Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Мммммм изглежда страхотноВечерна ще е закуската , тъкмо като се излюпиш
Ей, затова е Ламята - хапва, колкото аз за една седмица
П.П. Ей, така изглежда закуската в разрез. Тренирай
Цък:
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеЗатова за това има по-точен лаф:
Изостри нос сред карамфилите.
Това, с карамфилите е локално, нашенско, леко партийно. Там, потребяват други гюрлюци по подобни поводи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Тайфата, рано сте станали - много сте работни.
Само Зарата все още спи - присънва му се как го връхлитат красиви модераторки ... мечти, мечти
Не съм казвал никъде, че ме "връхлитат", а - че "ще се втурнат отгоре ми". Очевидно - И АЗ ПОНЯКОГА греша......, щом не отчитам предпочитаната /в началото - по-"пасивна"
/ позиция от някои дами /били те и красивите НИ модераторки/...
тнН - психологията не ти е съвсем силна страна, но за сметка на това - интуицията /ти/ не винаги ти изневерява...If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеРадио РОК 1Като пуснат тъпо парче на едното, щракам другото . Ама днес FM са без забележка
Коментар
-
[QUOTE=marandi;1059462279]Прошуто, бекон,
варена/пушена шунка, варено/пушено пиле ( бяло месо ) и т.н. - мо'е си
го денсиш как си искаш - късано на ръка по възможност
Просто 1 слой/пласт повече в кюпа ...
Утре Лелчето кат' ме посрещне с тая закуска - глей ко ста'а ...
Мммммм изглежда страхотноВечерна ще е закуската , тъкмо като се излюпиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗащо си я сложил вятърничавата Холи Голайтли?
Изостри нос сред карамфилите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеСледващия път си вземи преводач, че нещо не те разбрах.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар