IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Бе, на фази съм да се плющя.

Мога да не ям по цели дни и седмици - не му го правя нарочно, ама той па се ошашкал.

В килата не мърдам и 500 гр., а дефекацията си върви редовно.

Голем парадокс!

П.П. Праснах кило и половина водка за 3 дни - с ягодите щеше да е шест - даже май бях вземал и спрей със сметана по хладилниците, ама ....

Просто не ми се яде в момента.
    Па на нашата възраст човек си познава организма и сам си знае от какво има нужда. Аз пак малко дремнах...

Коментар

Спирам да пиша, че пак ме трият и скоро ще изясняваме случката от тия, които са компетентни да го правят. Ще се видим след месец, докато всичко се изясни. Тогава ще преразгледам цялата си позиция към този форум и блог.бг - че нещо някои хора се оливат. Вече имам входящ номер още от вчера - та, казуса ще се решава, дет' е оторизиран да го прави .
      Тц , не се ядосвай Marandi , сигурен съм че нямаш и няма и да имаш никога
      изтрит пост , като тези с които си известен - смислените
      Да трият такива , като Лорда или Черкезов , ок , и с тях и без тях все тая ,
      ама недей с рогата , давайте го по смирено
      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Дания взе победата на Евровизия.

Каквото-такова - победителите не ги съдят и т.н. дрън-дрън ....

Лягам малко, че се изчекнах докат' ги дочакам

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Па хапни да му направиш кеф на човека.. То ягодките са хубаво нещо. Аз ги хапвам и с водка за мезе.
          Бе, на фази съм да се плющя.

Мога да не ям по цели дни и седмици - не му го правя нарочно, ама той па се ошашкал.

В килата не мърдам и 500 гр., а дефекацията си върви редовно.

Голем парадокс!

П.П. Праснах кило и половина водка за 3 дни - с ягодите щеше да е шест - даже май бях вземал и спрей със сметана по хладилниците, ама ....

Просто не ми се яде в момента.

Коментар

Те ся се цъкат с тИлифони и се качват сами тук-там.

Ти, па с тая салата кат' ще хапнеш ...?

П.П. Ламята ми е изучила слабите точки и ме денси с дребни червени плодове - ма, нъц ... викам не ми се яде, бря.

Иначе до миналата година омахвах по половин кило ягоди на вечер със захар. Скоро ще ме тества с малини.

Взех да се притеснявам, че той се притеснява да се плющя - хаха
            Па хапни да му направиш кеф на човека.. То ягодките са хубаво нещо. Аз ги хапвам и с водка за мезе.

Коментар

Много ме кефи две жени да се целуват.. Мога да ги гледам с часове... Ама готини жени.. Щото ако се зацелуват два вампира не е толко секси... Отказах се от салатат - Мързи ме...
              Те ся се цъкат с тИлифони и се качват сами тук-там.

Ти, па с тая салата кат' ще хапнеш ...?

П.П. Ламята ми е изучила слабите точки и ме денси с дребни червени плодове - ма, нъц ... викам не ми се яде, бря.

Иначе до миналата година омахвах по половин кило ягоди на вечер със захар. Скоро ще ме тества с малини.

Взех да се притеснявам, че той се притеснява да се плющя - хаха

Коментар

Ще си нарежа едба салата... Тия пилешки хапки и пици ич не ми вървят за мезе...
                Давай, тук сме засега - ся и бат' Серго, ако се изплющи и ще стане супЕРррррр..... ( с френско Ръъъ накрая ).

Обаче и на мен 'ноу ми се спи и съм напра'у кат' разпоретина - по някое време мо'а се обтегна за час-два.

Коментар

То, само полягване и къркане до откат за нас. 2 мацки да се заплющят пред нас, ще гледаме и ще викаме - ха, наздраве - виж к'ви уба'у моми.

Не се филмирай сам така - кръвна захар, простата и сие стрелби в тъмното.

П.П. Поради смяна на режима от будно в сънено - се надигай само малко по-бавно от кревата, поради електро-магнетизма и гравитацията.

Няма скачаш кат' яре сукалче и толкоз. ДоктУрите после тряя ги ошаря с фритчи, че открили топлата вода.

Ха, наздраве!
                  Много ме кефи две жени да се целуват.. Мога да ги гледам с часове... Ама готини жени.. Щото ако се зацелуват два вампира не е толко секси... Отказах се от салатат - Мързи ме...

Коментар

Много интересно че винаги се пие много през май... Иначе бат Маранди лошо нема. Е аз преди малко съм заспал. Ама се събудих. Нещо простата ме алармира (или вдигам кръвна захар) но пикая по 5 пъти на нощ... Ха наздраве. Не намерих друга водка и си отворих една домашна ракия от един колега, ама и тя много гадна.. Съдба. Утре ще се пазарува пиене....
                    То, само полягване и къркане до откат за нас. 2 мацки да се заплющят пред нас, ще гледаме и ще викаме - ха, наздраве - виж к'ви уба'у моми.

Не се филмирай сам така - кръвна захар, простата и сие стрелби в тъмното.

П.П. Поради смяна на режима от будно в сънено - се надигай само малко по-бавно от кревата, поради електро-магнетизма и гравитацията.

Няма скачаш кат' яре сукалче и толкоз. ДоктУрите после тряя ги ошаря с фритчи, че открили топлата вода.

Ха, наздраве!

Коментар

• Ще си нарежа едба салата... Тия пилешки хапки и пици ич не ми вървят за мезе...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Ще се поболеете с този алкохол Чек си сипя и аз едно малко
                        Къркай, браточка!

Кат' видиш някой ден БГ-потник да върви и да ръси стинки, дет' ги "обещават" щедро по всяка кампания, а чиновник да върви подире му и да ги събира да му ги връща - ми се обади.

П.П. Най-смешното става отвъд Калотина родните дзвИзди кат' видят, че техният труд се оценява със зероу точки.

Нямат идея как се бачка в конкуретна среда, ама грам идея - хихи

Минат ли границата и .... "Ъмм .. то брад'чеда не ми се обади да ми връчи тая сделка, племенницата и тя не знае инглиш, а па то ко да прая ся кат' има още 200 държави и кадри насреща."

И гейм оувър. Сом дей кат' фруумеят тая велика фритча, дано да се самоубият ритуално, щот' с цоцоане в канчето на комшийчето не става
                        Last edited by marandi; 19.05.2013, 00:38.

Коментар

Ха, добре дошъл!

Уникален си, както винаги!

П.П. Ламята па се ошашкала по мИня, че от 4 дена не съм ял - бях му метнал 100 кинта преди 3 дни да си ходи на шопинг и още е жълт картон, че няма да готвя.

Обаче по навик мятам по едно очо - всичко заредено ли му е и завчера си правил боб, дет' го преправях в последния момент, а днес издънил супа топчета.

Поне ще пукна спокоен, че даже Ламята вече се справя и ги барва на цвят, вкус и мирис. Демек имитира яко, каквото му показвах, докат' се учум една година и търчи да черпи.

И направо ме изнерви, щот' връхлита изневиделица при мИня да ми мъкне ягоди, череши и к'во ли не - па аз му викам спокойно, бря - не съм гладен.

П.П.П. Е, ся 2 мисли да ми метнеш насреща - ще им кажа, че само ще гледам кат' се почнат, щот' енерджито ми е в кофата.

Обаче, па как къркам вече 5 дни не е истина ... ( още от сутринта до лягането )

Ха, наздраве!

Много интересно че винаги се пие много през май... Иначе бат Маранди лошо нема. Е аз преди малко съм заспал. Ама се събудих. Нещо простата ме алармира (или вдигам кръвна захар) но пикая по 5 пъти на нощ... Ха наздраве. Не намерих друга водка и си отворих една домашна ракия от един колега, ама и тя много гадна.. Съдба. Утре ще се пазарува пиене....

Коментар

• Ще се поболеете с този алкохол Чек си сипя и аз едно малко

Коментар

Ха добъе вечер... Много се уморих днес. Пренасяхме на ръце 50 торби цимент с един приятел. Разказа ни се играта... А този идиот живее в някакъв филм от рода на Джеймз Бонд и не вика никави майстори в тях, за да не го научели къде живее.. И да видиш бате Гого как мъкне торбите... Ама мноог съм добър човек. Това ако бях жена все бременна щая да си ходя... Па и тоя кретен го чакам да ми даде бизнес за над 2 млн.евро.. Как е възможно всички хора с пари и власт в тая държава да са стиснати малоумници???? Човек с милиони евро, сам си бърка бетона и си носи цимента???? Хайде наздраве.. Поръчах си разни глезотийки от една пицария и си отворих една бутилка водка.. Мисля и да си я изпия. Утре съм на Дупница, ама ще ида по обед или когато там стана... Ебал съм му майката - нема да умираме я.. Па от няколко дни чукам оная мърла с големите цици дето уж нямаше да я чукам. Много тъпо, ама нещо нямам желание да се занимавам със стойностни жени.. Па и в момента може да се каже че използвам едни от най големите естествени цици, на не дебела жена в света.. Или поне в София... Много приказва и е страшно досадна ама ме зарежда с енергия и ми прави компания. В секса е гола вода, ама с тия цици нема нужда да прави кавото и да е... Бре дееба тая водка, нещо ми лъха на спирт. Ще ида да потърся друга бутилка.
                              Ха, добре дошъл!

Уникален си, както винаги!

П.П. Ламята па се ошашкала по мИня, че от 4 дена не съм ял - бях му метнал 100 кинта преди 3 дни да си ходи на шопинг и още е жълт картон, че няма да готвя.

Обаче по навик мятам по едно очо - всичко заредено ли му е и завчера си правил боб, дет' го преправях в последния момент, а днес издънил супа топчета.

Поне ще пукна спокоен, че даже Ламята вече се справя и ги барва на цвят, вкус и мирис. Демек имитира яко, каквото му показвах, докат' се учум една година и търчи да черпи.

И направо ме изнерви, щот' връхлита изневиделица при мИня да ми мъкне ягоди, череши и к'во ли не - па аз му викам спокойно, бря - не съм гладен.

П.П.П. Е, ся 2 мисли да ми метнеш насреща - ще им кажа, че само ще гледам кат' се почнат, щот' енерджито ми е в кофата.

Обаче, па как къркам вече 5 дни не е истина ... ( още от сутринта до лягането )

Ха, наздраве!
                              Last edited by marandi; 18.05.2013, 23:49.

Коментар

Ха добъе вечер... Много се уморих днес. Пренасяхме на ръце 50 торби цимент с един приятел. Разказа ни се играта... А този идиот живее в някакъв филм от рода на Джеймз Бонд и не вика никави майстори в тях, за да не го научели къде живее.. И да видиш бате Гого как мъкне торбите... Ама мноог съм добър човек. Това ако бях жена все бременна щая да си ходя... Па и тоя кретен го чакам да ми даде бизнес за над 2 млн.евро.. Как е възможно всички хора с пари и власт в тая държава да са стиснати малоумници???? Човек с милиони евро, сам си бърка бетона и си носи цимента???? Хайде наздраве.. Поръчах си разни глезотийки от една пицария и си отворих една бутилка водка.. Мисля и да си я изпия. Утре съм на Дупница, ама ще ида по обед или когато там стана... Ебал съм му майката - нема да умираме я.. Па от няколко дни чукам оная мърла с големите цици дето уж нямаше да я чукам. Много тъпо, ама нещо нямам желание да се занимавам със стойностни жени.. Па и в момента може да се каже че използвам едни от най големите естествени цици, на не дебела жена в света.. Или поне в София... Много приказва и е страшно досадна ама ме зарежда с енергия и ми прави компания. В секса е гола вода, ама с тия цици нема нужда да прави кавото и да е... Бре дееба тая водка, нещо ми лъха на спирт. Ще ида да потърся друга бутилка.
                                Не бъди толкова черноглед. Контрацепцията напредна неимоверно много през последните години
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X