IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Между другото бат Маранди чух датската песен дето спечели евровизия - Не е лоша - Оргинална е и има ритъм.. Па и певицата е с добър глас и подходящо излъчване. Ха наздарве. Днес купих толко пиене че мога да напия цялото поделение в Горна Баня....
    Еднодневка - писана точно за този конкурс и за нагласите на това време с подходящата атракция. След една година никой няма да я помни.

1 свирка, малко барабанисти с униформа и готина бленда в гласа на момето.

П.П. Като цяло скука, но скандинавците са добри да вадят такива продукти - евтин проект с печеливщ резултат накрая.

Ха, наздраве!

Аз па вчера и днес само спя къркам и спя - Ламята днес се видяхме за 2 мин. и пак ми мята не те знам какво си решил да правиш хладилника е пълен и има всичко.

Как да му обясня, че Духът в по-силен от тялото - няма ме разбере, ама прибирам коремната стена много бързо, че имах 1 кило свлякло се там през зимата.

Ся първо махам там, а после ще го връщам горе да ходи - и догодина гравитацията зимата пак ще го смъкне надолЕ. Всяка година едно и също да се плющя - местим килото от горе-доле и после го връщам пак горе - хаха
    Last edited by marandi; 19.05.2013, 20:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Между другото бат Маранди чух датската песен дето спечели евровизия - Не е лоша - Оргинална е и има ритъм.. Па и певицата е с добър глас и подходящо излъчване. Ха наздарве. Днес купих толко пиене че мога да напия цялото поделение в Горна Баня....
      Не ме карай да нахлузвам старата униформа

Аз съм на ракойка с розови домати и пресен чесън, печени фъстъчки и една смес от майонеза, извара, зелени подправки и червен пиперец.

Коментар

• Между другото бат Маранди чух датската песен дето спечели евровизия - Не е лоша - Оргинална е и има ритъм.. Па и певицата е с добър глас и подходящо излъчване. Ха наздарве. Днес купих толко пиене че мога да напия цялото поделение в Горна Баня....

Коментар

• “Първата глътка от чашата на природните науки прави човека атеист, но на дъното
          на чашата го очаква Бог.”
          Вернер Хайзенберг
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            Веднъж преди двайсетина години
            Серго, четох и за Сънрайз и за проектите им и за Джагата и баща му квот намерих, но не хващам на къде биеш.
            Имам известни подозрения, но едва ли искаш някой да ти прави анализ
            Което не значи, че не ми е интересно какво следва

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Мечо, ние от една и съща болест страдаме...
              Мани, тя май не е за фалене. Ма като реши човек да се пофали, кой може да го спре
              tnm

Коментар

• Веднъж преди двайсетина години влязъх запъхтян от нещо си в "Суинга". Чак на третото усетих как съмтинг нередно витае ин дъ еър.
                Първото естествено, беше да питам Гальо дали това, което ми е сипал в чашата има нещо общо поне отмалко с некакви природни съставки. Пък той каза - има.
                Начи негде другаде ще да е клуча от бараката.
                И почвам аз по метода на изключенията, наливайки се да обмислям:
                - Пияното си е пияно. И не са го местили.
                - Студентките са долетели на рояци - начи и Кошлука е тъдява.
                - Музиката си е същата. Уредбите бичат Юрая.

Бре, да му се не види

Почнах аз да цангаросвам по залите. Демек рисърчвам, отде ми се натрапва това потайно безпокойство.
                Пък то кво било?

- Ми не било емпитройка бе хора-а-а!
                Некъв изрод захапал микрофона пунтира едно към едно сичкото пърпъл, кридънс, дорс, хендрикс и юрая. Че даже и онова специфично пращене на винила го накаканизва в това си само негово гласище.

Тъй де, за Мархолев ми е думата.

Снощи ми цъфна от небитието. Щото десет години какво е? Вий още му казвайте преход, не ще да ви виня!
                С кърваво червено сако от намси кой век. И почна да ми обяснява, как още си носел ония костюми, шити преди петнайсе за неговата свадба. И то подпетквайки ги по сцените.
                Ма не ме гледа в очите.
                Реди ги едни продължителни, дето е събрал Джон Лоутън и сие та да правят нови записи,като взора му се мести от нивото на река Дунав/в случая близкото галонче Джони/ и циците на каката, дето се домъкна с менека. Почти облечени, с почти нещо като сутиен.
                Като метрономче му цъкаха очните ябълки.
                Метроном доминикал
                http://zaprehoda.blog.bg/biznes/2009...-cherni.396004.

Не че и аз не ги дзверех, де.
                Докато за пореден път пресмятах сичкото имоти, къщи и магазини, дето баща ѝ е надиплил, както прилежно спомена в последния ни телефонен разговор. Пък и на 33, с такива бозки и така невинно поднесени.............как да не се вгълби човек?

Може пък и да се е сетил па точно в тоя момент, дето още не си е платил сичкото дрешляк сътворено от скромната ми особа в онез отминали епохи и изгладувани впоследствие в рамките на има-няма некакви си пет месеца.
                Знам ли!

Поне ми обеща другия четвъртък да ми свири под сурдинка.
                Ако кажете, ще го снимам и ще пусна запис.
                Last edited by sergo; 19.05.2013, 18:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Хитрец си тииииии, омайвал си хората със свободата, за да не пият, щот ти плащаш
                  По скоро те мене. Повечето от тях са от варненските бунтари. Има и от най баш.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Абе, то почти никой не пиеше. Ама стана моабет !!!
                    Хитрец си тииииии, омайвал си хората със свободата, за да не пият, щот ти плащаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Aма кога ще го научиш българския?
                      Ся ко са фкисна. Да не би само ти да имаш ЗЛЪЧКА
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Май си прекалил с бозътъ
                        Абе, то почти никой не пиеше. Ама стана моабет !!!
                        tnm

Коментар

Ми на, не ги послушах доктурите и зе да ме стяга ЗЛЪЧКАТА
                          Aма кога ще го научиш българския?

Коментар

Загубих нишката
                            Май си прекалил с бозътъ

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Божке, сега ще има да те мисля цял ден да не вземеш да се повредиш нещо
                              И не се постъпва така недообмислено, когато се харчат лични пари.
                              Първо се обикалят всички кръчми и се прави щателно проучване освен на ценоразписа, но и на продължителността на родното време. Избираш заведение, което работи най-късно до 24 часа /желателно е да започват да раздигат масите около 23 часа/
                              Отправяш покана за 20 часа - народа естествено типично по балкански закъснява. Към 21 часа режеш лентата на събитието. Дръпваш едно приветствие от около половин час ... поглеждаш скришом часовника и забелязваш, че наближа 22 часа. Хапвате и пийвате набързо, защото времето ви притиска. Следва тортата и после портата ...
                              А ти тръгнал да ходиш на кръчма по обяд
                              Ми на, не ги послушах доктурите и зе да ме стяга ЗЛЪЧКАТА
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Какво ще си помисли Вуйчо
                                Вуйчо е още невръстен

Вчера като му казах, че обича шума на парите, той си помисли, че казвам, че обича шума на парите. То аз не че не казах, че обича шума на парите де.

Загубих нишката
                                tnm

Коментар

Working...
                                X