Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСпирам да пиша, че пак ме трият и скоро ще изясняваме случката от тия, които са компетентни да го правят. Ще се видим след месец, докато всичко се изясни. Тогава ще преразгледам цялата си позиция към този форум и блог.бг - че нещо някои хора се оливат. Вече имам входящ номер още от вчера - та, казуса ще се решава, дет' е оторизиран да го прави .
изтрит пост , като тези с които си известен - смислените
Да трият такива , като Лорда или Черкезов , ок , и с тях и без тях все тая ,
ама недей с рогата , давайте го по смиреноМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПа хапни да му направиш кеф на човека.. То ягодките са хубаво нещо. Аз ги хапвам и с водка за мезе.
Мога да не ям по цели дни и седмици - не му го правя нарочно, ама той па се ошашкал.
В килата не мърдам и 500 гр., а дефекацията си върви редовно.
Голем парадокс!
П.П. Праснах кило и половина водка за 3 дни - с ягодите щеше да е шест - даже май бях вземал и спрей със сметана по хладилниците, ама ....
Просто не ми се яде в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТе ся се цъкат с тИлифони и се качват сами тук-там.
Ти, па с тая салата кат' ще хапнеш ...?
П.П. Ламята ми е изучила слабите точки и ме денси с дребни червени плодове - ма, нъц ... викам не ми се яде, бря.
Иначе до миналата година омахвах по половин кило ягоди на вечер със захар. Скоро ще ме тества с малини.
Взех да се притеснявам, че той се притеснява да се плющя - хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМного ме кефи две жени да се целуват.. Мога да ги гледам с часове... Ама готини жени.. Щото ако се зацелуват два вампира не е толко секси... Отказах се от салатат - Мързи ме...
Ти, па с тая салата кат' ще хапнеш ...?
П.П. Ламята ми е изучила слабите точки и ме денси с дребни червени плодове - ма, нъц ... викам не ми се яде, бря.
Иначе до миналата година омахвах по половин кило ягоди на вечер със захар. Скоро ще ме тества с малини.
Взех да се притеснявам, че той се притеснява да се плющя - хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЩе си нарежа едба салата... Тия пилешки хапки и пици ич не ми вървят за мезе...
Обаче и на мен 'ноу ми се спи и съм напра'у кат' разпоретина - по някое време мо'а се обтегна за час-два.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТо, само полягване и къркане до откат за нас. 2 мацки да се заплющят пред нас, ще гледаме и ще викаме - ха, наздраве - виж к'ви уба'у моми.
Не се филмирай сам така - кръвна захар, простата и сие стрелби в тъмното.
П.П. Поради смяна на режима от будно в сънено - се надигай само малко по-бавно от кревата, поради електро-магнетизма и гравитацията.
Няма скачаш кат' яре сукалче и толкоз. ДоктУрите после тряя ги ошаря с фритчи, че открили топлата вода.
Ха, наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМного интересно че винаги се пие много през май... Иначе бат Маранди лошо нема. Е аз преди малко съм заспал. Ама се събудих. Нещо простата ме алармира (или вдигам кръвна захар) но пикая по 5 пъти на нощ... Ха наздраве. Не намерих друга водка и си отворих една домашна ракия от един колега, ама и тя много гадна.. Съдба. Утре ще се пазарува пиене....
Не се филмирай сам така - кръвна захар, простата и сие стрелби в тъмното.
П.П. Поради смяна на режима от будно в сънено - се надигай само малко по-бавно от кревата, поради електро-магнетизма и гравитацията.
Няма скачаш кат' яре сукалче и толкоз. ДоктУрите после тряя ги ошаря с фритчи, че открили топлата вода.
Ха, наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЩе се поболеете с този алкохолЧек си сипя и аз едно малко
Кат' видиш някой ден БГ-потник да върви и да ръси стинки, дет' ги "обещават" щедро по всяка кампания, а чиновник да върви подире му и да ги събира да му ги връща - ми се обади.
П.П. Най-смешното става отвъд Калотина родните дзвИзди кат' видят, че техният труд се оценява със зероу точки.
Нямат идея как се бачка в конкуретна среда, ама грам идея - хихи
Минат ли границата и .... "Ъмм .. то брад'чеда не ми се обади да ми връчи тая сделка, племенницата и тя не знае инглиш, а па то ко да прая ся кат' има още 200 държави и кадри насреща."
И гейм оувър. Сом дей кат' фруумеят тая велика фритча, дано да се самоубият ритуално, щот' с цоцоане в канчето на комшийчето не ставаLast edited by marandi; 19.05.2013, 00:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеХа, добре дошъл!
Уникален си, както винаги!
П.П. Ламята па се ошашкала по мИня, че от 4 дена не съм ял - бях му метнал 100 кинта преди 3 дни да си ходи на шопинг и още е жълт картон, че няма да готвя.
Обаче по навик мятам по едно очо - всичко заредено ли му е и завчера си правил боб, дет' го преправях в последния момент, а днес издънил супа топчета.
Поне ще пукна спокоен, че даже Ламята вече се справя и ги барва на цвят, вкус и мирис. Демек имитира яко, каквото му показвах, докат' се учум една година и търчи да черпи.
И направо ме изнерви, щот' връхлита изневиделица при мИня да ми мъкне ягоди, череши и к'во ли не - па аз му викам спокойно, бря - не съм гладен.
П.П.П. Е, ся 2 мисли да ми метнеш насреща - ще им кажа, че само ще гледам кат' се почнат, щот' енерджито ми е в кофата.
Обаче, па как къркам вече 5 дни не е истина ... ( още от сутринта до лягането )
Ха, наздраве!
Много интересно че винаги се пие много през май... Иначе бат Маранди лошо нема. Е аз преди малко съм заспал. Ама се събудих. Нещо простата ме алармира (или вдигам кръвна захар) но пикая по 5 пъти на нощ... Ха наздраве. Не намерих друга водка и си отворих една домашна ракия от един колега, ама и тя много гадна.. Съдба. Утре ще се пазарува пиене....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеХа добъе вечер... Много се уморих днес. Пренасяхме на ръце 50 торби цимент с един приятел. Разказа ни се играта... А този идиот живее в някакъв филм от рода на Джеймз Бонд и не вика никави майстори в тях, за да не го научели къде живее.. И да видиш бате Гого как мъкне торбите... Ама мноог съм добър човек. Това ако бях жена все бременна щая да си ходя... Па и тоя кретен го чакам да ми даде бизнес за над 2 млн.евро.. Как е възможно всички хора с пари и власт в тая държава да са стиснати малоумници???? Човек с милиони евро, сам си бърка бетона и си носи цимента???? Хайде наздраве.. Поръчах си разни глезотийки от една пицария и си отворих една бутилка водка.. Мисля и да си я изпия. Утре съм на Дупница, ама ще ида по обед или когато там стана... Ебал съм му майката - нема да умираме я.. Па от няколко дни чукам оная мърла с големите цици дето уж нямаше да я чукам. Много тъпо, ама нещо нямам желание да се занимавам със стойностни жени.. Па и в момента може да се каже че използвам едни от най големите естествени цици, на не дебела жена в света.. Или поне в София... Много приказва и е страшно досадна ама ме зарежда с енергия и ми прави компания. В секса е гола вода, ама с тия цици нема нужда да прави кавото и да е... Бре дееба тая водка, нещо ми лъха на спирт. Ще ида да потърся друга бутилка.
Уникален си, както винаги!
П.П. Ламята па се ошашкала по мИня, че от 4 дена не съм ял - бях му метнал 100 кинта преди 3 дни да си ходи на шопинг и още е жълт картон, че няма да готвя.
Обаче по навик мятам по едно очо - всичко заредено ли му е и завчера си правил боб, дет' го преправях в последния момент, а днес издънил супа топчета.
Поне ще пукна спокоен, че даже Ламята вече се справя и ги барва на цвят, вкус и мирис. Демек имитира яко, каквото му показвах, докат' се учум една година и търчи да черпи.
И направо ме изнерви, щот' връхлита изневиделица при мИня да ми мъкне ягоди, череши и к'во ли не - па аз му викам спокойно, бря - не съм гладен.
П.П.П. Е, ся 2 мисли да ми метнеш насреща - ще им кажа, че само ще гледам кат' се почнат, щот' енерджито ми е в кофата.
Обаче, па как къркам вече 5 дни не е истина ... ( още от сутринта до лягането )
Ха, наздраве!Last edited by marandi; 18.05.2013, 23:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеХа добъе вечер... Много се уморих днес. Пренасяхме на ръце 50 торби цимент с един приятел. Разказа ни се играта... А този идиот живее в някакъв филм от рода на Джеймз Бонд и не вика никави майстори в тях, за да не го научели къде живее.. И да видиш бате Гого как мъкне торбите... Ама мноог съм добър човек. Това ако бях жена все бременна щая да си ходя... Па и тоя кретен го чакам да ми даде бизнес за над 2 млн.евро.. Как е възможно всички хора с пари и власт в тая държава да са стиснати малоумници???? Човек с милиони евро, сам си бърка бетона и си носи цимента???? Хайде наздраве.. Поръчах си разни глезотийки от една пицария и си отворих една бутилка водка.. Мисля и да си я изпия. Утре съм на Дупница, ама ще ида по обед или когато там стана... Ебал съм му майката - нема да умираме я.. Па от няколко дни чукам оная мърла с големите цици дето уж нямаше да я чукам. Много тъпо, ама нещо нямам желание да се занимавам със стойностни жени.. Па и в момента може да се каже че използвам едни от най големите естествени цици, на не дебела жена в света.. Или поне в София... Много приказва и е страшно досадна ама ме зарежда с енергия и ми прави компания. В секса е гола вода, ама с тия цици нема нужда да прави кавото и да е... Бре дееба тая водка, нещо ми лъха на спирт. Ще ида да потърся друга бутилка.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар