If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Добро утро ! У нас е прохладно и много приятно и сега трябва да се самоубеждавам да изляза . Стресирахте ме с тия сосове рано сутрин . Представям си някаква пещ .
Добро утро ! У нас е прохладно и много приятно и сега трябва да се самоубеждавам да изляза . Стресирахте ме с тия сосове рано сутрин . Представям си някаква пещ .
Добро утро на всички .
Днес ще се печем в собствен сос.......
Даааам, а е толкова прохладно сутринта. Пийвам кафенце, пуша цигарка, разцъквам букинга за прохладно местенце, гледам идиотизми по телевизоръъ, ноооо след малко трябва да се насочвам към банята и тръстиката
мен мерак ми е бягането,но.като свикна да бягам по 2-3 км и това ще е дерт ми е, че от години не се бях пробвал и след първите няколко опита чак се притесних,сърце,въздух сега посвикнах и ми е спокойно.намалих цигарите.замислям се и да ги спирам.
наздраве
На гладко бягане ( писта ) нищо не е. В баир нагоре/надоле става съвсем друго.
Аз в баир бягам 500 м ходя 100 м - пак бягам 1000 м. пак ходя 200 м. - пак бягам 500 м. пак ходя и така. Надолу бягам бяз да спирам по 5-7 км. без проблем.
Особено при над 12 градуса наклон е много трудно да се бяга и там забрави, че ще ми направиш 2-3 км в баира ( не че те подценявам ) - просто е трудно и то в темпо, щот' редувам и спринтове нагоре за по 100-150 м.
Там, е най-голям смях как се спринтира в баир - хихи
П.П. Ма, ся няма мога го направя веднага - ще и трябват поне 20 дни подготовка плавно да го стигна, щот' от година и половина не съм бягал.
Ако имаш излишни кила - не ти препоръчвам да бягаш или голяма дисциплина и повече от 200 км/час не вдигай кат' се затичаш
Аз па тая Кали по ТВ7 - поканила 10 дебеланки и те й разправят за здравословен живот. Единият прасунгер ме разби като каза със самочувствие: Ма, аз ся съм добре и еди как си "отслабнах", а тя 90 кила на ръст 160 кат' я гледах - демек "висока и стройна" кат' табуретка. Сигурно преди е била бетер Фидоската .... - ма, неква горда и "компетентна"
БГ-станците яко изпушили - кат' загубят нещо и почват да дават непоискани акъли, па нямат огледало да се видят на какво мязат
П.П. Тая година и предната не съм бягал - няма енерджи нещо и карай кротко, че прецаква ставите.
По-добре си купи велосипед или бързо ходене по 5-10 км на ден. Плуването си го знаеш тоже. Тия неща не товарят ставите - .. д-р Ливайн да го духа
Ха, наздраве!
мен мерак ми е бягането,но.като свикна да бягам по 2-3 км и това ще е дерт ми е, че от години не се бях пробвал и след първите няколко опита чак се притесних,сърце,въздух сега посвикнах и ми е спокойно.намалих цигарите.замислям се и да ги спирам.
наздраве
те тия нормативи са за Иванофф аз ще си начупя шенкелите след пиене.инак да се похваля.1км си го бягам за норматив.ся се пробвам на 1,5 но вътъка
досега гледах диктаторът.жената му казва,бременна била..и оня.момче ли е или аборт
Аз па тая Кали по ТВ7 - поканила 10 дебеланки и те й разправят за здравословен живот. Единият прасунгер ме разби като каза със самочувствие: Ма, аз ся съм добре и еди как си "отслабнах", а тя 90 кила на ръст 160 кат' я гледах - демек "висока и стройна" кат' табуретка. Сигурно преди е била бетер Фидоската .... - ма, неква горда и "компетентна"
Преди имала талия 145 санта, а ся предполагам "само" 125
БГ-станците яко изпушили - кат' загубят нещо и почват да дават непоискани акъли, па нямат огледало да се видят на какво мязат
П.П. Тая година и предната не съм бягал - няма енерджи нещо и карай кротко, че прецаква ставите.
По-добре си купи велосипед или бързо ходене по 5-10 км на ден. Плуването си го знаеш тоже. Тия неща не товарят ставите - .. д-р Ливайн да го духа
Ха, наздраве! Лека от мИня, че да позяпам някой филмец и да се трупясвам.
Коментар