мъжете са големи тирани, въпреки, че не блестят с някакви интелектуални /и други/ възможности - имал съм взаимоотношения с такива, а и баща ми наскоро празнува Рожден ден..., за жените, ако съдя по първият ми - невръстно-ученически интерес, неувяхнал във времето - към една руса фея, надарена със страхотен интелект - та жените БИ ТРЯБВАЛО да не повтарят не дотам добрите ми впечатления от зодията, формирана от мъжете... Както и да е, де - да са живи и здрави - и да радват хората около себе си!

...забравих, че стъпвам по тънкият лед на недоволството, скрито зад нежните, пърхащи ресници на кръвожадните /НИ/ модераторки, породено от непретенциозната ми личност... и си мисля, че те получават хонорарите си за дневен брой затрити мнения...

Та - покривам се, за да не ги дразня, де /предусещам някакво предупредително изръмжаване и проблясване на остри нокти изпод меките възглавнички на стъпалата на семейство коДки/...
      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Здрастиииии

два дни релакс на морето ...после два дни релакс от морето .....и е ме на -да се поФаля .Ма добре беше кат се замисля

Днес пак супа,пилешка.Защо "пак" ли? ....ами защото преди да замина набърках една тенджера,хапнах сутринта преди да замина ....връшам се на другия ден привечер и питам "А?Изял си супата?" и почти да се зарадвам,ми се отговаря - "А,изял съм я .....хвърлих я,че беше кисела!".Брях,викам си,да се е вкиснала .....че колко му е,то нали требе някой да се сети да я прибере в хладилника - естествено няма как аз да съм,щото съм далеч ....майната му!Но ....гризе нещо отвътре ....абе тука май капризи надушвам нещо ....гледам,така случайно уж,в кофата за боклук мазни хартии от закуски(явно от близката баничарница) .....охооооо,ама още от сабален ли се е вкиснала бре мамка и супа .....забелязвам и порция свинско със зеле от близката готова кухня ....хм ...е да,ама тя не работи в неделя ....значи е купено още в събота.Ахам ....чисти капризи и инатлъци.Щом е така - ще е супа до припадък .Аз да не съм рокфелер да давам пари за продукти,да отделям време да го готвя,човещината да си правя ....и накрая ще ми плюят на труда .Може би аз сам съм си виновен за всичко това.т.е има си и други причини за да си позволява(моят дъртак) такива инати.

И за кво го написах всичко това ....само от завист .....кат го слушам Маранди,как Ламята му омита всичко от чиниите,чак ми се иска да си го взема у нас,а моят да го бракувам окончателно

То бива възрастни,то бива склероза,то бива да се правят на разсеяни ....ама са с голям житейски стаж бре ...как пък не разбират поне малко от намеци .От намеци ....щото не съм такъв човек да тръгна с рогата и издавам крайни заповеди и ултимати ....някак си не е редно младите да учат старите ....някаква изкривена,изчанчена,извратена ситуация се получава и се върти в порочен кръг

Или слънцето на това море ми е дошло в повече ...или времетраенето на почивката е било недостатъчно ....не знам,но ....но усетих как на морски въздух се почива мноооого по-добре и като нищо се замислям отново да стана варненец
        Само не разбирам защо хората(близките ми) си мислят,че ми е трудно като действие и изпълнение и лежат спокойни на това си ухо ......махвам с ръка,тегля една дълга и точно за ден съм си събрал багажа и съм станал гларус
        Но това ли е начинът ....(риторичен въпрос ....не търся отговор)

От рано ми иде да се подкарам и да се направя на свиня ....но няма да го направя!
        Ще рискувам да потърпя още малко ....макар шансовете за успех да клонят към нула.

Живот и здраве ви желая
        И никога не ставайте това от което се оплаквам
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
          Страхотен и за теб да е денят! Като върна лентата, сънувах те така
          Така е по - добре , че ако знаеш аз какво си представих .
          Стара софийска кооперация в идеалният център . Миришеща целогодишно на кисело зеле . Вътрешен двор . Около 30 котки - минимум . Сред тях една лелка , почти бабка , в избелял , раздърпан пеньоар с лекета . С ролки , на проскубана коса. Държаща чаша кафе и цигара и говореща си сама .
          Сериозно се притесних от представата ми за сънят ти и реших , че е било страшен кошмар .

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
            Какъв сън бе , егати кошмара . Дано не си сънувал и лекета по пеньоара , че ще ти останат трайни увреждания .
            не мога да спра да се смея . страхотен ден да имаш !
            Страхотен и за теб да е денят! Като върна лентата, сънувах те така

Коментар

Сънувах те! Ти беше по пеньоар и ролки на главата, пиеше кафе и хапваше бяло сладко!
              Какъв сън бе , егати кошмара . Дано не си сънувал и лекета по пеньоара , че ще ти останат трайни увреждания .
              не мога да спра да се смея . страхотен ден да имаш !

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                Не съм казвал никъде, че ме "връхлитат", а - че "ще се втурнат отгоре ми". Очевидно - И АЗ ПОНЯКОГА греша......, щом не отчитам предпочитаната /в началото - по-"пасивна"/ позиция от някои дами /били те и красивите НИ модераторки/...

тнН - психологията не ти е съвсем силна страна, но за сметка на това - интуицията /ти/ не винаги ти изневерява...

Сега , "психологията е научна дисциплина" ...
                Зарата, къде ме търсиш, когато става въпрос за учене, бре!? Колко пъти да кажа/напиша, че ме мързи. И защо ми е на мен тази психология, след като в резултат на дългогодишна положителна селекция, с участието на добър изходен генетичен материал и благодарение на определени природни дадености, в мен е култивирана интуиция и способност да усещам и разчитам на инстинктите си!?
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Умряла съм от глад. Къде е Русото да спретна набързо една манджа!?
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                    Да , благодаря само не помня какво и дали сънувах .
                    А ти ?
                    Сънувах те! Ти беше по пеньоар и ролки на главата, пиеше кафе и хапваше бяло сладко!

Коментар

Добро утро, Лелче! Добре ли спа тази нощ?
                      Да , благодаря само не помня какво и дали сънувах .
                      А ти ?

Коментар

• Добро утро, Лелче! Добре ли спа тази нощ?

Коментар

• Добро утро!

Коментар

• Добро утро и успешен ден на всички !

Коментар

• Четвърти път

казвам, че не отварям лични съобщения.
                              Това е заради този отсреща.

Аз съм следен - тук във форума, другаде в други места, на живо донекъде (колкото успяват).

Представете си, ако ме фанат и успеят да ме обвинят - ше требе да се обясняват и вашите ЛС.

Затова съм декларирал, че нямам връзка с никого от този форум - така е по-лесно и за мен, и за вас.

Не ме търсете на ЛС, аз съм спинозен, дйет му са викъ..

Коментар

• Баф' ма'а как ме мързи днес обаче.

Ходих да нагледам ко има и мернах 2 пакета паста. Кат' шъ взема му изхакам за 15 мин. паста с лопуш и сирене за 15 мин. и Ламята да спортува.

Ха, наздраве! ( за революцията )

П.П. Ся номерът е само да почна по някое време. До тогава ще е голЕм зор ....

Па, Чичката преди да си храчи полюциите по Русото да вземе да погледне, че лопуш не е плевел ( дет' се изцепи ), а билка.

Ма, представям си къв е "земеделец", дет' се фука. Добре, че земеделието не се вълнува от разни злобни чичета
                                Last edited by marandi; 17.06.2013, 19:29.

Коментар

Working...
                                X