IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Опитвам се да направя една мимолетна дисекция на българското общество. И по-точно на така наречената средна класа.Както аз я виждам. Нарочно не излизах никъде повече от половин година. Така исках да туширам всяка моя лична емоция и предубеденост.

И не, не си прав!
    Точно вашия анализ ми е потребен.
    Защото съм убеден, че ще бъде градивен.

От мен какво?
    Половината от килото Джим вече го няма. Но мога да погледна оптимистично къмто останалата половинка.
    И ще продължа да допълвам, това, което видях нощя.

Ако ви е интересно, де?
    Не ща да досаждам.
    Хмммм, ъм кое е средна класа? И тез дет са на гоуф в момента висша ли са?
    Абе някой перка ли гоуф?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Втори път ми го играеш този номер, което показва, че си срещу мен. Пак ти казвам, лош човек си, гледано от моята камбанария. Но тъй като и аз като теб ги разбирам камбанариите, знам, че не вземаш страната на Ллокомотифф щото ти е неудобно, чувстваш се неловко.
      Абе не съм баш срещу теб, щото ти си осъзнат и ги разбираш камбанариите, ама използваш мантри във форума и това е малко дразнещо за участници като мен, Факи и Маранди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Ако си наистина свободен, не би правил разлика между добър и лош човек каквото ясно разграничение ти е в ума. Тази рязка граница ти пречи на пълната свобода.
        Тук Иванов е прав, но аз понеже съм благороден, не пожелах да се нахвърля също в негова подкрепа срещу теб, щото имам чувство за баланс.

Един брамин дори да види убийство по време на медитация, запазва пълно спокойствие с думите "Господ си знае работата" повтаряни като мантра......
        Абсолютно вярно!

Качеството на Природата и свойството й да се самопречиства е уникално.

П.П. Русото се намесва, когато някой тъпак качил се на кола размаже младо момиче, щот' не знае закона за движение ( не само в БГ ) или някой се олее вече да мятка колани и да налага с токата паднал вече на земята неадекватен. А, друг да му се засилва да му скача отгоре с колена върху ребрата.

Т'ва не е честно и затова се намесвам.

Иначе за недъгави и ощетени от Природата - хич. Стоя и гледам мача.

П.П.П. Фиск-а ( държавите ) правят точно това - ще ми е бие инвитро за мацки, дет' 40 години отказвала да стане майка и внезапно се сетила.

Ъмм ... тя Природата вече е казала, че тоя род ще прекъсва и толкоз, а тия льохмани ще го напъват още.

Поколението, което ще роди ще попадне веднага в графата Синдром на Даун или аутист - айде още 50 години се грижи за кекав плод, ама то с майката станаха вече 2-3 като брой.

Скоро ще ви избият баламите, дет' могат да внасят. Т'ва не е жестокост - а Природа и нека си гледат феминизма и лезбийстовото дотогава.

Та, по-голям брамин си от Мечката - ще го . Срещу природата не се върви, а се пускаш по течението, иначе един мулти-плициран дефект в системата после скапва цялата система, както т'ва се случва на Запад в момента и добре, че са арабелите да им замазват статистика кат' демографски баланс

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Пак ли е затворен? Аз пътувам в четвъртък Уж съм запознат с вилаета там, и избягвам затварянията, ама дайте инфо!!! Ако има много отбиване да си перкам по на бойко гордостта
          Има малко отклонение, започва малко след като влезеш в Търново, но не е нещо сериозно, ще се забавиш с 5 минути

Коментар

Ако си наистина свободен, не би правил разлика между добър и лош човек каквото ясно разграничение ти е в ума. Тази рязка граница ти пречи на пълната свобода.
            Тук Иванов е прав, но аз понеже съм благороден, не пожелах да се нахвърля също в негова подкрепа срещу теб, щото имам чувство за баланс.

Един брамин дори да види убийство по време на медитация, запазва пълно спокойствие с думите "Господ си знае работата" повтаряни като мантра......
            Втори път ми го играеш този номер, което показва, че си срещу мен. Пак ти казвам, лош човек си, гледано от моята камбанария. Но тъй като и аз като теб ги разбирам камбанариите, знам, че не вземаш страната на Ллокомотифф щото ти е неудобно, чувстваш се неловко.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
              Опитвам се да направя една мимолетна дисекция на българското общество. И по-точно на така наречената средна класа.Както аз я виждам. Нарочно не излизах никъде повече от половин година. Така исках да туширам всяка моя лична емоция и предубеденост.

И не, не си прав!

От мен какво?
              Половината от килото Джим вече го няма. Но мога да погледна оптимистично къмто останалата половинка.

Ако ви е интересно, де?
              Не ща да досаждам.
              Разказвай!

Коментар

Серго, четох и за Сънрайз и за проектите им и за Джагата и баща му квот намерих, но не хващам на къде биеш.
                Имам известни подозрения, но едва ли искаш някой да ти прави анализ
                Което не значи, че не ми е интересно какво следва

И не, не си прав!

От мен какво?

Ако ви е интересно, де?
                Не ща да досаждам.

Коментар

Пак ли е затворен? Аз пътувам в четвъртък Уж съм запознат с вилаета там, и избягвам затварянията, ама дайте инфо!!! Ако има много отбиване да си перкам по на бойко гордостта
                  И двете магистрали ги почват с ремонти на виадуктите. Не са затворени, а само отделни платна ще са свободни. Споко, освен ако не пътуваш с ТИР по "Тракия".

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Разбираш ги камбанариите...

Предпочитам някой от добрите да ги разбираше.

Много подобни неща съм правил, паниран от системата. От много години насам и мене ме боли фара за всякакви системи, правила и норми. Опитвам се да си предам знанията, ама май е невъзможно.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
                      Бат Маранди що сте затворили пътя за Варна бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        За купешка,не е лоша....Както и Карнобатска-гроздова!

Обаче ако искаш евтин и добър алкохол - и си водкажия,като мен закъсал откъм доставка,но консумиращ с удоволствие и мярка - ти препоръчвам белоруските водки на "Хранкомерс" - магазините....0.5 л . е около 5 кинта за 40 градуса.Вкусът е супер ,глава не боли,стомах тоже...изобщо никви ядове.....

Заводите,които ги правят са от 1890 г. от времената на Руската империя....Ташак с качеството е изключен! Отделно е и че белорусите са най-чистата раса в света - истински руснаци-славяни....Пък либерал-педалите нека си плямпат,че Александър Борисович Лукашенко е диктатор - шести мандат кара още 66 може да навърти

ПС: Инак "Хранкомерс" са най-мизерната търг.верига в София,след Лидъл и Карфур......Но алкохола ги държи назад в класацията ми!
                        А за водката им - позволявам всеки пияч,който я опита и не му хареса,да ме напсуе тука във форума! ...Двойните "дестилации" на БГ-водкарите , да ми ядът колбаса....
                        Определено мога да ти кажа просто БРАВО за това мнение!
                        По отношение на алкохола, аз нямам предразсъдаци, а само изчистени наблюдения качество- цена- градуси. Тия хранкомерс имат един магазин на "Плиска" откъм квартал "изток" където като видях горецитираните от теб водки, направо ахнах! Лошото е, че района ми е близко до дома, но е на около 3 спирки и често забравям за този магазин. Иначе ако можеше нон стоп от там щях да пазарим страхотна водка на ниска цена и наистина с добър градус - 40, не лигавите БГ водки с евтин спирт и 37,5. За един утвърден пияница 2,5 градуса имат значение!

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
                          Добре си къркате, аз направих 8седмични великденски пости, доста поотслабнах, ама и сега нещо доста бързо се напивам, а и алкохола не ми понася изобщо и ми се гади след половин бутилка вино, лоша работа... Забравил ли съм да пия или тялото се е нагодило.
                          Мятай линк при такива въпроси, бря?

Ся ще сричам/търся ко ме питаш въобще в момента, че нямам идея - хихи

Коментар

• Добре си къркате, аз направих 8седмични великденски пости, доста поотслабнах, ама и сега нещо доста бързо се напивам, а и алкохола не ми понася изобщо и ми се гади след половин бутилка вино, лоша работа... Забравил ли съм да пия или тялото се е нагодило.

Коментар

... купешка ямболска ракия ....
                              За купешка,не е лоша....Както и Карнобатска-гроздова!

Обаче ако искаш евтин и добър алкохол - и си водкажия,като мен закъсал откъм доставка,но консумиращ с удоволствие и мярка - ти препоръчвам белоруските водки на "Хранкомерс" - магазините....0.5 л . е около 5 кинта за 40 градуса.Вкусът е супер ,глава не боли,стомах тоже...изобщо никви ядове.....

Заводите,които ги правят са от 1890 г. от времената на Руската империя....Ташак с качеството е изключен! Отделно е и че белорусите са най-чистата раса в света - истински руснаци-славяни....Пък либерал-педалите нека си плямпат,че Александър Борисович Лукашенко е диктатор - шести мандат кара още 66 може да навърти

ПС: Инак "Хранкомерс" са най-мизерната търг.верига в София,след Лидъл и Карфур......Но алкохола ги държи назад в класацията ми!
                              А за водката им - позволявам всеки пияч,който я опита и не му хареса,да ме напсуе тука във форума! ...Двойните "дестилации" на БГ-водкарите , да ми ядът колбаса....
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Успокои ме, че и аз нямам камънье!
                                Що се отнася до преживяването ти, се сетих, че и аз като млад офицер бях отишъл на един случай на един тийнейджър скочил нарочно от 7-мия етаж. С цялата си тъпота аз го питах дали има лична карта. Нелеп въпрос, веднага си помислих, до такава степен ме е панирала една система, че се стремя да си постигна професионалната цел- да го установя кой е, освен да се концентрирам върху това да му помогна......Добре, че вече ме боли фара за всички системи.....
                                Разбираш ги камбанариите...

Предпочитам някой от добрите да ги разбираше.

Много подобни неща съм правил, паниран от системата. От много години насам и мене ме боли фара за всякакви системи, правила и норми. Опитвам се да си предам знанията, ама май е невъзможно.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X